prosex napísal:spomenul si sportovy typ... presne take sa pacia aj mne.. nemozem ani len vidiet take tie polena co ak by mali pobehnut na autobus tak radsej omeskaju a pojdu na dalsi o pol hodiny neskor.
rozhodne s tebou suhlasim mne su strasne nesimpaticke tie babi co su mantave, ja ich volam lizatka
a este aby som nezabudol moja baba snov by mala mat aspon 50x vacsie IQ ako prsia (vychadzal som z toho ze priblizne 2jky , cim dalej tym castejsie stretavam fakt pekne baby ale ked mi zahlasi ze si musi kupit novu cederomku lebo ta stara je uz zaplnena tak ma rovno vystre na chodnik
draco napísal:a este aby som nezabudol moja baba snov by mala mat aspon 50x vacsie IQ ako prsia (vychadzal som z toho ze priblizne 2jky , cim dalej tym castejsie stretavam fakt pekne baby ale ked mi zahlasi ze si musi kupit novu cederomku lebo ta stara je uz zaplnena tak ma rovno vystre na chodnik
looool, mne je v podstate jedno aku ma farbu vlasov, hlavne je aby bola zlata, na taku riadnu raketu je dobre pozriet, ale neviem ci by som s takou vydrzal
Obycajna zlata baba, co ma aj nieco v hlave je pre mna ideal
GothaR napísal:looool, mne je v podstate jedno aku ma farbu vlasov, hlavne je aby bola zlata, na taku riadnu raketu je dobre pozriet, ale neviem ci by som s takou vydrzal
Obycajna zlata baba, co ma aj nieco v hlave je pre mna ideal
Presne si to vystihol, take baby su na pozretie a pre tych nabuchanych modelov.
aLi3n_aTtacK napísal:Mne sa pacia Blondinky, ale musia byt peknucke a zlate, a najlepsie ked maju ruzovu mikinu alebo tak, holkam sa ruzova hodi, a hlavne blondinam...
a taka moznost ze vsetky
mne nezalezi na farbe vlasov ak je kocka pekna. predsa ak je pekna v tvari a ma peknu postavu je uplne jedno akej farby ma vlasy
vlasy...nech ich ma upravene, nech je vidiet, ze sa o seba stara a nie len take trhance a ja neviem co este...proste elegantna. Baba jednoducho musi vediet ako zaposobit a ak to vie ma u mna vyhrate...nikdy nie lacna tuctova deva...houk domluvil sem