Rock nemám rád, ale ONI mi ho znechutili na úplne novú úroveň. ONI sú všetko možné, LEN NIE HUDOBNÁ SKUPINA. Tento mylný fakt si myslia len rovnakí úbožiaci (nazvať ich fanúšikmi by bola urážka) ako sú ONI samotní.
hmm zvlastne ..su to ako pisete "sracky, humus, nechutne same skriekanie, riadna p******a, Po***na blbost uchylacka ...atd" ...myslim ze vela vlastnych nazorov som tu nevidel, ale naozaj zvlastne je to ze ich stale hraju v radiach
Tokio Hotel? Už len z toho dôvodu sa mi to nepáči, že spievajú po nemecky...nenávidím nemčinu bléééééé. Ale k nim, sú to priteplené deti, ktoré sa hrajú na veľké hviezdy. Ako rýchlo sem prišli, tak aj odídu. Sú nechutní
XilleR napísal:hmm zvlastne ..su to ako pisete "sracky, humus, nechutne same skriekanie, riadna p******a, Po***na blbost uchylacka ...atd" ...myslim ze vela vlastnych nazorov som tu nevidel, ale naozaj zvlastne je to ze ich stale hraju v radiach
jj to je zvlastne aj mne ... este som nestretol nikoho komu sa to paci tak akoto ze to je v radiach a hitparade na vysokych prieckach ??
XilleR napísal:hmm zvlastne ..su to ako pisete "sracky, humus, nechutne same skriekanie, riadna p******a, Po***na blbost uchylacka ...atd" ...myslim ze vela vlastnych nazorov som tu nevidel, ale naozaj zvlastne je to ze ich stale hraju v radiach
hraju to v radiach...pretoze malym deckam sa to paci...a okrem toho streasne ich zeru dievcata 12-16 takze preto...nie preto ze su dobri ...ale proste sa im tam paci TOTO co sa neda rozoznat ci je to chlap alebo zenska..narazam na toho billa....mimochodom ja som tiez myslel,ze je to baba TAK VYZERA