Chello
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.chello.sk zistit si dostupnost a trochu penazi...[kablovku mat zaplatenu samozrejme, aspon zakladny balik...]
-
Romanko
Guru wannabe
No som v lokalite kde sa da zriadit a malo by to stat 800sk aj s DPH...
len som chcel vediet ci potrebujem kupit aj kablovku
Tu je rychlost 512 kbit/s / 128 kbit/s
Lebo rozmyslam ci kupim tento alebo od T-com..Ten program co bol volakedy FLAT...Maxi Klasik s agregaciou 1:55 za 799,00sk bez DPH
s rychlostou 1024 kbit/s / 256 kbit/s
Tak co poviete?Alebo poznate nieco vyhodnejsie co je neobmedzne aj dato aj casovo?
len som chcel vediet ci potrebujem kupit aj kablovku
Tu je rychlost 512 kbit/s / 128 kbit/s
Lebo rozmyslam ci kupim tento alebo od T-com..Ten program co bol volakedy FLAT...Maxi Klasik s agregaciou 1:55 za 799,00sk bez DPH
s rychlostou 1024 kbit/s / 256 kbit/s
Tak co poviete?Alebo poznate nieco vyhodnejsie co je neobmedzne aj dato aj casovo?
Zakladny balik netreba..uplink napísal:www.chello.sk zistit si dostupnost a trochu penazi...[kablovku mat zaplatenu samozrejme, aspon zakladny balik...]
-
Pufo Callo
Star
Asi pred 2-3 rokmi to menili, modem mas za korunu, zavedena kablovka nie je na skodu, ale ak by nebola a je v tvojom mieste normalny pristup tak aj to je v cene, aj cely kabel je free aj zavedenie. A za poslednych 500 dni, to vypadlo asi tak na tri dni dokopy, co je parada.uplink napísal:musis mat kablovku aspon nejaky balik nie? Aspon tak povedal ujo v telefone ked som tam volalci uz sa to zmenilo?
Potrebujes splnat toto:
Mat privod kablovej televizie. Nemusi byt aktivovany, Staci mat kabel v byte.
Vyplnit ziadost alebo dohodnut cez telefon.
Vybrat si program a dobu viazanosti. Ak si beries modem tak je za 1sk pri 25 a 500sk pri 13 Mesiacikoch
Pockat 3 dni a ficis. viac tu
PS: Ak mas iny OS ako WIN tak sa priprav na blbe otazky ak ti aj nepovedia ze ine OS nepodporuju. V linuxe to rozchodis bez komplikacii ale oni su "ochotni experti"
Mat privod kablovej televizie. Nemusi byt aktivovany, Staci mat kabel v byte.
Vyplnit ziadost alebo dohodnut cez telefon.
Vybrat si program a dobu viazanosti. Ak si beries modem tak je za 1sk pri 25 a 500sk pri 13 Mesiacikoch
Pockat 3 dni a ficis. viac tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.chello.sk/Produkty/Slu_by___poplatky/chello_easy/-
Pufo Callo
Star