Tunnig bedne

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3 napísal:ale kde, polka ludi to skritizovala ako grc, polke sa to pacilo. Robil som to asi pol hodinu tak ze som si tuzkou nakreslil logo a od oka lepil nalepky..
ale originalita sa tomu uprieť nedá.
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

tak ja mam takuto bednu, a ani som prstom nepohol na jej vytvorenie :lol:
a napriek tomu sa mi veeelmi paci 8)
taketo nieco by sa mi nechcelo spravit a ani by som na to nemal cas :P
ale tak sa chystam spravit LED "tuning" :D t.j. ze dam asi cervenu LEDku do toho bocneho fan grilu nech to fakt vyzera ako Terminator ked uz tam je to "T3" :D

Obrázok

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

Ja si idem tiež teraz z tuningovat PC ale nevrazim do toho nejak extra vela, je to strata penazi!. - ale nabucham ju určite. :sly:
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Tu je môj prvý vytuningovaný počítač. Všetkých 50 obrázkov v originálnom rozlíšení nájdete tu (5MB):

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files/21884218/MY_CASE_The_Devil.rar.html

Na ľavý panel som vyrezal otvor v tvare trojuholníka a dal som plexi, ktoré som prichytil skrutkami. Do pravej steny som spravil dieru do panelu a aj do plechu na držanie matičnej dosky, čím je vidno MB zospodu a pridal som aj mriežku z ventilátora (ventilátor tam nie je, iba mriežka). Na vrch bedne som vyrezal otvor na 10 centimetrový ventilátor 12V 0.29A, ktorý fúka smerom dnu. Do zdroja som vyreazal dieru a podložil mriežkou pre lepšie chladenie. Do vnútra zdroja som dal výkonnejší 8cm ventilátor. Celú CASE som nastriekal zvonka na čierno a zvnútra na bielo. Na spodok a bok som dal molitan. Na prednom paneli som otvory na disketovú mechaniku, otvory spínače a otvory ledky zatmelil a vybrúsil. Použil som dvojzložkový tmel na karosériu áut. Do prvého 5.25" panelu som namontoval spínače, LEDky, vypínač PC (POWER SW). HDD LED, POWER LED som zmenil na vysokosvietivé modré a takisto som ich umiestnil na 5.25" panel pod POWER SW. Spínačmi sa budú ovládať zariadenia na 12V, zatiaľ tam mám zapojený iba ventilátor na vrchu CASE (úplne pravý spínač). Ostatné sú zatiaľ voľné. Plánujem ešte namontovať LED stroboskop (s modrými LED), ktorý bude osvetľovať interiér a ešte svietiacu podložku pod myš z plexiskla. Niečo podobné ako je TU. Ľavým spínačom sa vypne celý predný panel a aj všetky zariadenia naňho napojené. Akceptujem všetky postrehy, rady a pripomienky.

Takto vyzerala CASE pred úpravou:
Obrázok Obrázok

Po vyrezaní otvorov:
Obrázok Obrázok

Zdroj:
Obrázok

Po nastriekaní, namontovaní krytov vetrákov a plexiskla:
Obrázok Obrázok

Nastriekaný zdroj s mriežkou:
Obrázok

V konečnej úprave:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

taka nocna show lepsie foto musim spravit a katodu dat inde :)

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

:wink: Chystam mierne vylepsenia hlavne upratat kable a kupit silentmaxx boxy na hdd ktore su vpodstate jedina vec co tam huci a je ju pocut.
Samuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Samuell »

Chalani, vy si nerobite poriadok v kabloch? Vyriesi to mozne problemy s prehrievanim.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

To DEVIL: moc moc pekne, hlavne ta strana, kde je vidiet zakladnu dosku, je uplne skvela, hodne mi to pripomina dake kresby v egypte na nejakej stene, aj doska farbu akurat piesok, fakt sa mi to kurna lubi :smt023

p.s. : Ten datum tou čiernou fixou sa neda odstranit? už by to bolo aj dokonale
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:To DEVIL: moc moc pekne, hlavne ta strana, kde je vidiet zakladnu dosku, je uplne skvela, hodne mi to pripomina dake kresby v egypte na nejakej stene, aj doska farbu akurat piesok, fakt sa mi to kurna lubi :smt023

p.s. : Ten datum tou čiernou fixou sa neda odstranit? už by to bolo aj dokonale
Ďakujem. :)
A to číslo fixou ta už bolom keď som dosku kúpil. Dalo by sa to nejak odstrániť bez toho, aby som poškodil dosku? A brúsnym papierom by som to nechcel robiť.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

ludia nechapem tych ktory sem pisu tak na toto by som teda peniaze nedal...tak naco su potom tu vobec???nech radsej cusia a staraju sa o seba...tot moj nazor....
Samuell
Light Expert
Light Expert

cv

Príspevok od používateľa Samuell »

to The Devil: Tie fotky v tom rare su strasne rozmazane a blizko.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Marko5211 napísal:ludia nechapem tych ktory sem pisu tak na toto by som teda peniaze nedal...tak naco su potom tu vobec???nech radsej cusia a staraju sa o seba...tot moj nazor....
Je urcita skupina ludi co zavidi alebo proste nedokaze pochopit to ze niekto rad obetuje money aj pre nieco co niekomu moze pripadat absolutne zbytocne ci predrazene alebo nepotrebne. Je to tak no.
Peace :wink:
Jeden Silentmaxx box na hdd stoji okolo 1500 sk a dost vela ludom to moze pripadat chore vrazit do stisenia diskov 3 litre a priznavam tiez si obcas vycitam ze som peniaze mohol investovat aj lepsie ale na druhu stranu to ticho je bozske a inak to nejde, no.
provibe
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa provibe »

presne tak...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

THE DEVIL akoze FAKT ukazkova praca!! klobuk dole... ale kolko tam mas slotov na DDR ram ? lebo som taam videl 3 a mas tam jednu pamet a na jednej fotke je vidno ze ani dalsie tam uz nemozes dat lebo CDromka sa skoro dotika tej prvej pamete... ! mozno ze zle vidim. nehovorim ti o nedostatku ale ze ked si budes chciet dokupit pamet >? tak co ?
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:THE DEVIL akoze FAKT ukazkova praca!! klobuk dole... ale kolko tam mas slotov na DDR ram ? lebo som taam videl 3 a mas tam jednu pamet a na jednej fotke je vidno ze ani dalsie tam uz nemozes dat lebo CDromka sa skoro dotika tej prvej pamete... ! mozno ze zle vidim. nehovorim ti o nedostatku ale ze ked si budes chciet dokupit pamet >? tak co ?
Ďakujem. :)
Mám tam SDRAMky, na fotke je len jedna, lebo som tam akurát išiel dať druhú. Mám tam 512 SDRAM a viac mi už doska nedovolí, takže ani neplánujem viac (toto mi bohate stačí). :wink:
CDROMka úplne blokuje prvý slot na ramku. Ale mám tri. :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

The Devil napísal:Ďakujem. :)
Mám tam SDRAMky, na fotke je len jedna, lebo som tam akurát išiel dať druhú. Mám tam 512 SDRAM a viac mi už doska nedovolí, takže ani neplánujem viac (toto mi bohate stačí). :wink:
CDROMka úplne blokuje prvý slot na ramku. Ale mám tri. :D
aha lebo z tych fotiek to nebolo dobre vidiet a ani rozpoznat ze co je to ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem, ci to tu bolo, ale ak by niekto hladal inspiraciu, skuste sa pozriet sem:

http://www.pc-icebox.de/gallery.php
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

update :lol:

Obrázok

Docasna zostava ..... DFI LP NF3 Ultra Agp +GF FX5700 + Opteron144@2950mhz
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JJJ : preco to nedas do bedne ? alebo to raz das ? inak celkom haluzne to vyzera... sa mi to paci .. aj ja by som chcel to chladenie....
inak mas to sakra ciste co to vysavas ? nesada ti tam vobec prach ? ci co ? lebo ako nove to ..
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ked uz sme pri tom... :D Ja od poslednej LP v podstate nemam komp v bedni ale rozlozeny na stole... Nejak sa mi nechce to tam natrieskat do bedne a aj tak kazdy druhy tyzden ine MoBo, kto by to vytahoval furt... Ked bude nieco stable, tak to tam urcite nadrbem :wink:

Obrázok

Obrázok

inak moja bedna pred tuningom: http://misokgb.szm.sk/case/

takto mi to vypadalo na LP minule prazdniny Obrázok

A dufam, ze do konca prazdnin to natlacim spat do bedne uz hotovej po tuningu, potom to samozrejme ukazem ;) :D
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

mne sa moja bedna dost paci akurat ma seru tie kable ja tam mam tolko veci ze keby som aj kable schoval stale to bude vidno :lol: :D
Prílohy
Foto(3).jpg
Foto(3).jpg (76.91 KiB) 2054 zobrazení
Napísať odpoveď