Kedy ste sa prvý krát ožrali?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Ked som bol mensi tak aj ja som to vravel a zacal som v 13tichVitusko napísal:Myslim, ze okolo 15 a pol... bol v zahranici, daleko od rodicov, tak som okusil... a bolo to super... pekne spomienky... odvtedy to ide dolu vodou so mnou...
ps: este si pamatam, ako som hovoril, ked som bol mensi, ze nikdy sa neopijem... to boli casy
-
kapor domaci
Amateur
-
kapor domaci
Amateur
no prvy krat ked som bol ozraty na to si moc nespominam mal som asi 3 roky
rodicia daco oslavovali a ked isli vyprevadit navstevu tak na stole nechali nejake to vino a ja som bol smadny tak som toho vypil trochu viac a vtedy som prvy krat zacal "chodit" postavil som sa spravil 2 kroky padol na zadok a takto stale dookola. 
-
Grosay
Star
Heh... v 15 rokoch s bratrancom na jeho narodeniny. Boli sme za sidliskom na poli pri potoku. Mali sme so sebou 1L bieleho a 0,75L cerveneho sumiveho... Stiahli sme to len my dvaja a tak to aj dopadlo. Ja som mal vacsi pohar, takze som dopadol ako som dopadol.... Dvaja ma niesli domov!!!! Skoro vobec si nepamatam, co sa vtedy stalo. Viem, ze sme cestou domov boli v blizkej skolke. Tam ma kriesili... Potom si pamatam, ze tam dosli nejake dve baby. Ako som sa neskor dozvedel, od jednej som dostal riadnu facku, lebo som ju chytil za prso
A potom si este spominam na facku, co som dostal od otca doma... Normalne ma vyvalilo do satnika!!! Pfuj!!!!! a ten dalsi den... no hroza. Este aj Kinjeril mi doniesol nejake sumive prasky na zaludok! hnus...
-
qwerty-xyz
Re: Kedy ste sa prvý krát ožrali?
v 17-tich na kamosovej oslave..a bolo to super...Browser napísal:Kedy ste sa prvý krát ožrali? Nemuselo to byť na mol.