z RPG jednoznacne Baldur's Gate 2 plus datadisk,
z akcnych to je Deus Ex, pripadne Call of Duty Multiplayer
zo strategii Shogun:Total war
a simulatory nehram
Urcite si poviete,ze chcem presadit svoj nazor atd.atd.
Ale musite uznat,ze mam pravdu.Njlepsia hra na celom svete je MAFIA THE CITY OF LOST HEAVEN.tato hra nema konkurenciu.Na svoju dobu vyroby je velmi premakana.Je veeelmi realisticka(nie ako GTA,ktore su nerealne a su len na odreagovanie a prestanu bavit po 2 tyzdnoch a dej to v podstate ani pomaly nema).Ma premakany dej.Grafika je valmi dobra.Su tam velmi pekne hlasky,a mne napr. sa paci aj to,ze je to v min. ved to je caro tej hry tiez(ne ako kazda tuctova hra,co sa odohrava v pritomnosti a novsie zbrane atd.) atd.Proste asi dlho bude trvat,kym vymyslia lepsiu hru,ako je mafia.(myslim si,ze aj keby bola mafia 2,tak to lepsie nebude,lebo sa veeelmi obavam o dej).Myslim si,ze uz je na svete malo ludi,ktory ju este nehrali(jasne,ze je vela ludi,ale starych,alebo male deti).Ale ak je tu niekto taky,co ju este ani len neskusal.Radim mu,aby ju rychlo zohnal a nesedel tu a cital tento prispevok(pripadne pisal na neho postreh),ale aby rychlo isiel hrat mafiu.Na 99% ho zaujme a bude ju chciet prejst celu.(preto ne 100%,lebo urcite je aj take minimum ludi,co mozu mat ine nazory,ale oni bud fakt sa zaujimaju o ine,alebo nechapem)
mno....čo k tomu dodať...keď som čítal tvoj príspevok tak mi to pripadalo akoby na teba niekto mieril pištoľou a ty si rýchlo vyhŕkol posledné slová ......nuž ale máš pravdu....to je skrátka najlepšia 3th personovka akú som kedy videl.....skvelý dabing atď atď...no proste jediná hra v kt. som sa cítil akoby v inom svete...paráda
Ja s mojim absolutnym antitalentom na vsetky zavodne hry spolocne s velkou smolou som zavod prechadzal 2 dni. Neobislo sa to bez havarii v poslednej zakrute zavodu a podobne . Ale aspon som ti hru hral dlhsie...