Izrael ako hrozba globalneho konfliktu?
Prezident Putin a čínský prezident Hu opakovaně varovali americké vojenské vůdce, pokud by dovolili Izraeli nějaký takový a nebo podobný strategický plán, že by z jejich strany došlo realizací tvrdých odvetných akcí jak proti Izraeli tak i jeho spojencům (vlastně spojenci), kterým je v současné době pouze USA, jež beztak již několik posledních let vede s Izraelem tichou zpravodajskou válku jak bylo naznačeno v úvodu této reportáže.
Sli by sme branit amikov, nie??NATO (Organizácia Severoatlantickej zmluvy) stelesňuje transatlantickú
väzbu, ktorá spája Európu a Severnú Ameriku do jedinečnej obrannej a
bezpečnostnej aliancie.
Jake pivnice? Jake kompoty? Sak slovac ide branit amikov (vid. tvoj prispevok vyssie)...Frikso napísal:Tak tak, treba zacat nosit kompoty do pivnice, vojna je zadverami. Podla nostradama potrva 50 rokov
Teraz trosicku vaznejsie, riziko/hrozba ohrozenia svetoveho mieru hned neznamena WW3.
PS: Ze pozdravujem Nostradama.
Ano melu sa tam uz roky mas pravdu, a za tie roky sa Izraelske uzemie odost zavacilo, tipujem ze za par rokov zautocia aj na Syriu a aj tam zaberu vacsiu cast uzemia. Nechapem ako to moze byt niekomu jedno, chlapce vsak tam umieraju ludia civilsti, sa schyluje k vojne a tebe je to jedno.Toxikoman napísal:Pockaj pockaj co dotoho tahas slovanske narody co stym my mame ? .. to je ich konflikt, oni zacali vojnu medzi sebou..pises ze ovladnu svet ze vytvoria new world order ...hm zaujimave jak keby som cital slova Hitlera..hahahh..dalsia vec zidov je tu dost vela mas pravdu ale ne zas tak vela aby ovladli svet jak oni mozu ovladnut svet prosim ta...hhh ,, pre slovensko je priorita aby sme nestratili ani kusok juznej zeme,, ked vies co tym chcem povedat..tak si myslim ze vojna Izrael je mi uplne ukradnuta,,, melu sa tam uz roky
Ti uz vcera mali priletiet do Prahy, t.j. dnes su uz pravdepodobne vsetci doma. Na evakuaciu vsak udajne cakaju dalsi...Frikso napísal:Dnes som akurat pocul v radii, ze 22 slovakov poziadalo o evakuláciu z Libanonu.. Asi ze sa tam nieco deje
// http://www.ta3.com/?sprava&sprava=9944
Oni USA neovladaju.. keby chceli im tam ebnu tri bomby a budu mat,, oni nemaju ziadnu podradenost v tychto statoch...Akoze neexistujuci nepriatel ??? ten tu stale je a stale sa snazi..len vela ludi ho nevidi..radsej si snimy ruky podava..ze tak mastermind ?mastermind napísal:ked ich nie je tak vela ako mozu ovladat taku velku krajinu ako USA?
to si myslel vazne, ze je pre nas vacsou prioritou bojovat proti neexistujucemu nepriatelovi, ktory nam chce "ukradnut" juh ako zaoberat sa konfliktom, ktory moze nastrbit celostvetovy mier? ja len zasnem...
-
mastermind
VIP
ani neviem co mam na toto odpisat. To myslis vazne, ze chces porovnavat natlak madaronov s tym co sa deje na blizkom vychode? Ak ti to nedoslo tak hrozi, ze sa do konfliktu na blizkom vychode zapoje svetove vojenske velmoci, a co je horsie budu stat na opacnych stranach. USA sa postavi za izrael. Ved ako inak, biely dom je uz davno uzemim Izraela. Na druhej strane Cina a Rusko. Nehovoriac o tom, ze tuto zmatocnu situaciu bude urcite chciet vyuzit Severna Korea, a "dostat" z toho co najviac.Toxikoman napísal:Oni USA neovladaju.. keby chceli im tam ebnu tri bomby a budu mat,, oni nemaju ziadnu podradenost v tychto statoch...Akoze neexistujuci nepriatel ??? ten tu stale je a stale sa snazi..len vela ludi ho nevidi..radsej si snimy ruky podava..ze tak mastermind ?,, zasnes ?? heh co vas tak setkych trapi tato otazka celosvetvy mier ? hehe ,, polka ludi su tu este deti ,,ale maju take argumenty jak 50 rocny alebo aspon sa snazia mat...
Ak si aj po tomto myslis, ze otazka celosvetoveho mieru je menej dolezita ako otazka, ci nam opity Duray vo svojich tajnych snoch zoberie Komarno, tak je mi ta uprimne luto.
Paci sa mi jak si teraz odpisal..suhlasim stebou...lenze ja som prve odpisal na toho tipka ze kyda na zidov...videl som ze je skinhead aspon podla nazorov sak si to precitaj jeho prispevok...tak som ho chcel len usmernit ze nech radsej kiluje tych juznych ***..mastermind napísal:ani neviem co mam na toto odpisat. To myslis vazne, ze chces porovnavat natlak madaronov s tym co sa deje na blizkom vychode? Ak ti to nedoslo tak hrozi, ze sa do konfliktu na blizkom vychode zapoje svetove vojenske velmoci, a co je horsie budu stat na opacnych stranach. USA sa postavi za izrael. Ved ako inak, biely dom je uz davno uzemim Izraela. Na druhej strane Cina a Rusko. Nehovoriac o tom, ze tuto zmatocnu situaciu bude urcite chciet vyuzit Severna Korea, a "dostat" z toho co najviac.
Ak si aj po tomto myslis, ze otazka celosvetoveho mieru je menej dolezita ako otazka, ci nam opity Duray vo svojich tajnych snoch zoberie Komarno, tak je mi ta uprimne luto.
-
mastermind
VIP
Tahat sem otazku ohrozenia nasho juzneho uzemia bolo aj podla mna od veci. Tu naozaj ide o konflikt vacsich rozmerov ako sa na prvy pohlad zda. Zidovska kominuta je naozaj "velka", a ak to tak nechcete nazvat, tak potom jedna z najsilnejsich. Mne brat, aj otec rozprvali ako to vyzera v amerike a canade...tam su oblasti, rovnako ako vidite v TV tie Cinske stvrte,kde je obyvatelstvo cisto zidovske, nie nie je to len ich domnienka, lebo ortodoxny zidia o ktorych hovorim chodia obleceny tak ako chodia. Inak keby ste vam toto ako priklad nestacilo staci sa pozriet na hollywood... 
New york je nejaky strategicky bod spojenych statov alebo ako? Tam by ta raketa ani nedoletela, by ju zneskodnili niekde nad morom. [viĎ. prvy post o stave pohotovosti]artabanes napísal:mastermind - ak irán odpáli atómovú bombu na new york, akože sa USA vzdajú? tak to by som chcel vidieť, ako sa táto tvoja naivná predstava splní![]()
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
nie, ale mastermind napisal ze vtedy sa vojna skonci, ked prileti prva hlavica - a ja nato, ze to moze byt pravda mozno v rozpravkovej krajine Nekonecneho pribehu, ale nie na tejto planete - druha sv. vojna je davno za nami a teraz je ina doba
a k tej usa obrane - nic nie je take dobre, ako sa to na prvy pohlad zda - ak by priletela raketa od mexika na velke mesto za hranicami, tak neviem neviem
a k tej usa obrane - nic nie je take dobre, ako sa to na prvy pohlad zda - ak by priletela raketa od mexika na velke mesto za hranicami, tak neviem neviem
Si uplne mimo mily Toxikoman. (aj s tym dalsim postom) ..a nauc sa tvorit vety, nerozumiem ti.Toxikoman napísal:Oni USA neovladaju.. keby chceli im tam ebnu tri bomby a budu mat,, oni nemaju ziadnu podradenost v tychto statoch...
alebo to myslel tak, ze ked zacne jadrova vojna, bude uz vlastne koniec vsetkemu..?artabanes napísal:nie, ale mastermind napisal ze vtedy sa vojna skonci, ked prileti prva hlavica - a ja nato, ze to moze byt pravda mozno v rozpravkovej krajine Nekonecneho pribehu, ale nie na tejto planete - druha sv. vojna je davno za nami a teraz je ina doba