Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
takze zvysenim urovne vysokeho skolstva by sme dosiahli, ze vysokoskolsky vzdelani volici by volili SDKU namiesto napr. Smeru?sundevil napísal:ono to odzrkadluje uroven celeho vysokeho skolstva...
zvysenim urovne by sme dosiahli aj zvysenie zivotnej urovne a nepotrebovali by sme populistu co slubuje nemozneHolubar napísal:takze zvysenim urovne vysokeho skolstva by sme dosiahli, ze vysokoskolsky vzdelani volici by volili SDKU namiesto napr. Smeru?trosku naivna myslienka, tvoje prispevky v tejto teme mi pridu trosku ako: "Kto volil SDKU a zdiela so mnou nazor je dobry, ostatni ste zli"
Par prispevkov vyssie si napisal, ze "asi tretina vysokoskolsky vzdelanych ludi volila smer/sns". Mozem sa opytat, o co su podla teba tito vysokoskolsky vzdelani volici menej vzdelani oproti vysokoskolsky vzdelanym volicom KDH, SMK, OKS, KSS, SF, SDKU atd. atd.? Totiz podla toho co pises to naozaj vyzera tak, ze ti skutocne vzdelani su len ti, ci volili v sulade s tvojimi nazormi...sundevil napísal:zvysenim urovne by sme dosiahli aj zvysenie zivotnej urovne a nepotrebovali by sme populistu co slubuje nemozne
20 korun ich nezachrani ale je to aspon na zaciatok. Postupne by sa tych 20 korun zvysilo na 100 a uz by to pomohlo zdravotnictvu. A potom by sa to este viac zvysilo a bolo by to ovela viac citit na zdravotnictve.Cievka napísal:Chceš tým povedať, že ľudia, ktorí nám každodenne zachranujú životy by mali robiť takmer zadarmo? Aby plat zdravotníka v Slovenskej republike bol 88% priemernej mzdy, je podľa mňa dosť na zaplakanie. Tiež niekoľko rokov nevalorizované platy zdravotníkov, to spôsobili Zajacove reformy. A tie ich dvadsaťkorunáčky ich z biedy nevytrhnú.
ked v telke vidim pod Fikovim xichtom napis "predseda vlady" je mi z toho na grcku
a ta 25% dan pre velkopodnikatelov-on zabudol ze za nim stoji/stla Fedor Flasik?!
vojaci prec z Iraku-pre koho to bude fajn? pre krajinu? vobec-v NATO nam prestanu verit,to iste aj v EU; pre tych vojakov - su radi ze maju sancu si poriadne zarobit,myslim ze su posledni,ktorym sa chce prec... jedine ich rodiny budu v klude-ale kde na SVK clovek zarobi tolko penazi za taku dobu? a nemusi mat ziadne extra vzdelanie a nemusi byt ani politik...
bojim sa toho co Fiko a spol. este vymyslia
a ta 25% dan pre velkopodnikatelov-on zabudol ze za nim stoji/stla Fedor Flasik?!
vojaci prec z Iraku-pre koho to bude fajn? pre krajinu? vobec-v NATO nam prestanu verit,to iste aj v EU; pre tych vojakov - su radi ze maju sancu si poriadne zarobit,myslim ze su posledni,ktorym sa chce prec... jedine ich rodiny budu v klude-ale kde na SVK clovek zarobi tolko penazi za taku dobu? a nemusi mat ziadne extra vzdelanie a nemusi byt ani politik...
bojim sa toho co Fiko a spol. este vymyslia
Aha, takze tu mame dalsieho pravicovo mysliaceho korespodenta.jackb napísal:vojaci prec z Iraku-pre koho to bude fajn? pre krajinu? vobec-v NATO nam prestanu verit,to iste aj v EU; pre tych vojakov - su radi ze maju sancu si poriadne zarobit,myslim ze su posledni,ktorym sa chce prec... jedine ich rodiny budu v klude-ale kde na SVK clovek zarobi tolko penazi za taku dobu? a nemusi mat ziadne extra vzdelanie a nemusi byt ani politik...
Poznam viacero ludi, co boli v Iraku, od radovych vojakov po dostojnikov. Nechcel by si pocut ich nazor na vojnu v Iraku. Nechcel by si tam byt, a vidiet, ako sa tam striela a zabijaju nevinny ludia len pre ropu a zabezpecenie vyuzivania americkych zbrojarskych produktov. Vojna v Iraku nie je o slobode, ale o obchode s ropou. Ani jeden z nich, co tam dobrovolne sli, sa tam nikdy nechcu vratit a viacero z nich po navrate na slovensko poziadalo o prepustenie z vojska.
Verilo nam niekedy nato? Preco NATO stale veri talianom a japoncom, ktory z Iraku hufne stahuju svojich vojakov? Preco su poliaci doveryhodny pre nato viac ako slovaci? Urcite to nie je podporovanim nezmyselnych vojenskych konfliktov.jackb napísal:vobec-v NATO nam prestanu verit,to iste aj v EU
odchody Franov,Poliakov a ostatnych: FRA je zakladajuci clen NATO aj EU,nie? a je dost velke na to aby tam al-kajdaci narobili bordel nie?
a Polsko-to drzi polska lobby v USA, a EU-nebyt Polska boli by obyvatelia Pobaltia oddelani od zvysku EU co je pre SWE a FIN nepripustne lebo davo predtym ako sa SVK vydalo smerom do EU do Pobaltskych statov plynula obrovska finacna pomoc,len aby tam ostali prozapadne vlady a aby sa z padu Sojuzu spamatali co najrychlejsie...
a ci nam dakedy NATO doverovalo? co ja viem...ked tu cvicia F16 a Krik (eng = Bush) tu usporiadava stretka,tak asi nie,vsak?
vojna v Iraku je fakt zbytocna,ale uz to mame na Zapade dost nahnute,tak by sme si to IMO nemali posrat este viac...
a co je zle na tom ze niekto ide do vojny zarobit si?
ked doma zarabaju vysokoskolsky vzdelani ludia viac ako ludia co maju len matruritu,alebo ani tu nie je to priserne a treba s tym nieco robit...a ked niekto este aj ryskuje vlastny zivot a dostane za to peniaze,je to od neho fakt svinstvo
mate uplnu pravdu 
a Polsko-to drzi polska lobby v USA, a EU-nebyt Polska boli by obyvatelia Pobaltia oddelani od zvysku EU co je pre SWE a FIN nepripustne lebo davo predtym ako sa SVK vydalo smerom do EU do Pobaltskych statov plynula obrovska finacna pomoc,len aby tam ostali prozapadne vlady a aby sa z padu Sojuzu spamatali co najrychlejsie...
a ci nam dakedy NATO doverovalo? co ja viem...ked tu cvicia F16 a Krik (eng = Bush) tu usporiadava stretka,tak asi nie,vsak?
vojna v Iraku je fakt zbytocna,ale uz to mame na Zapade dost nahnute,tak by sme si to IMO nemali posrat este viac...
a co je zle na tom ze niekto ide do vojny zarobit si?
ked doma zarabaju vysokoskolsky vzdelani ludia viac ako ludia co maju len matruritu,alebo ani tu nie je to priserne a treba s tym nieco robit...a ked niekto este aj ryskuje vlastny zivot a dostane za to peniaze,je to od neho fakt svinstvo
-
m3thod-man
Star
no a co??radsej pravica ako lavica...boze vy si vseci myslite ze vas fico spasi..asi myslite ze ma osla co mu sere miliardy do statnej pokladne??No asi ma.Takze bude zdravotnictvo zadaramo,10% dane,benzim za dvacku a z kohutika potece mirinda a lisky nam budu davat dobru noc...trizzo napísal:Aha, takze tu mame dalsieho pravicovo mysliaceho korespodenta.
-
m3thod-man
Star
krija lol...to je trapas...to je argument preco fico
vies co vsetko povedal fico??
inak ja si nezastavam mikiho...ties nesuhlasim s niektorymi jeho nazormi, cinmi(vztah k bushovy,privatizacie,irak...) ale vela veci potiahol a myslim ze teraz neni slovensko natom az tak zle...a za tych 7-8 rokov spravil pre slovensko toho dost...a to musel nastupoval este po majstrovy sveta vladkovy
inak ja si nezastavam mikiho...ties nesuhlasim s niektorymi jeho nazormi, cinmi(vztah k bushovy,privatizacie,irak...) ale vela veci potiahol a myslim ze teraz neni slovensko natom az tak zle...a za tych 7-8 rokov spravil pre slovensko toho dost...a to musel nastupoval este po majstrovy sveta vladkovy
-
krija
VIP
ja som fica nevolil, ale slováci majú veľmi krátku pamäť, a to čo dnes ficovi nežerú, to zhltli mikimu aj s navyjákom.m3thod-man napísal:krija lol...to je trapas...to je argument preco ficovies co vsetko povedal fico??
![]()
PS: to nebola jediná vec čo ten c*g*n na bicykli pred ôsmymi rokmi nasľuboval, ale to by bolo na celú noc.
Mikiho by sa mali prejavit az nasich detoch. teda hlavne dochodkova...krija napísal:a čo dzurinda pred 8 rokmi. nasluboval 2-násobné platy. máte ich? alebo vaši rodičia ich majú? máte veľké ho*no!!!
ale asi sa tak uz nikdy nestane...
si myslis ze sa ucinok takych velkych reforiem prejavi z vecera na rano,alebo co?
-
krija
VIP
ty vyšším mzdám hovoríš reforma? to si prosím ťa kde na to došiel? už sa mi nechce stále do okola opakovať: to čo robila dzurindova vláda to nebola reforma. pritiahnutie zahraničných investorov na slovensko, nie je reforma. zajacova reforma v zdravotníctve je zdieranie pacienta. to nie je reforma ak dajú všetko zaplatiť radovému občanovi. a dôchodková reforma, uvidíš keď budeš mať vnukov a vnučkyjackb napísal:Mikiho by sa mali prejavit az nasich detoch. teda hlavne dochodkova...
ale asi sa tak uz nikdy nestane...![]()
si myslis ze sa ucinok takych velkych reforiem prejavi z vecera na rano,alebo co?
PS1: mikiho vláda nás dostala do EU a NATO, but that´s all!
PS2: ešte nejaká reforma o ktorej neviem? školstva