EU sa distancovala, pretoze sme nechceli tancovat, ako oni piskali...potom prisiel miki, ten im zatancoval, tak ze ani poriadne piskat nemuseli...a teraz sa boja ze zase dostaneme svoj rozum. Avsak bohuzial plati pravidlo, kto nie je s nami ten je proti nam, takze neviem ktora varianta je lepsiasundevil napísal:cela EU sa distancovala od Slovenska, lebo sme mali nemoznu vladu, co nic nedokazala a nikto ju nechcel prijat
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
m3thod-man
Star
ty asi nechapes ze rychle zvysovanie platov nic neriesi,pozri sa aj na stranu podnikov...sak podniky zacnu jednoducho prepustat ked budu musiet platit velke mzdy...zvysovanie miezd je dlhodoby proces za ktorym stoji silna ekonomika..krija napísal:neprekrúcam, a nedržkujem. sadni si ráno ku káve a miešaj ju lyžičkou a nie so mnou, ty lolo! tebe asi nič nehovorí príslovie: jedna lastovička jar nerobí. on /miki/ to neslúbil dvom, trom ľuďom, ale celému národu. už sa zobuď. a nezávidim nikomu nič. ja som spokojný.
no inak uz to pekne zacina...tyzden vo vlade a NBS uz umelo miliardami udrziava korunu a nic nepomaha
-
POiNTER
Medium Star
My to vieme, ale ako to ze to nevedel Miki, ked to sluboval ?m3thod-man napísal:ty asi nechapes ze rychle zvysovanie platov nic neriesi,pozri sa aj na stranu podnikov...sak podniky zacnu jednoducho prepustat ked budu musiet platit velke mzdy...zvysovanie miezd je dlhodoby proces za ktorym stoji silna ekonomika..
m3thod-man napísal:no inak uz to pekne zacina...tyzden vo vlade a NBS uz umelo miliardami udrziava korunu a nic nepomahaNa burze je teraz nasa korunu asi to posledne co niekto chce...
-
m3thod-man
Star
sak ja nehovorim ze miki je bezchybny,ale tak to boli skor hlupy ty co tomu verili,a btw myslim ze fico nataral omnoho vacsia nezmysliPOiNTER napísal:My to vieme, ale ako to ze to nevedel Miki, ked to sluboval ?
si precitaj co pises,lebo to nema zmysel.Napises ze je to ucelove a potom ze je to metoda na robenie bubu.Inak nechapem ako mozes napisat ze je to robenie bu bu ked su to hole fakty.Ked ti niekto jednu je*** tak to neni robenie bubu ale holy fakt.POiNTER napísal:...neboj sa to je vsetko ucelove... dalsia metoda ako urobit bu bu bu...
NBS nezasiahla pri úrovni posledných dvoch júnových intervencií 38,500/38,550 SKK/EUR a trh tak testoval, ako ďaleko až centrálna banka korune dovolí ísť, skonštatoval analytik Slovenskej sporiteľne Michal Mušák. Ako informoval Malec, NBS začala intervenovať okolo 14.30 h. "Zdá sa, že to bude najväčší objem z ostatných intervencií," povedal TASR Malec s tým, že jej objem podľa všetkého prevýšil 1 miliardu Sk. Zásah NBS stlačil korunu hodinu pred koncom obchodovania až na úroveň 38,430/38,440 SKK/EUR. V závere dňa sa domáca mena pohybovala na úrovni 38,440/38,450 SKK/EUR.
-
POiNTER
Medium Star
Ja viem co som napisal...je to metoda za ucelom urobit bu bu bu (preto ucelove)...proste ze vedia preco to robia....neviem co na tom nechapes.m3thod-man napísal:si precitaj co pises,lebo to nema zmysel.Napises ze je to ucelove a potom ze je to metoda na robenie bubu.Inak nechapem ako mozes napisat ze je to robenie bu bu ked su to hole fakty.Ked ti niekto jednu je*** tak to neni robenie bubu ale holy fakt.
-
m3thod-man
Star
Hehehe hlavne ze v tom mas jasno, teraz ked su pri moci ti traja by s SKK obchodoval len blazon a to nieje vina ziadnej tajnej skupinky, ale len historicke skusenosti s meciarom a slotom a ze fico zatial pokracuje len v tych jeho populistickych reciach. To radsej investovat do firmy, ktora pestuje na sahare ryzu, tam je vecsia sanca ziskuPOiNTER napísal:Ja viem co som napisal...je to metoda za ucelom urobit bu bu bu (preto ucelove)...proste ze vedia preco to robia....neviem co na tom nechapes.
-
krija
VIP
Kód: Vybrať všetko
Priemerná mesačná mzda v roku 1999 dosiahla 14 185 Sk, čo predstavuje pokles v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 211 Sk.zobuďte sa už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
m3thod-man
Star
LMAO.POiNTER napísal:Co ja viem kto vsetko je v pozadi tohoto zastrasovania... mozno nejaka "skupinka"
boze moooojkrija napísal:teraz je niečo cez 18 000 SKKód: Vybrať všetko
Priemerná mesačná mzda v roku 1999 dosiahla 14 185 Sk, čo predstavuje pokles v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 211 Sk.
zobuďte sa už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
r3sp3ct
Light Professional
Človek na východe robí 12tky, alebo 8čky, ale robí 2dni ráno, 2dni poobede a 2dni v noci... keď výjde vikend tak 3dni... voľný víkend je raz za mesiac... mzda 10 000 skk keď sa darí 
//Raz sa ma jeden blavák pýtal, či máme farebný televízor, a splachovacie WC, áno máme
dokonca sú u nás noviny každé ráno, a aj rožky sú čerstvé... nie sme na ukrajine, iba pri ukrajine 
//Raz sa ma jeden blavák pýtal, či máme farebný televízor, a splachovacie WC, áno máme
a za tym 2 dni volno, pozname to, mam to doma a to ani nebyvame na vychodedon.carleone.sk napísal:robí 2dni ráno, 2dni poobede a 2dni v noci...
priemerna mzda ukazuje vela o urovni hospodarstva a statu, v irsku je priemerna mzda 2000 euro a domaci odmietaju pracovat za plat nizzsi ako priemerna mzda
-
m3thod-man
Star
-
krija
VIP
čítaj pozornejšie, prosím ťa, lebo to tam je tiež.
2- násobné platy sľúbil na 4 - ročné funkčné obdobie. to znamená do roku 2002. v tom roku /2002/ by sme mali zarábať viac ako 28 000,- podľa mikiho. a on dostal možnosť tento sľub / predvolebný / splniť ešte raz. a stále nie sme pri tých 28 litroch, ani po 8 rokoch /2006/.
Kód: Vybrať všetko
teraz je niečo cez 18 000 SK-
POiNTER
Medium Star
Kamo ty si teda brzdam3thod-man napísal:LMAO. Laughing tak to si zabil...tajna skupina ma na svedomi pokles koruny aby robila bububu..ti poradim,ta tajna skupina je Robo,Jano a Vlado..
-
m3thod-man
Star
boze moj..nevies o niecom inom ako o 2 nasobnych platoch??su aj ine veci..Inak ktomuto som sa uz vyjadroval o par prispevokov predtym..krija napísal:čítaj pozornejšie, prosím ťa, lebo to tam je tiež.
2- násobné platy sľúbil na 4 - ročné funkčné obdobie. to znamená do roku 2002. v tom roku /2002/ by sme mali zarábať viac ako 28 000,- podľa mikiho. a on dostal možnosť tento sľub / predvolebný / splniť ešte raz. a stále nie sme pri tých 28 litroch, ani po 8 rokoch /2006/.Kód: Vybrať všetko
teraz je niečo cez 18 000 SK
no ty si strasny ftipalek.."skupinka" hihiPOiNTER napísal:Kamo ty si teda brzda... co myslis na co som narazal s tou "skupinkou" ?...este som to dal do uvodzoviek, s tym ze sa snad dovtipis, ze si robim srandu s Mikiho nafuknutej kauzy skupinka ... je mi jedno co si myslis... ja mam proste nazor ze pokles koruny bol umelo vyvolany... a predstavuj si pod tym co chces... mam ta v p.