Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

POiNTER
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

sundevil napísal:cela EU sa distancovala od Slovenska, lebo sme mali nemoznu vladu, co nic nedokazala a nikto ju nechcel prijat
EU sa distancovala, pretoze sme nechceli tancovat, ako oni piskali...potom prisiel miki, ten im zatancoval, tak ze ani poriadne piskat nemuseli...a teraz sa boja ze zase dostaneme svoj rozum. Avsak bohuzial plati pravidlo, kto nie je s nami ten je proti nam, takze neviem ktora varianta je lepsia :roll: (pochopil ma niekto? :lol: )
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No ja som zvedavy, ze co SMER bude robit so Slovenskou republikou
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

krija napísal:neprekrúcam, a nedržkujem. sadni si ráno ku káve a miešaj ju lyžičkou a nie so mnou, ty lolo! tebe asi nič nehovorí príslovie: jedna lastovička jar nerobí. on /miki/ to neslúbil dvom, trom ľuďom, ale celému národu. už sa zobuď. a nezávidim nikomu nič. ja som spokojný.
ty asi nechapes ze rychle zvysovanie platov nic neriesi,pozri sa aj na stranu podnikov...sak podniky zacnu jednoducho prepustat ked budu musiet platit velke mzdy...zvysovanie miezd je dlhodoby proces za ktorym stoji silna ekonomika..

no inak uz to pekne zacina...tyzden vo vlade a NBS uz umelo miliardami udrziava korunu a nic nepomaha :( Na burze je teraz nasa korunu asi to posledne co niekto chce...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:ty asi nechapes ze rychle zvysovanie platov nic neriesi,pozri sa aj na stranu podnikov...sak podniky zacnu jednoducho prepustat ked budu musiet platit velke mzdy...zvysovanie miezd je dlhodoby proces za ktorym stoji silna ekonomika..
My to vieme, ale ako to ze to nevedel Miki, ked to sluboval ? :wink:
m3thod-man napísal:no inak uz to pekne zacina...tyzden vo vlade a NBS uz umelo miliardami udrziava korunu a nic nepomaha :( Na burze je teraz nasa korunu asi to posledne co niekto chce...
:lol: ...neboj sa to je vsetko ucelove... dalsia metoda ako urobit bu bu bu...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:My to vieme, ale ako to ze to nevedel Miki, ked to sluboval ?
sak ja nehovorim ze miki je bezchybny,ale tak to boli skor hlupy ty co tomu verili,a btw myslim ze fico nataral omnoho vacsia nezmysli
POiNTER napísal::lol: ...neboj sa to je vsetko ucelove... dalsia metoda ako urobit bu bu bu...
si precitaj co pises,lebo to nema zmysel.Napises ze je to ucelove a potom ze je to metoda na robenie bubu.Inak nechapem ako mozes napisat ze je to robenie bu bu ked su to hole fakty.Ked ti niekto jednu je*** tak to neni robenie bubu ale holy fakt.
NBS nezasiahla pri úrovni posledných dvoch júnových intervencií 38,500/38,550 SKK/EUR a trh tak testoval, ako ďaleko až centrálna banka korune dovolí ísť, skonštatoval analytik Slovenskej sporiteľne Michal Mušák. Ako informoval Malec, NBS začala intervenovať okolo 14.30 h. "Zdá sa, že to bude najväčší objem z ostatných intervencií," povedal TASR Malec s tým, že jej objem podľa všetkého prevýšil 1 miliardu Sk. Zásah NBS stlačil korunu hodinu pred koncom obchodovania až na úroveň 38,430/38,440 SKK/EUR. V závere dňa sa domáca mena pohybovala na úrovni 38,440/38,450 SKK/EUR.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:si precitaj co pises,lebo to nema zmysel.Napises ze je to ucelove a potom ze je to metoda na robenie bubu.Inak nechapem ako mozes napisat ze je to robenie bu bu ked su to hole fakty.Ked ti niekto jednu je*** tak to neni robenie bubu ale holy fakt.
Ja viem co som napisal...je to metoda za ucelom urobit bu bu bu (preto ucelove)...proste ze vedia preco to robia....neviem co na tom nechapes.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Ja viem co som napisal...je to metoda za ucelom urobit bu bu bu (preto ucelove)...proste ze vedia preco to robia....neviem co na tom nechapes.
lol..a este mi povedz ze kto to robi... :lol:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:lol..a este mi povedz ze kto to robi... :lol:
Co ja viem kto vsetko je v pozadi tohoto zastrasovania... mozno nejaka "skupinka" :lol:
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

POiNTER napísal:Ja viem co som napisal...je to metoda za ucelom urobit bu bu bu (preto ucelove)...proste ze vedia preco to robia....neviem co na tom nechapes.
Hehehe hlavne ze v tom mas jasno, teraz ked su pri moci ti traja by s SKK obchodoval len blazon a to nieje vina ziadnej tajnej skupinky, ale len historicke skusenosti s meciarom a slotom a ze fico zatial pokracuje len v tych jeho populistickych reciach. To radsej investovat do firmy, ktora pestuje na sahare ryzu, tam je vecsia sanca zisku :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Kód: Vybrať všetko

Priemerná mesačná mzda v roku 1999 dosiahla 14 185 Sk, čo predstavuje pokles v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 211 Sk.
teraz je niečo cez 18 000 SK

zobuďte sa už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Co ja viem kto vsetko je v pozadi tohoto zastrasovania... mozno nejaka "skupinka"
LMAO. :lol: tak to si zabil...tajna skupina ma na svedomi pokles koruny aby robila bububu..ti poradim,ta tajna skupina je Robo,Jano a Vlado..
krija napísal:

Priemerná mesačná mzda v roku 1999 dosiahla 14 185 Sk, čo predstavuje pokles v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 211 Sk.

zobuďte sa už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boze mooooj :lol: :lol: tam mas rok 1999,a co sa furt ohanas tou priemernou mzdou,si myslis ze to je ukazovatel zivotnej urovne??
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Človek na východe robí 12tky, alebo 8čky, ale robí 2dni ráno, 2dni poobede a 2dni v noci... keď výjde vikend tak 3dni... voľný víkend je raz za mesiac... mzda 10 000 skk keď sa darí :roll:

//Raz sa ma jeden blavák pýtal, či máme farebný televízor, a splachovacie WC, áno máme :wink: dokonca sú u nás noviny každé ráno, a aj rožky sú čerstvé... nie sme na ukrajine, iba pri ukrajine :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

don.carleone.sk napísal:robí 2dni ráno, 2dni poobede a 2dni v noci...
a za tym 2 dni volno, pozname to, mam to doma a to ani nebyvame na vychode
priemerna mzda ukazuje vela o urovni hospodarstva a statu, v irsku je priemerna mzda 2000 euro a domaci odmietaju pracovat za plat nizzsi ako priemerna mzda
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:boze mooooj :lol: :lol: tam mas rok 1999,a co sa furt ohanas tou priemernou mzdou,si myslis ze to je ukazovatel zivotnej urovne??
je tam aj 1998, stačí spočítať 14 185+211.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:je tam aj 1998, stačí spočítať 14 185+211.
no a teraz je rok 2006.Kolko je teraz?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

čítaj pozornejšie, prosím ťa, lebo to tam je tiež.

2- násobné platy sľúbil na 4 - ročné funkčné obdobie. to znamená do roku 2002. v tom roku /2002/ by sme mali zarábať viac ako 28 000,- podľa mikiho. a on dostal možnosť tento sľub / predvolebný / splniť ešte raz. a stále nie sme pri tých 28 litroch, ani po 8 rokoch /2006/.
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:LMAO. Laughing tak to si zabil...tajna skupina ma na svedomi pokles koruny aby robila bububu..ti poradim,ta tajna skupina je Robo,Jano a Vlado..
Kamo ty si teda brzda :lol: ... co myslis na co som narazal s tou "skupinkou" ?...este som to dal do uvodzoviek, s tym ze sa snad dovtipis, ze si robim srandu s Mikiho nafuknutej kauzy skupinka ... je mi jedno co si myslis... ja mam proste nazor ze pokles koruny bol umelo vyvolany... a predstavuj si pod tym co chces... mam ta v p.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Krija mas ty aj iny argument ako dvojnasobne platy? Alebo ako dlho sa tym budes este ohanat?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:čítaj pozornejšie, prosím ťa, lebo to tam je tiež.

2- násobné platy sľúbil na 4 - ročné funkčné obdobie. to znamená do roku 2002. v tom roku /2002/ by sme mali zarábať viac ako 28 000,- podľa mikiho. a on dostal možnosť tento sľub / predvolebný / splniť ešte raz. a stále nie sme pri tých 28 litroch, ani po 8 rokoch /2006/.
boze moj..nevies o niecom inom ako o 2 nasobnych platoch??su aj ine veci..Inak ktomuto som sa uz vyjadroval o par prispevokov predtym..
POiNTER napísal:Kamo ty si teda brzda :lol: ... co myslis na co som narazal s tou "skupinkou" ?...este som to dal do uvodzoviek, s tym ze sa snad dovtipis, ze si robim srandu s Mikiho nafuknutej kauzy skupinka ... je mi jedno co si myslis... ja mam proste nazor ze pokles koruny bol umelo vyvolany... a predstavuj si pod tym co chces... mam ta v p.
no ty si strasny ftipalek.."skupinka" hihi :roll: ale vsak sa zamysli co pises...ako moze niekto umelo vyvolat pad koruny,aby poskodil ficovy..boze mooj....uz nevymyslaj balalajky..
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m3thod-man napísal:no ty si strasny ftipalek.."skupinka" hihi :roll: ale vsak sa zamysli co pises...ako moze niekto umelo vyvolat pad koruny,aby poskodil ficovy..boze mooj....uz nevymyslaj balalajky..
... a ty nebud tak naivny :wink:
Zamknuté