kinjeril - moderator na urovni
mastermind - niekedy si mozes odpustit tie blbe pripomienky, aj menej zamykania, inak OK
tomasito - OK pohoda
tomase - da sa
ostatnych vnimam ako ostatnych userof.
aha, cize ostatni moderatori su nespravodlivy? lol, a to si myslis ze zakazdim, ked ti vymazu temu ta musia cez ss informovat?Toxikoman napísal:neviem kto je kto ani ktory su moderatori...moc ma nezaujimaju, nevsimam si ich ...i ked problemy som snimy uz mal...Zatvaraju vela tem bez priciny casto sa mi stalo ze aj len vymazu temu a ani nedaju cez SS vediet ze ju vymazali preto a preto...Skratka chujkovci...Hojko - sa mi zda byt fer, i ked neviem co si o sebe mysli a vlastne vseci tyto akoze nadradeny su dost husty po internete...bol by som zvedavy ci su aj naozaj taky ako pisu o sebe ked by som ich stretol...
ziadna tema sa nemaze z dobreho rozmaru moderatora/admina, ale kvoli poruseniu pravidiel.Toxikoman napísal:neviem kto je kto ani ktory su moderatori...moc ma nezaujimaju, nevsimam si ich ...i ked problemy som snimy uz mal...Zatvaraju vela tem bez priciny casto sa mi stalo ze aj len vymazu temu a ani nedaju cez SS vediet ze ju vymazali preto a preto...Skratka chujkovci...Hojko - sa mi zda byt fer, i ked neviem co si o sebe mysli a vlastne vseci tyto akoze nadradeny su dost husty po internete...bol by som zvedavy ci su aj naozaj taky ako pisu o sebe ked by som ich stretol...