Bram Stoker - dracula - to je proste klasika, a najviac sa mi paci ze je plna erotiky
Brian Lumley - nekroskop - niekolko dielna kniha, okolo 8 knih az, citam prave tretiu, vynikajuce zapletky, originalne napady, neustala suspenzia
Richard A. Knaak - knihy dragonrealm - mam precitane cerveneho draka(1 cast) a ladoveho draka(2 cast), vlciu prilbu(nezavisla kniha) a vsetky tri su napisane velmy lahkym ale aj chytlavym stylom napisane
Richard A. Knaak - Kralovstvi Stinu - kniha viac menej spojena s hrou Diablo, kazdopadne da sa citat aj ked hru nepoznate, opat je pisana lahkym ale chytlavym stylom tak ako jeho dragonrealm knihy
Odom Mel - Cerna cesta - Dalsia kniha spojena s hrou Diablo, no tentokrat uz velmi malo, a da sa citat aj ked hru nepoznate, je pisana jemne tazsim stylom ako Knaakove knihy, a viac sa zameriava na psychicke problemy hrdinov ako Knaak
Stephen King - Osviceni - takto si predstavujem hororovu knizku, dokonale klaustrofobicke prostredie, neustala suspenzia, kniha pisana omnoho tazsim stylom ako vyssie spomenute knihy, proste King ako ma byt, od Kinga odporucam zrejme vsetku jeho tvorbu, ale Osvietenie najviac
Tolkien - Trilogia Pan Prstenov - k tomu snad ani nemusim nic hovorit, jednym slovom mozno by to takto islo opisat - uchvatne
citam snad kazdy den, preslo mi uz rukami niekolko snad aj stovak knih, no vyssie spomenute odporucam najviac z toho co som cital, resp. su to knihy ktore sa mi najviac vryli do pamati