Počítačový časopis ?!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

No rybka vypada jako pedofil.. No ale to len tak bokom
Detske su napr. ich pisanie recenzii totalne ze..Ved uznaj sam ked to citas..Dava ti to neco? NO ja som pi ich recenziach co som par krat kupil pLEvel (a lutujem toho doteraz)zaspaval a to doslovne ..Normalne ma na vsetko presla chut ved to je neco hrozne :? Detske je ich sposob vyjadrovania..total od veci ,vies snazia sa okorenit recenziu ftipom a totalne je pohnusia este viac ako je ..(No fakt take trapne ftipy som necital ty vole ani vo fifikovi) Potom dokaz ich co ja viem jak to nazvat...Ze nejsu proste hraci ako maju no da sa to tak povedat,ale skorej o ich mentalite (samozrejme hracskej) ze GTA SA (iba priklad) daju full 10/10 ? NO to ma totalne ze "utvrdilo"...
Ale pri SCORE je to proste ine...KEd otvoris mas pocit ne ze citas casopis..Ale ako keby si sa rozpraval s kamaratom...Proste super recenzie(aj sa pri nich s chuti zasmejes..Na takz. "Inteligentnom" ale obcas aj "Pubertackom" humore proste SUPIS) kazda tema/topic je v necom dobra proste all,recenzenti + cela redakcia na 1* ...Asi tak
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

score/level stale je to takmer to iste, redaktori behaju medzi redakciami takze hovorit o jednom je ze detinsky a pod je trosku blbe, kedze redaktor na ktoreho sa stazujes mohol este pred par mesiacmi pisat pre konkurenciu
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No ja neviem, nemam s nimi niejake skusenosti, ale GameStar je podla mna dobry :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MystiQ napísal:No ja neviem, nemam s nimi niejake skusenosti, ale GameStar je podla mna dobry :wink:
GS? neskrachovlao to nahodou? lebo kamos bol cely nastraty ze si ho predplatil a prisli mu len dve cisla...
Kels
King
King

sundevil: Tak toto na 90% neni pravda...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

jackb napísal:GS? neskrachovlao to nahodou? lebo kamos bol cely nastraty ze si ho predplatil a prisli mu len dve cisla...
no neviem, uz dlhsie som si to nekupoval :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:sundevil: Tak toto na 90% neni pravda...MOzno pre ine casopisi ale ze by Rybka pisal pre SCORE...LOL :lol: :smt043 :smt044
sa zobud,ale rybka do levelu prisiel zo score :P
Kels
King
King

daaaavne to casy :lol:
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

kupujem, SCORE, HRAč, PC REVUE :D
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:No rybka vypada jako pedofil.. No ale to len tak bokom
Detske su napr. ich pisanie recenzii totalne ze..Ved uznaj sam ked to citas..Dava ti to neco? NO ja som pi ich recenziach co som par krat kupil pLEvel (a lutujem toho doteraz)zaspaval a to doslovne ..Normalne ma na vsetko presla chut ved to je neco hrozne :? Detske je ich sposob vyjadrovania..total od veci ,vies snazia sa okorenit recenziu ftipom a totalne je pohnusia este viac ako je ..(No fakt take trapne ftipy som necital ty vole ani vo fifikovi) Potom dokaz ich co ja viem jak to nazvat...Ze nejsu proste hraci ako maju no da sa to tak povedat,ale skorej o ich mentalite (samozrejme hracskej) ze GTA SA (iba priklad) daju full 10/10 ? NO to ma totalne ze "utvrdilo"...Ved kazdy spravny hrac si cez fsetky krassi kt. ma SA fsimne aj nedostatky ktorych ma dost...No ale oni ne proste "mame tu hru ooo jee jake velke vaauuu,da sa tam robit "fsetko" " a je* 10/10...No asi takto
Ale pri SCORE je to proste ine...KEd otvoris mas pocit ne ze citas casopis..Ale ako keby si sa rozpraval s kamaratom...Proste super recenzie(aj sa pri nich s chuti zasmejes..Na takz. "Inteligentnom" ale obcas aj "Pubertackom" humore proste SUPIS) kazda tema/topic je v necom dobra proste all,recenzenti + cela redakcia na 1* ...Asi tak
Poviem to stručne a jasne: TY si čítal Level len raz, JA som čítal Score len raz - ani jeden z nás nemá právo hovoriť tak sebavedomé reči o tom druhom časopise. Toľko k nim. A čo sa týka San Andreas - ak to, čo hovoríš, myslíš smrteľne vážne, potom KAŽDÁ HRA by mala problém získať 70%, tobôž nie 100%. Nie je chyba ako chyba. Niektoré sú kozmetické, niektoré zlé a niektoré vyslovene zhadzujú hru do bahna. A tak isto humor - každý má rád niečo iné. Ja neviem posúdiť, ako sa veľmi zmenil Score za tie roky; podľa toho, čo hovoríš, zrejme drasticky k lepšiemu, ale aj Level sa zlepšuje. KAŽDÝ časopis má svoj plus a mínus a je na každom, aký si zvolí. Tebe sa páči Score, mne Level. BODKA.
Kels
King
King

Pozor je rozdiel KUPIT pLEVEL a CITAT pLEVEL... pLEVEL som cital dost krat cize mozem sudit :wink: (Kupil som ho len par krat mozno 1-2 max 3)
DjKubik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjKubik »

a co hovorite na pcspace ???? kupuje ho niekdo ? alebo odobera ho niekdo ? aky je ???? neni to neaka blbost ? vyjadrite sa o ňom :)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ja kupujem Ako na pocitac, su tam niekedy aj zaujjimave veci... 8)
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

moj jednoznacne level...aj ked ten sa zaobera hlavne hrami...ma aj nieco o hardweoch a je to velmi zaujimave...a DVD-cka su plne samych dobrych veci :wink:
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

whisper napísal:podla mna PC Revue stoji za to :)
Suuhlasiim. Jedine PCR
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

chip, ale v robote pc revue aj pc world precitam, ale chip kupujem....
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Nekupujem nič. Všetko čítam v knižnici. Je to najlacnejšie riešenie. Iba občas ked zídu prachy tak kúpim PC SPACE
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

Podla mna je best CHIP a potom PC World
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa: