Farba pocitadla navstev na blueboard

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Farba pocitadla navstev na blueboard

Príspevok od používateľa ppt »

Farba textu pocitatadla je farba odkazu (standardne modra). Ja som ale do body musel zmenit tuto farbu na farbu pozadia (musel som kvoli tomu, ze na stranke som mal odkazy z obrazkov a vytvaral sa mi okolo obrazka ramcek). Chcem zmenit farbu toho textu pocitadla, len neviem ako. Viete mi poradit?
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

vys** sa na cely blueboard a pozri si napr. http://www.jaknaweb.com/ a tam si najdi zdrojak na pocitadlo a uprav si ho podla seba...

//edit: alebo ked si to chces upravit tak skus niekde na blueboarde pohladat FAQ alebo take nieco
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

neppo napísal:vys** sa na cely blueboard a pozri si napr. http://www.jaknaweb.com/ a tam si najdi zdrojak na pocitadlo a uprav si ho podla seba...
Ked to nedokaze spravit v admin rozhrani u blueboardu a potom iba zkopcit zdrojak, tak asi ani pocitadlo z jaknaweb.com nespusti
:aasmile27:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Ked to nedokaze spravit v admin rozhrani u blueboardu a potom iba zkopcit zdrojak, tak asi ani pocitadlo z jaknaweb.com nespusti
Vies co Frikso? Laskavo si precitaj moj prispevok, o com pisem. Pretoze ja nehovorim o tom, ako sa robi pocitadlo z bluebordu, nic nehovorim o kopirovani troch riadkov do mojho zdrojaku. Kedze som sa pytal len na zmenu farby, tak asize to pocitadlo na mojej stranke sfunkcnene mam!

neppo: dik za radu, asi to aj takto spravim :wink:
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

Frikso napísal:Ked to nedokaze spravit v admin rozhrani u blueboardu a potom iba zkopcit zdrojak, tak asi ani pocitadlo z jaknaweb.com nespusti
vies ako vyzera nieco z blueboardu ??? tam mas len odkaz a nic ine... :x
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

na blueboarde mas aj take nieco ze si mozes zvolit vlastne farby vsetky...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V bluborde mas prednastavene rozne varianty a farby. Ked sa ti ani jedna nepaci, tak stym nic nespravis
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale ja nemam ten plateny druh blueboardu. Cize mne sa na stranke zobrazuje odkaz. A v body som nastavil ako farbu farbu pozadia. Cize sa mi ten odkaz zmeni na farbu pozadia. No a ja som chcel vediet, ci neexistuje nejaky tag, ktory mi len ten jeden odkaz zmeni na nejaku inu farbu. Pretoze <font color=""> na odkazy nefunguje.
Napísať odpoveď