Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

krija napísal:ale v zásade platí: ak by v nej nebol zakotvený bod o dedení našetrených prostriedkov, tak do toho nikto nejde.
ale je to tam takze co tu splietas keby keby
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

m3thod-man napísal:no a co??radsej pravica ako lavica...boze vy si vseci myslite ze vas fico spasi..asi myslite ze ma osla co mu sere miliardy do statnej pokladne??No asi ma.Takze bude zdravotnictvo zadaramo,10% dane,benzim za dvacku a z kohutika potece mirinda a lisky nam budu davat dobru noc...
Na com slapes? Aj ja chcem :D

BTW. nie kazdy, kto kritizoval Dzurindove vlady a dava sancu sucasnej vlade volil Fica, resp. lavicu.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

sundevil napísal:ale je to tam takze co tu splietas keby keby
píšem ak by!!! stačilo sledovať prieskumi z tej doby a každý kto do toho trochu videl, nezabudol nespomenúť, ten bod čo som spomínal vyššie.

2 brm:

aj vzhľadom k cenám?
ale tipnem si : ty si ešte pred 8 rokmi chodil do školy?!
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

krija napísal:a čo dzurinda pred 8 rokmi. nasluboval 2-násobné platy. máte ich? alebo vaši rodičia ich majú? máte veľké ho*no!!!
Mozem ti v klude povedat, ze hoci som volil SMER, rodicia volit neboli... ale tie platy maju 2x nasobne, dokonca mozem povedat v klude, ze aj troj alebo stvor.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

trizzo napísal:Poznam viacero ludi, co boli v Iraku, od radovych vojakov po dostojnikov. Nechcel by si pocut ich nazor na vojnu v Iraku. Nechcel by si tam byt, a vidiet, ako sa tam striela a zabijaju nevinny ludia len pre ropu a zabezpecenie vyuzivania americkych zbrojarskych produktov. Vojna v Iraku nie je o slobode, ale o obchode s ropou. Ani jeden z nich, co tam dobrovolne sli, sa tam nikdy nechcu vratit a viacero z nich po navrate na slovensko poziadalo o prepustenie z vojska.
...az nato, ze nasi vojaci tam nijako do bojov nezasahuju ale maju za ulohu strazit zakladne alebo druha skupina odminuvavaju polia
ADD: a kazdy ktory tam je tam DOBROVOLNE, preco by sme im mali branit?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

XilleR napísal:...az nato, ze nasi vojaci tam nijako do bojov nezasahuju ale maju za ulohu strazit zakladne alebo druha skupina odminuvavaju polia
ADD: a kazdy ktory tam je tam DOBROVOLNE, preco by sme im mali branit?
moje slova...ale nasi lavicovy spoluusery to vidia ako pchanie sa USA a EU do riti :roll:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Kde boli ti laviciari, ked nas okupovali RUSKÍ OKUPANTI.
Tomasito
VIP
VIP

XilleR napísal:ADD: a kazdy ktory tam je tam DOBROVOLNE, preco by sme im mali branit?
To ze su tam dobrovolne je irelevantne... o nasadeni, nenasadeni nasej armady v zahranici rozhoduje vlada, nie vojaci...
jackb napísal:moje slova...ale nasi lavicovy spoluusery to vidia ako pchanie sa USA a EU do riti :roll:
EU asi tazko... BTW. taliani, francuzi, spanieli, japonci, etc., ktori stiahli svoje jednotky z Iraku su podla teba asi tiez lavicovi "spoluusery"... lol, skus neprehanat. Naviac, odchod nasich vojakov z Iraku sa uskutocni koordinovanym sposobom- po konzultacii so spojencami- nie zo dna na den.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Mozem ti v klude povedat, ze hoci som volil SMER, rodicia volit neboli... ale tie platy maju 2x nasobne, dokonca mozem povedat v klude, ze aj troj alebo stvor.
chlapče nakoniec zistím, že na slovensku žije 90% milionárov z obyvateľov celej SR. asi založím nový topic.
Bohdan12
Light Star
Light Star

dcd

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Stranu sborovičkovanych robotnikou
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

krija napísal:chlapče nakoniec zistím, že na slovensku žije 90% milionárov z obyvateľov celej SR. asi založím nový topic.
neprekrucaj. Povedal ti ze jeho rodicia maju dokonca viac ako 2nasobne platy oproti tomu co mali za Meciara. Moji takisto, tak co drzkujes? Zavidis alebo co?
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

test napísal:neprekrucaj. Povedal ti ze jeho rodicia maju dokonca viac ako 2nasobne platy oproti tomu co mali za Meciara. Moji takisto, tak co drzkujes? Zavidis alebo co?
A pracuju v statnych podnikoch, resp. statnej sprave?. Pretoze moji rodicia ano a sice sa im mozno platy trochu zvysili ale zaroven sa zvysili aj vsetky naklady na zivot...takze co z toho maju?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Tomasito napísal:EU asi tazko... BTW. taliani, francuzi, spanieli, japonci, etc., ktori stiahli svoje jednotky z Iraku su podla teba asi tiez lavicovi "spoluusery"... lol, skus neprehanat. Naviac, odchod nasich vojakov z Iraku sa uskutocni koordinovanym sposobom- po konzultacii so spojencami- nie zo dna na den.
"lavicovymi spoluusermi" som myslel Holubara a spol,ktori ma pohrdavo vyjadrili o mojej pravicovej politickej orientacii :idea:
ale to neries...
napriek tomu si myslim ze Slovensku stiahnutie vojakov z Iraku v ociach zahranicia pohorsi...teda okrem Iranu,Palestiny a KLDR...
preco nas squely premier Fiko nestahuje vojakov z Afganistanu,Kosova,Cypru,Golanskych vysin a pod.? take Golandske vysiny su pre zivoty vojakov myslim podstatne nebezpecnejsie ako Irak-teda Kuvajt,lebo tam kazdu chvilu hrozi konfrontacia Izrael-Syria, pricom v Iraku "len" o strazenie a odminovanie...
Tomasito
VIP
VIP

jackb napísal:preco nas squely premier Fiko nestahuje vojakov z Afganistanu,Kosova,Cypru,Golanskych vysin a pod.? take Golandske vysiny su pre zivoty vojakov myslim podstatne nebezpecnejsie ako Irak-teda Kuvajt,lebo tam kazdu chvilu hrozi konfrontacia Izrael-Syria, pricom v Iraku "len" o strazenie a odminovanie...
Nemyslim si. Napriek tomu, ze nasi vojaci v Iraku plnia tzv. mierove misie, cela operacia v Iraku bola od zaciatku z pohladu medzinarodneho prava ilegalna. Ja osobne nesuhlasim s tym, ze USA & Co. sa nadrbu do Iraku, zvrhnu rezim byvaleho spojenca, znicia infrastrukturu,... a to len kvoli svojim ekonomickym zaujmom. A ostatni im nasledne maju pomahat davat tento ich bordel dokopy, lebo curaci nedomysleli, ake bude mat ich agresia nasledky. Je lahke prist, vsetko rozdrbat etc. ale nastolit v danej krajine mier, resp. dat krajinu opat dokopy sa ukazuje ako problem, co priznavaju aj samotne USA. Golandske vysiny, kde aj nasi vojaci strazia bezpecnostnu zonu medzi Syriou a Izraelom etc. maju od sameho zaciatku mandat OSN, t.j. v takychto operaciach ucast nasich jednotiek ako problem nevidim. Jednoducho nasu lokajsku ucast na ci uz politickej, alebo faktickej podpore operacie USA v Iraku vnimam ako typicku servilnost Dzurindovej vlady voci zahranicnej politike USA...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

test napísal:neprekrucaj. Povedal ti ze jeho rodicia maju dokonca viac ako 2nasobne platy oproti tomu co mali za Meciara. Moji takisto, tak co drzkujes? Zavidis alebo co?
neprekrúcam, a nedržkujem. sadni si ráno ku káve a miešaj ju lyžičkou a nie so mnou, ty lolo! tebe asi nič nehovorí príslovie: jedna lastovička jar nerobí. on /miki/ to neslúbil dvom, trom ľuďom, ale celému národu. už sa zobuď. a nezávidim nikomu nič. ja som spokojný.

edit: test, dík za to "leto"
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

No konecne uz aj podpora.. :)
Podpora SNS z európskeho parlamentu

Európsky Parlament
Cristiana Muscardini
Poslankyňa Európskeho parlamentu
Ko-Prezident Skupiny UEN [Únia pre Európu národov]

VYHLÁSENIE

V Bruseli, 11. júla 2006

Útoky na Slovenskú národnú stranu (SNS), ktorej sa dáva za vinu, že uspela vo voľbách, sú urážlivé a účelové. Treba ich rázne odmietnuť. Po páde Berlínskeho múra a komunistických režimov sa Európa konečne stala kontinentom, kde žijú slobodní ľudia a meradlom jej demokracie sú práve slobodné voľby. V nich ľud zvrchovane vyslovuje svoj názor.
Politická frakcia Európskeho parlamentu, Únia pre Európu národov (UEN), ktorej mám česť byť spolupredsedom, vychádza z tejto zvrchovanosti a rešpektuje vyjadrenie ľudu vo voľbách. Slobodné voľby považuje za hodnotu, ktorej sa nemožno vzdať, inak hrozí návrat k autoritarizmu a arogancii.

O postavení politickej strany, jej kvalite a jej číselnom zastúpení rozhoduje ľud, voliči, a určite nie úzke elitné krúžky, zaujatí komentátori alebo politickí protivníci.

Takisto je prirodzené, že každá strana sa musí naďalej zodpovedať pred svojimi voličmi, ale aj pred všetkými občanmi. Svojou politikou musí ukázať, že vie obraňovať hodnoty demokracie, slobody a rešpektovať ľudskú dôstojnosť.
Sme si istí, že Slovenská národná strana bude obhajovať tieto princípy v slovenskej vláde, ale aj v Európe.

Cristiana Muscardini
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

to je len jedna mrdnuta poslankyna EP a jej osobny nazor od ktoreho sa distancovalo aj samotne vedenie UEN...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

fuler13 napísal:to je len jedna mrdnuta poslankyna EP a jej osobny nazor od ktoreho sa distancovalo aj samotne vedenie UEN...
a povedz, ze nema pravdu... pekne to vystihla... cele toto mi pripada, tak, ze ked Slovaci nezvolili ludi, ktori sa budu pchat EU do rici, tak sme zli... to je demokracia ? vyjadrime, ako narod, svoj nazor, a zato nas "buzeruju" ? trochu na hlavu... mier
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ta Cristiana Muscardini ma asi kratku pamat, a co to ucinkovanie SNS vo vlade s HZDS predtym? cela EU sa distancovala od Slovenska, lebo sme mali nemoznu vladu, co nic nedokazala a nikto ju nechcel prijat
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

krija napísal:neprekrúcam, a nedržkujem. sadni si ráno ku káve a miešaj ju lyžičkou a nie so mnou, ty lolo! tebe asi nič nehovorí príslovie: jedna lastovička jar nerobí. on /miki/ to neslúbil dvom, trom ľuďom, ale celému národu. už sa zobuď. a nezávidim nikomu nič. ja som spokojný.
mas nejake oficialne statistik o tom ako sa komu zdvihol plat? Myslim, ze nie. Takze tvoj jediny argument na Dzurindovu vladu (nie su dvojnasobne platy) si schovaj za klobuk. A nebud nastvanucky ;-) :smt008

PS: Ano, naozaj mi to prislovie nic nehovori, pretoze spravne tam ma byt LETO
Zamknuté