Aký je podľa vás najlepší počítačoví časopis ???? chcel by som si neaky predplatit ! Ale aj s CD ! Ale pozor najdrahšie nie su najlepšie asi viete čo s tým myslím !
Ja mám rád Freesoft, je tam plno zaujímavých programov na úkor hier (ktoré mi vôbec ale vôbec nechýbajú). Ale záleží čo to ako chceš. S hrami alebo softom. Istý čas som kupoval aj počítač pre každého, ale tam je málo čítania aj to cd nestojí za nič. To je môj názor, ale odporúčam ti kúpiť si z každého jedno číslo, vybereš si ktorý sa ti páči a ten si predplať.
Tak to neviem , ale koli hram sa ti to neoplati (nehovorim, ze koli hram ho chces ty!), lebo su tam len take ako flash, co si mozes stiahnut z netu, a dema....to si radsej kup casopis o hrach
mno ak sa zaujimas cisto o hry a o gaming, tak jednoznacne odporucam LEVEL, uz ho sice nekupujem, ale kupoval som ho asi styri roky a maxiamlna spokojnost (skusal som aj score gamestar atd, ale neda sa porovnat)... ak ta zaujima soft a hard vseobecnejsie, tak jednoznacne CHIP...
Sp1d3Rm4N_2 napísal:Jednoznacne a jedine SCORE,najlepsi casopis o hrach + vynikajuca cast o HW, etc... Tukan 4eva
Je to síce vec názoru a ja ti ho vôbec neberiem, ale Score NIE JE lepší ako Level. Predajnosť hovorí za všetko... Raz alebo dvakrát som ho skúšal čítať a mal som pocit, že čítam bulvárny časopis pre puberťákov.
nemas pravdu Level je iba "papier" na ktorom su zvasty tych trapnych recenzentov (Rybka?= ) CIze asi tak...A predajnost? No tak to si iba potvrdil ze o nej nevies ani h Radsej dam nejaky peniaz naviac a mam skvely casopis so skvelimi recenziami a este lepsimi ludmi.. (proste Level nesiaha SCORE ani po paty,a to vo vsetkych smeroch)
hmm Score vs Level ...kedysi velmi davno som si kupoval Levely a sem tam aj score (dokopy som ich kupil mozno 10) ..ale potom som pochopil ze je to uuuplne vyhadzovanie penazi za hajzlovy papier, sak naco mam net
Sp1d3Rm4N_2 napísal:nemas pravdu Level je iba "papier" na ktorom su zvasty tych trapnych recenzentov (Rybka?= ) CIze asi tak...A predajnost? No tak to si iba potvrdil ze o nej nevies ani h Radsej dam nejaky peniaz naviac a mam skvely casopis so skvelimi recenziami a este lepsimi ludmi.. (proste Level nesiaha SCORE ani po paty,a to vo vsetkych smeroch)
Pozri, myslím že sa zhodneme, že nemá význam o tom polemizovať. Ty máš svoj názor, ja zase svoj. Bodka.