neviem preco, ale hned ako som videt tento topic, zo srandy som si povedal, ze to budu Bouckoviny a ked som si pozrel ten link, tak tam ten saso je udany ako moderator! no nic, vilko zasa bude bohatsi o par koruniek...
ale aj tak slovenske vilomeniny sa mi viac pacia je tam viac akcie a na prime im trvalo dost dlho dokedy zohnali protihracov co by na slovensku trvalo par sekund
je tam toho, my sme tiez prevzali formaty po americanoch a co z toho... nechces, nepozeraj
ja som to videla, trocha cudne rozdelili tie ulohy, maju to kapke nedoriesene... Proti moderatorovi nic, ale predsa Vilo je da best
to prima kupuje licencie od nasich komercnych televizii?
najprk Inkognito,teraz Vilomeniny, o chvilu aj SOS a Mojsejovci,nie?
Inkognito nie je výmysel JoJ-ky, už pradávno rovnaká relácia fičala na nejakej nemeckej stanici. Viem že raz tam bola ženská ktorej povolanie by neuhádol nikto. Bola totiž Rollmopsdreherin - teda človek čo zakrúca zavináče
este ste zabudli dat POSTA pre TEBA to tiez opakuju hnusaci cesi a sa chvalia ze ake relacie maju negri hnusni , a ten Bucek skaredy sa este ozenil s Durianovou
canopus napísal:to akoze tocia tie iste relacie s takym istym nazvom?pekne trapne?
ee,mi mame s makkym "i" podla Vila, a oni Vila nemaju tak maju s "y" ale maju tam Vilovo parohate logo..ved vid stranku...ale ked osm to dens videl v TV skoro som nerozchodil
A inak.. co my vieme, odkial pobrali napady slovenske televizie na tieto programy? A kolko programov slovaci prebrali od cechov? ..niektore dokonca aj s moderatormi.. vid Kraus na jojke
btw.. durianova vs. boucek.. nejak mi to zily netrha, durianova je podla mna uz strasne rozdrapena a zafektovana.. a ked ju vidim, tak
však aj pošta pre teba je tuším prebratá, aj inkognito, jedine vilomeniny sa mi zdajú pôvodné, aj keď si niesom istý či by taká žumpa ako markíza dokázala niečo vyplodiť.
artabanes napísal:však aj pošta pre teba je tuším prebratá, aj inkognito, jedine vilomeniny sa mi zdajú pôvodné, aj keď si niesom istý či by taká žumpa ako markíza dokázala niečo vyplodiť.
este ste zabudli dat POSTA pre TEBA to tiez opakuju hnusaci cesi a sa chvalia ze ake relacie maju negri hnusni , a ten Bucek skaredy sa este ozenil s Durianovou
M4jk1:-) napísal:este ste zabudli dat POSTA pre TEBA to tiez opakuju hnusaci cesi a sa chvalia ze ake relacie maju negri hnusni , a ten Bucek skaredy sa este ozenil s Durianovou
M4jk1:-) napísal:este ste zabudli dat POSTA pre TEBA to tiez opakuju hnusaci cesi a sa chvalia ze ake relacie maju negri hnusni , a ten Bucek skaredy sa este ozenil s Durianovou
Za prvé : Pošta nie je SVK program, ale licencovaný a STVčkou tiež prevzatý, za druhé : on sa nevolá Buček, ale Bouček a je to jedna z hviezd TV Primy, robi toľko relácii ako Vilo Rozboril, a skôr Ďurianovej padol vhod, lebo je o 4 roky mladší, ona má 29 a on 25