vsetci admini a modi pocuvajte. v teme volna diskusia je vela tem ako napr:smrt, je vesmir nekonecny?... a take podobne filozoficke temy. tak ma napadlo ze ci by sa nedala vytvorit tema, myslim na obsahu kde by patrili vsetky filozoficke otazky a temy.
nemyslim, ze vytvaranie dalsich for by malo nejaky uzitok. zbytocne by tu toho bolo vela a ked sa pozries do tych tem, tak tie prispevky nie su az take filozoficke
mastermind napísal:nemyslim, ze vytvaranie dalsich for by malo nejaky uzitok. zbytocne by tu toho bolo vela a ked sa pozries do tych tem, tak tie prispevky nie su az take filozoficke
no neviem, ked idem do volnej diskusie, vsetky temy su tam takmer na jedno kopyto (cest vinimkam)
Ak cakas novu sekciu Filozofia, tak si pekne pockaj, pretoze v poradovniku novych sekcii je urcite az za tou mojou "Postove holuby", ktora uz caka na uskutocnenie niekolko mesiacov
Holubar napísal:Ak cakas novu sekciu Filozofia, tak si pekne pockaj, pretoze v poradovniku novych sekcii je urcite az za tou mojou "Postove holuby", ktora uz caka na uskutocnenie niekolko mesiacov
Holubar to fakt myslis vazne ? inac ked uz sme pri tych temach...ja osobne by som bol za zrusenie sekcie Erotika a vztahy lebo tie temy jakoze : Kedy vam pri raz vystrekol, Chlpate nohy, Vlastny vibrator a Mate ho krivy pls pouvazujte o tom
Drago napísal:ja osobne by som bol za zrusenie sekcie Erotika a vztahy lebo tie temy jakoze : Kedy vam pri raz vystrekol, Chlpate nohy, Valstny vibrator a Mate ho krivy pls pouvazujte o tom
Byt na mne, ta rubrika je davno zrusena, je tu tema s nazvom SEX a vztahy... a basta. Zatial sa vsak o tom neuvazuje. //mastermind: copy that //kinjeril: agreed