Po prsiach su uz ramena slabe, nedas take vahy ako normalne...ale ked tak vydrzis cvicit par mesiacov a potom das ramena ako prvu partiu v treningu, nebudes sa stiaht divit,ake vahy vladzes...je to dobre proti stagnaciicanopus napísal:...
nikdy necvic prsia s ramenami, nejde to absolutne dokopy
...
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Ja tak cvicim a vpohode. To sa treba len dobre rozcvicit. Je to obratena pyramida, nalozisi vahu aby si zvladol 8-10 opakovani a potom znizujes a prestavky madzi seriami su 60 az 90 sekund. Telo pracuju naplno pri kazdej serie lebo zvladne tolko kolko mozeHolubar napísal:ja take riziko pre klby nemienim podstupit, neviem si predstavit, ze si dam 2-3 rozcvicovacie serie na drep a potom nadelim cez 100kg...to by som bol do par tyzdnov na voziku
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nikdy som necvicil opacnu pyramidu, pri mojich vahach aby som zacal drepovat od 170 160 a dole? co si ty normalny?jednoznacne zastavam od najlahsich po najtazsie
to LEWIS: jednoznacne sypacky alebo si pribral pekne sadielko, cistu svalovu hmotu ani keby si sa pokrajal
to VENDO: kebyze zeries sterace, tak by bola z teba troska, co sa tyka rozdrbanej peceni, obliciek atd, a mohloby ti to udriet aj na hlavicku, napr kamos ma poskodenu mimiku tvare a k comu mu to bolo dobre?hmm?
to LEWIS: jednoznacne sypacky alebo si pribral pekne sadielko, cistu svalovu hmotu ani keby si sa pokrajal
to VENDO: kebyze zeries sterace, tak by bola z teba troska, co sa tyka rozdrbanej peceni, obliciek atd, a mohloby ti to udriet aj na hlavicku, napr kamos ma poskodenu mimiku tvare a k comu mu to bolo dobre?hmm?
Ano ale ked postupne zvysujes vahy tak zo 170 urobis mozno len 5 opakvani, ale ked zacsnes zo 170 urobis10 opakovani a to je uz lepsie. Treba sa poriadne rozcvicit trochu z tazsimi vahami. Lee Labrada takto trenoval zisti si tocanopus napísal:nikdy som necvicil opacnu pyramidu, pri mojich vahach aby som zacal drepovat od 170 160 a dole? co si ty normalny?jednoznacne zastavam od najlahsich po najtazsie
-
canopus
Addict
sa neporovnavajme s tymi kokodmi, oni si pichali narozdiel odo mna, sterace ti zaroven aj spevnuju klby a salchykali520 napísal:Ano ale ked postupne zvysujes vahy tak zo 170 urobis mozno len 5 opakvani, ale ked zacsnes zo 170 urobis10 opakovani a to je uz lepsie. Treba sa poriadne rozcvicit trochu z tazsimi vahami. Lee Labrada takto trenoval zisti si to
-
vendo
Guru
neboj na sterace a ine veci sa nikdy nedam lebo mi ich netrebacanopus napísal: to VENDO: kebyze zeries sterace, tak by bola z teba troska, co sa tyka rozdrbanej peceni, obliciek atd, a mohloby ti to udriet aj na hlavicku, napr kamos ma poskodenu mimiku tvare a k comu mu to bolo dobre?hmm?
a inac je to pravda ak zacnes brat sracky tak sa aj z teba stane sracka
tak sa mi to asi snivalo. inak cistu svalovu hmotu neprieberies ani keby si sa posral, najprv hmota, teda aj sadielko a potom dieta..canopus napísal:nikdy som necvicil opacnu pyramidu, pri mojich vahach aby som zacal drepovat od 170 160 a dole? co si ty normalny?jednoznacne zastavam od najlahsich po najtazsie
-
Holubar
Darca
Cely system obratenej pyramidy sa mi nepaci. Ved ako viete kedy mate zvysit zataz?Podla toho ako sa citite silni pred treningom?Ja sa vzdy citim plny sily, no pri jedntlivych seriach vidim na kolko mam...a ked sa svaly citia na viac tak bud urobim s maximalkou o jedno dve opakovania naviac,alebo prejdem na vyssiu vahu...ale keby som mal zacinat s maximom,tak svaly mi pred tou prvou seriou nepovedia, ze na to dnes nemaju...A poseriem si prvu seriu,ze nespravim ani jedno opakovanie poriadne,alebo si doje*** klb.
Furt kazdy na nich hoviry ze si pichaly steroidy. Mozno ano niektory ale mozno nie. Ja som bral len proteinove koktejli a problemi so slachami a klbmi nemam, ked telo tu vahu uz raz zvladlo zvladne ju aj druhykrat. Ale samozrejme na kazdeho reaguje nieco ine, na mna obratena pyramyda.canopus napísal:sa neporovnavajme s tymi kokodmi, oni si pichali narozdiel odo mna, sterace ti zaroven aj spevnuju klby a salchy
no ja som to tiez hovoril. Obratena pyramida dokaze divi.pom napísal:ja som donedavna cvicil na silu tj 6 opakovani + obratena pyramida
a teraz si davam 10-12 opakovani (tiez obratena pyramida) a behom 2och tyzdnov som znatelne nabral na objeme svalov. a to neberem ziadne pripravky, len domaca strava.
cize aj ja odporucam prv ist na silu a potom na objem
-
mauec
Light Star
notrit starec mas na to po kkt vela veci...ja mam take ako keby noznice 2 pre obidve ruky a je to supa na konci je tvrde zelezo zohnut a ty to silou ruky tlacis a je to makacka lebo 30 krat stalcim a uz mam dost...ale mas aj taku lopticku gumenu su roznej farby a podla farby je aj tvrdost tej lopticky..to je skor taky kruch kgumeny...to na jdes niekde v obchodiku 
-
mauec
Light Star
tha bratu ak si chudy aj na celkovej psotave tka zacni troska viacej jest a cvicit ale nielen s tou gumou ale uz aj aspon kliky aby si aj niecim inym posiloval ruky ale ak iba na rukach tak neviem...ja som mal ruky troska tensie ale teraz su pevnejsie a hrubsie...SKUS-UVIDIS ale si zase nemysli ze tyzden tiskania tej gumky a budes mat ruku ako Horvat
kazdy den a po takom mesiacmi mozno uvidis nejake mensie zmeny...neviem presne povedat nemam to az tak vyskusane ale tie ,,noznicky,, co mam ja su SKVELE