Doska na Core2Duo dostupná na slovensku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Jeremi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Doska na Core2Duo dostupná na slovensku

Príspevok od používateľa Jeremi »

teso
Light Star
Light Star

Re: Doska na Core2Duo dostupná na slovensku

Príspevok od používateľa teso »

Jeremi napísal:Takze nasiel som tuto dosku http://www.biostar.com.tw/t-series/prod ... etails.php

a majú ju tu http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;5601

co na nu poviete??
celkom fajn, ja mam vybranu tuto

http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm

len co ju zacnu predavat :)
Jeremi
Medium Star
Medium Star

celko pekna a moze byt na nej lepsia cena ako na tej biostare
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Heh, jedna lepsia jak druha teda :D 965 bude est v inych reviziach a viac doladeny, teraz ma este dost much by som povedal, aspon na mna... Biostar? Akoze doska? No LOL :oops: Ta doska je "kvailitou" (skor nekvalitou :D ) na urovni PCCHIPS/ECS... ASRock je tiez pekny sux, navrh dobry, kvalitne suciastky, ale strasne osirena doska kvoli nizkej cene, napriklad nedaju tam podla specifikacie 10 regulatorov na napajanie CPU, ale len 8 kvoli nizkej cene... Takze nic moc. Pochybujem, ze ta Biostar povoli nejaky vacsi OC, ASRock nevie menit napatia ako vzdy... Sak Intel "Bad Axe" 975kove dosky su pomaly dostupne... Tak co tu riesite taketo suxy? :arrow: :wink:
Jeremi
Medium Star
Medium Star

misokgb napísal:Heh, jedna lepsia jak druha teda :D 965 bude est v inych reviziach a viac doladeny, teraz ma este dost much by som povedal, aspon na mna... Biostar? Akoze doska? No LOL :oops: Ta doska je "kvailitou" (skor nekvalitou :D ) na urovni PCCHIPS/ECS... ASRock je tiez pekny sux, navrh dobry, kvalitne suciastky, ale strasne osirena doska kvoli nizkej cene, napriklad nedaju tam podla specifikacie 10 regulatorov na napajanie CPU, ale len 8 kvoli nizkej cene... Takze nic moc. Pochybujem, ze ta Biostar povoli nejaky vacsi OC, ASRock nevie menit napatia ako vzdy... Sak Intel "Bad Axe" 975kove dosky su pomaly dostupne... Tak co tu riesite taketo suxy? :arrow: :wink:
ja by som tu biostaru kvalitov porovnaval skor z msi, epox a nie ecs
ta biostara je rady t-force co znamena velke moznosti pretaktovania a vysoky výkon cize ta doska sa kvalitou vyrovna hocijakej inej doske
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Jeremi nevies mi nahodou povedt co stoji na to CPU?

ja mam momentalne P4 cocket 775 2MB cache

ale tuto dosku co si nasiel mi akosi vonia
teso
Light Star
Light Star

misokgb napísal:Heh, jedna lepsia jak druha teda :D 965 bude est v inych reviziach a viac doladeny, teraz ma este dost much by som povedal, aspon na mna... Biostar? Akoze doska? No LOL :oops: Ta doska je "kvailitou" (skor nekvalitou :D ) na urovni PCCHIPS/ECS... ASRock je tiez pekny sux, navrh dobry, kvalitne suciastky, ale strasne osirena doska kvoli nizkej cene, napriklad nedaju tam podla specifikacie 10 regulatorov na napajanie CPU, ale len 8 kvoli nizkej cene... Takze nic moc. Pochybujem, ze ta Biostar povoli nejaky vacsi OC, ASRock nevie menit napatia ako vzdy... Sak Intel "Bad Axe" 975kove dosky su pomaly dostupne... Tak co tu riesite taketo suxy? :arrow: :wink:
ja myslim, ze asrock su dobre dosky, jasne su lacne, cize necakaj od nich viacej ako mas dostat, ale nepocul som, ze by mali problemy. a tiez nezabudaj, ze je dost velky rozdiel v cene, ale maly rozdiel v kvalite
Jeremi
Medium Star
Medium Star

najslabsi core 2 duo bude stat okolo 6000 - 6500 sk cize lacne to nebude
teso
Light Star
Light Star

Jeremi napísal:najslabsi core 2 duo bude stat okolo 6000 - 6500 sk cize lacne to nebude
a nevies kolko to bude mat mhz a aky vykon priblizne ?
Jeremi
Medium Star
Medium Star

niesom si isty ale asi to bude 1.6 Ghz dual core
a výkon asi o 40 az 50% výkonnejsí ako pentium a 10 az 20% ako athlon 64
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jeremi napísal:ja by som tu biostaru kvalitov porovnaval skor z msi, epox a nie ecs
ta biostara je rady t-force co znamena velke moznosti pretaktovania a vysoky výkon cize ta doska sa kvalitou vyrovna hocijakej inej doske
No ved porovnavat s MSI to sa nebojim, to moze byt :) Kedze MSI je tiez riadny sux ako sa patri... S EPoXom by som to uz moc neporovnaval, nahodou ma celkom v pohode dosky. Biostar proste ne, aspon ne pre mna... Biostar by som nekupoval, to uz radsej fakt nejaky Asus alebo tak... Tam mate Intel "Bad Axe", tam sa da aj tocit poriadne ;)
teso
Light Star
Light Star

Jeremi napísal:niesom si isty ale asi to bude 1.6 Ghz dual core
a výkon asi o 40 az 50% výkonnejsí ako pentium a 10 az 20% ako athlon 64
ako pentium M, P4 alebo ake Pentium na akej frekvencii ?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

biostar, ide v poslednom čase hore, zvyšuje kvalitu svojich produktov za prijateľné ceny. z menovanými výrobcami sa to dá už v pohode porovnávať.

a asrock, zvykne mať problémy. žiadny iný výrobca nemá taký častý update biosu MoBo ako Asrock, ale cení sa ich pružnosť pri odstraňovaní problémov, a po vydaní posledného update-u už nemá problém :arrow: stabilita,kompatibilita etc.
teso
Light Star
Light Star

krija napísal:biostar, ide v poslednom čase hore, zvyšuje kvalitu svojich produktov za prijateľné ceny. z menovanými výrobcami sa to dá už v pohode porovnávať.

a asrock, zvykne mať problémy. žiadny iný výrobca nemá taký častý update biosu MoBo ako Asrock, ale cení sa ich pružnosť pri odstraňovaní problémov, a po vydaní posledného update-u už nemá problém :arrow: stabilita,kompatibilita etc.
zastavam sa Asrocku najma preto, ze "mam" vlastne 2 dosky asrock a 3 dosky asus.
Asus ma dost sklamal (jedna ma aj hw chyby) a na druhej strane asrock prekvapil kvalitou a cenou. :roll:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

teso napísal:zastavam sa Asrocku najma preto, ze "mam" vlastne 2 dosky asrock a 3 dosky asus.
Asus ma dost sklamal (jedna ma aj hw chyby) a na druhej strane asrock prekvapil kvalitou a cenou. :roll:
Ked uz sme pri tom... Asus = ASRock, akurat ako som pisal, kvalitne suciastky, no osirena doska... ASRock mam na mysli :wink:
Jeremi
Medium Star
Medium Star

ja keby som sa mal rozhodnut medzi msi alebo biostar tak si radsej vezmem ten biostar a tato t force seria je fakt super vec

aj ja pokladam za naj znacky na dosky asus, epox a dfi ale to je uz o niecom inom

ten výkon by mal byt porovnatelný z p4 na frekvencii okolo 3ghz cize o 40 az 50% väčší výkon
teso
Light Star
Light Star

misokgb napísal:Ked uz sme pri tom... Asus = ASRock, akurat ako som pisal, kvalitne suciastky, no osirena doska... ASRock mam na mysli :wink:
ja viem ;) Asrock je low end znacka pre Asus od roku 2002 tusim
Jeremi
Medium Star
Medium Star

tu je porovnanie

intel core2 duo a athlony

http://www.hardwaresecrets.com/article/348/1

je to dost zaujimave
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

uz su nejake revizie dosiek? alebo rovno nove?
ja som pokukoval po Asus P5B
lenze myslim ze v tych prvych verziach trebalo flash biosu aby bola podpora c2d a tomu ja neverim radsej by som dosku vyrobenu rovno pre c2d. videl som aj nejaku od gigabite ta by mi z toho fsetkeho vychadzala najlepsie ale na slovensku ju asi tazko dostat.
videl som nieco od DFI mala chpiset 975X no ten by som asi hned nekupoval tak asi radsej 965. viete o niecom vhodnom?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

misokgb napísal: Kedze MSI je tiez riadny sux ako sa patri...
Tak POZOR vole, ziadny šmejdový výrobca Ti !!NEDÁ!! :!: 3 ročnú záruku :!: na svoj výrobok; MSI dáva => žiaden sux! A nielen mojím nározom je, že MSI patria medzi vysoko spoľahlivé dosky (netvrdím rýchle, s luxusnou výbavou).
Napísať odpoveď