Stupidná téma. Keď som unavený, idem si ľahnúť. Keď som už vyspatý tak sa zobudím. Koľko spím tak to je podľa postele, vlhkosti vzduchu, tažkosti vzduchu a rozmiestnením nábytku.
=Erik= napísal:Clovek vraj prespi tretinu svojho života...
Plati to aj pre vas? U mna veru ANO
P.S.:Mozno aj viac
Ked si tak zoberes, tak v noci spis asi tak 8 hodin (pracovny den, normalny clovek) a ked tak robis kazdy 24 hodinovy den tak to vychadza na tu tretinu..
ty co hlasovali ze spia aj 12 hod tak tym zavidim .. ja spim furt 6 hod.
a cez weekend aj menej lebo vecer akcia a rano sa skoro zobudim ze mi je zle ( sucho v hube) a potom sa idem kupat.. cize spim .. minimalne...
Nejak som si pred prazdninami zvykol spat menej a teraz mi to ostalo...spat chodim po polnoci a sam sa zobudzam pravidelne okolo osmej. Je to nezvycajne, ale vyhovuje mi to, mam aspon viac casu robit nieco cez den
A napr. dnes som prisiel z diskoteky o pol piatej, lahol spat a o deviatej som sa zobudil, pricom cez den som vobec nedospaval a som ako tak v pohode
no ja som už neni študent, takže prázdniny nevnímam ako prázdniny...
chodievam spať rozhodne po 23:00 a cca o 7:00 som hore.
nie vždy, ale podľa toho kolko je roboty a povinností
ja cez tyzden chodim spat asi tak okolo 23:00-23:30 a vstavam o 9:00-9:30 a cez viken okolo 3:00 - 4:00 ale niekedy aj skor a vstavam tak okolo 10:00-11:00 hod.
ja chodim spat vacsinou okolo polnoci az jednej ale su vynimky ze aj do stvrtej som hore ale ked treba robit a vstavat na pol piatu tak to sa snazim skor spat lebop potom som mrtvy zvysok dna