Aky darcek mam dat kamaratke ktora odchadza prec. Je to sice len kamaratka ale veeelmi dobra a ja chcem kupit nieco take dobre nie daku trapnu bonbonieru alebo kvety alebo tak nieco. Prosim poradte.
Lasku v tom nehladaj. Je to proste len super kamaratka ktora mi dokazala pomoct ked som to potreboval a preto si ju vazim a teraz odchadza a neviem ci sa este vrati. Mimochodom ten plysak je dobry napad.
Hopeless2103 napísal:A myslite ze by tam malo byt aj nieco napisane? Myslim ci uz na tomnaramku alebo na plysaku nieco ako Never Forget alebo nieco podobne?
Hopeless2103 napísal:Lasku v tom nehladaj. Je to proste len super kamaratka ktora mi dokazala pomoct ked som to potreboval a preto si ju vazim a teraz odchadza a neviem ci sa este vrati. Mimochodom ten plysak je dobry napad.
Ja mam tiez taku kamaratku cize priblizne viem ako sa asi citis. A ak Ti mozme poradit, plysaka nie, ten ostane v zibe. Daj jej naramok alebo nahrdelnik, proste nieco co by mohla nosit pri sebe. Aspon tak by som to urobil ja .
naramok je asi best style..aj ked su ludia,ktroi to moc nemusia...
mne kamoska priniesla minuly rok jeden z ENG a asi 2mesiace som sa musel naucit ho nosit na ruke...a to iste ked som koli byvalej nosil privesok...
najprv si over ze naramky nosi
Hopeless2103 napísal:Aky darcek mam dat kamaratke ktora odchadza prec. Je to sice len kamaratka ale veeelmi dobra a ja chcem kupit nieco take dobre nie daku trapnu bonbonieru alebo kvety alebo tak nieco. Prosim poradte.
Kruci, nech jej kupis hocico, musi ju to potesit.Ak odchadza na dlho a ak ste si blizki (nemyslim tym párik), tak preco jej nedas nieco, co ta jej bude pripominat? Napriklad nejaky privesok s tvojou fotkou. A pri odovzdavani jej mozes povedat, ze to je aby nezabudla, aky kamarat ju tu bude cakat... Urcite bude dojata!