Počítačový časopis ?!
Tie casy uz presli...Od cas Mikolasa Tuceka(ked nastupil "na tron"sundevil napísal:score sa totalne strapnilo sefredaktorom co sa volal Karel Papik, a odvtedy to so score ide dolu vodou
(a jj nema zmysel sa tu hadat proste toto je moj nazor to tvoj a . )
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja si asi predplatim ten pcSpace ! lebo neni som ani ziadni podnikatel a ja potrebujem zopar tych najdolezitejsich programov.Mne to staci ! dik ! a ohladom toho vasho score a level ! ja nemam tolko penazi na to a ani ma moc hry nebavia ! ale ked uz tak radsej score 
DDIK
P.S. :Predplatne pc Space stoji 885 s CD a ti co maju t-mobile club maju 25% zlavu takze ma to stoji len 635 o 222 SK Lacnejsie

DDIK
P.S. :Predplatne pc Space stoji 885 s CD a ti co maju t-mobile club maju 25% zlavu takze ma to stoji len 635 o 222 SK Lacnejsie
-
mastermind
VIP
pc revue uz nie je to co to byvalo. kopa "zaplatenych" clankov, vela reklamy a uz ani tie clanky nemaju taku uroven ako mali.
urobili vsak jednu skvelu vec a to, ze sa od nich oddelil infoware. Jedine ten casopis za nieco stoji. Pekne sa venuje programovaniu, zalezitostiam okolo serverov... Ak sa chce niekto z dokonalit v IT oblasti tak jedine infoware.
urobili vsak jednu skvelu vec a to, ze sa od nich oddelil infoware. Jedine ten casopis za nieco stoji. Pekne sa venuje programovaniu, zalezitostiam okolo serverov... Ak sa chce niekto z dokonalit v IT oblasti tak jedine infoware.
pc space si neobjednavaj, je to mizerny casopis, sice je lacny, ale tomu zodpoveda aj uroven toho casopisu.DjKubik napísal:Ja si asi predplatim ten pcSpace ! lebo neni som ani ziadni podnikatel a ja potrebujem zopar tych najdolezitejsich programov.Mne to staci ! dik ! a ohladom toho vasho score a level ! ja nemam tolko penazi na to a ani ma moc hry nebavia ! ale ked uz tak radsej score
DDIK
P.S. :Predplatne pc Space stoji 885 s CD a ti co maju t-mobile club maju 25% zlavu takze ma to stoji len 635 o 222 SK Lacnejsie![]()
![]()
![]()
![]()
Pred 2 rokmi ked som kupoval pocitac tak som si pre inspiraciu kupil par cisiel, ale nejaku velku kvalitu to nemalo, pokial mas doma internet tak mozes studovat mnozstvo HW serverov a budes mat vacsi prehlad ako s tym casopisom
Velmi pocitacove casopisy nesledujem, ved takmer vsetko je na nete..
ale co sa tyka CHIPu, mam moznost si ho dost casto prelistovat a pokukat jeho DVD. Je na vysokej urovni, ale CHIP sa nezameriava len surovo na svet okolo PC, je tam strasne vela clankov/softov okolo roznych informacnych technologiach a informacnych systemoch.. takze pre nejakeho nastrocneho asi nie je najvhodnejsie, skor pre ludi zaoberajucich sa s IS/IT.. 
Ale klames sameho sebaMr.Henky napísal:No tak to by som chcel vidieť, kto berie hranie SERIÓZNE. Nepotrebujem čítať suchopádne seriózne články, pri ktorých sa unudím už len pri prečítaní nadpisu. Ja si chcem hlavne oddýchnuť.