Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Vigor napísal:Vyskakovacku nemam a kebyze mam...neviem ci by sa zlakli, to vies, chlast robi divy :wink: . Cize by im to asi moc nevadilo vtedy.
hmm tak si najdi silných kamošov :D
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ale ja som tam zrovna s tymi, co sa nebiju :roll: . Jakoze ja bych sa branil ale proti trom? A potom ked som odchadzal mi volal kamos, ze ma tam caka dajakych sest(!!!!) typkov...no dakujem pekne :) .
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

snazim sa riesit problemy "diplomaticky" a bitkam sa vyhybat ale pokial niekto zacne tak co narobim :? a najvacsia slabost je na niekoho poslat kamaratov :evil:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Vigor napísal:Ale ja som tam zrovna s tymi, co sa nebiju.
No to poznam my kebyze ideme von taky piati a zacnu do nas dvaja skakat, tak by som bol zbity jak pes asi bo by som sa jediny bil predpokladam.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

podla mna je fakt trapne zavolat kamaratov aby niekoho zbili... ked uz tak chcem tak sa s nim pobijem sam a ak sa bijem za nieco/niekoho takmi je jedno ci dostanem ak je to taka vec ze sa do bitky pre to oplati ist , ak len niekto podskakuje tak na neho serem . A ak dostanem pravom ked podskakujem ja tak isto nezavolam dakoho ineho aby ho prisli zmalatit. A ak sa schyluje ku konfliktu ako dnes na diskoteke ked prisli nackovia a dakde tahali sesternicu na chatu tak to riesim asi tak ze to zakecam alebo ich pozvem na panaka (boli v dost velkej presile 5 vs ja s brachom)

BTW vacsinu som pisal v 1. osobe aby som nikoho nahodov neurazil ( este som do nikoho nepodskakoval a ani nitko nepodskakoval tak ze sa mi oplatilo ist do bitky , ale dnes fakt vela nechybalo)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ja sa osobne nebijem ale raz takmer hej lebo kamarat bol trinken a robil ko*oiny a tak som ho musel zachranoval ale nastastie len slovne :P ale aj tok to bol chhuj zeby som mu je**l keby .... len co ked to bol mensia pumpa :shock:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

audiotrack napísal:jeden výrok hovorí: "nie ten je víťaz, kto vyhrá v boji, ale ten, kto nájde cestu ako boju predísť" (voľne parafrazované)
ja som sa nikdy nebil ani sa nebudem.
presne tak ani ja som sa zatial nikdy nebil a ani moc neplanujem ja sa tomu radsej vyhnem alebo tam poslem niekoho ineho sak naci si spinit ruky :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

PACO8 napísal:presne tak ani ja som sa zatial nikdy nebil a ani moc neplanujem ja sa tomu radsej vyhnem alebo tam poslem niekoho ineho sak naci si spinit ruky :wink:
no ale ber to tak ze nie vzdy sa to da aj ked ti taku situaciu fakt nepoviem zo zivota , lebo som sa este fakt nebil a stale sa mi podarilo konflikty poriesit slovne, ratam s tym ze sa mozno niekedy budem musiet byt ... proste su taky debili co sa chcu byt a zautocia na teba. kamos mi dal radu :"Mas dve moznosti ked sa ides bit: zdrhat ako ti nohy stacia alebo ho donutit aby dal prvu ranu, nepos*at sa a uhnut. On strati rychlost a v tom momente mu jednu vrazit, on z toho ostane otapeny a ty mas sancu pripravit sa na dalsi uder . zaklad je kto dostane prvu tak prehral" a asi mal aj pravdu , neviem neskusal som to ale znie to dost logicky , ze po prvej rane sa tazko spametava(to len herci v americkych filmoch su taky odolny ale my na to niesme stavany :D) btw videl som ako ujovmu susedovi druhy sused prij*bol . Ten sused co dostal bol pomerne namakany(lesenar) a ten co mu vrazil bol uplny cervik. Ten lesenar to dostal do lica a mal z toho otras mozgu a asi tyzden napuchnutu tvar :roll:
//mastermind: ked mal ten cervik v ruke kladivo tak podaj by nie :)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

to nie je dobre to je ubohe , a srac si ty lebo si si nedokazal vybavit ten problem sam a si slaby a preto si potrebujes zavolat na pomoc inych aby ti pomohli lebo to sam nezvladnes a ako vieme ze vacsina je silnejsia ako mansina ale kto vie ci je rozumnejsia :? :lol: , ano pozname taketo bitky hlavne na hornej orave kde ziju tak povediac ludia este sedliackym zivotom (neurazam , konstatujem ) a tam koly neakej trapnej veci ta idu zabit zmlatit ale vacsinou si na to beru svojich kamaratov . Ja sa nebijem a ked sa aj biju tak odchadzam bit sa viem len vtedy ked ma vyprovokuju aj to musia dlho porvokovat alebo niekomu ublizili mojmu blizkemu cloveku .!!! nemam rad riesenie problemov bitkami a ked su dvaja a riesia si to tak este to chapem ale ked sa na tom zabavaju ostatny a potom sa nieco stane tak im prejde smiech a uz :cry: priklad nedavny konflikt medzi Papulom a exnevestou (odvysielane na JOJKE ) ked si vsimnete tych dvoch za nimi ako sa zabavali a potom ked jej rozbil obocie tak uz sedeli ticho a uz jej chceli pomahat a uz oci sklesnute tomtu vravim SRACSTVO
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

miki690 napísal:no ale ber to tak ze nie vzdy sa to da aj ked ti taku situaciu fakt nepoviem zo zivota , lebo som sa este fakt nebil a stale sa mi podarilo konflikty poriesit slovne, ratam s tym ze sa mozno niekedy budem musiet byt ... proste su taky debili co sa chcu byt a zautocia na teba. kamos mi dal radu :"Mas dve moznosti ked sa ides bit: zdrhat ako ti nohy stacia alebo ho donutit aby dal prvu ranu, nepos*at sa a uhnut. On strati rychlost a v tom momente mu jednu vrazit, on z toho ostane otapeny a ty mas sancu pripravit sa na dalsi uder . zaklad je kto dostane prvu tak prehral" a asi mal aj pravdu , neviem neskusal som to ale znie to dost logicky , ze po prvej rane sa tazko spametava(to len herci v americkych filmoch su taky odolny ale my na to niesme stavany :D) btw videl som ako ujovmu susedovi druhy sused prij*bol . Ten sused co dostal bol pomerne namakany(lesenar) a ten co mu vrazil bol uplny cervik. Ten lesenar to dostal do lica a mal z toho otras mozgu a asi tyzden napuchnutu tvar :roll:
//mastermind: ked mal ten cervik v ruke kladivo tak podaj by nie :)
velmi lahko sa o tom rozprava , ale je nieco ine zazit to na vlastnej kozi ja osobne som mal skusenost s jednym chalanom ktory moc pozeraval bojove serialy a uz mu z toho sibalo tak sa chcel s kazdym bit a ja som si myslel tak co dam mu jednu cez hubu nech sa ukludni do koho skace ale mylil som sa bol to kamos a aj dajem domu ze dobre sme sa poznali ale ked som ho kopol do riti tak oci mal caervene zuby zatate a zacal nechute kopat co som bol prekvapeny ako to dokaze taky ,, srac " lebo aj ja som srac ja sa neviem bit ale branit hej dali sme si dve do nosa a uz sa ukludnil a uz provokuje dalsich :?
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Podla mna je to dosť blbe aj keď sa ide biť 1vs 1 načo to je keď sa to da dojednať aj slovne a nie bitka a ešte keď partie tak hroza strašna..Ja sa bitky hrozne bojim a nechcem sa ani biť ale keď dostanem pre nič zanič tak niejak to treba riešiť ale nie Bitkou :!: a a velmi nedostavam zatail ale niektorym ludom sa nepačim v kusom oblečenia lebo sa obliekam do ružova a priznam že som hetero sexual ale zato ludi biť nikto nemusi nechapem ale kašlem nato :( ale trapy mato prečo su niektori taky :(
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

To teda určite nie, keď ma niekto s niekym problém, tak nech si ho vyriešia dotyčný medzi sebou a nie volať si na to ešte niekoho...veď to je úbohéééé
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

ludia uz vas niekedy bil nakoksovany biletar ? mne sice daval opatrne rany, ale poviem vam, ze este na druhy den mi zvonilo v hlave
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

odpor14 napísal:Ok Ok nebudeme sa tu hadat lebo asi sa nezhodneme v tomto smere vobec...ale podla mna nieje umenie zavolat par kamaratov (ludi) a povedat dobite toho ,zbite tamtoho ale umenie je dokazat nieco sam ....bitky ani ja nejak nemusim to s tebou suhlasim ...a pisal si ze je jednoduchse zavolat aby spravily tu "pracu" za teba no ale to vie spravit kazdy :? nieje problem vytocit cislo ....ale ok nechajme to tak....nezhoda ostane ale v pohode...
punkermen-- ale niekedy ta bitka je opravnena ked niekto zacne bez dovodu "vyskakovat" tak sa mu to zide..tomu ver...poznam par takych ktory vyskakovali a ked dostali uz viac to nespravily
Ale poviem ti takto nie každý sa rád bije resp niekto ako ja sa ani byť nevie a teraz príde niekam a len tak že sa ten druhý nudí on schytí cez oko,ale čo má robiť ked sa nevie byť??Zavolá si druhého...suhlasím z p4rom.

Ono sa to vždy dá brať iným smerom zaleží od okolností,ak začne ten vyskakovať a následne schytá tak má čo chcel,ale ak nezačne tak má právo podľa mňa na niečo takéto.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

neznasam volov ktory to doslova vyhladavaju, uz som sa fest dlho nebil a aj ked uz k tomu doslo tak len preto ze uz nebolo ineho vychodiska, tam kde som chodil do skoly to bolo caste koli nasim kakaovym bratom, doteraz mam odstiepeny kus zo zuba
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

okonenipica napísal:ludia uz vas niekedy bil nakoksovany biletar ? mne sice daval opatrne rany, ale poviem vam, ze este na druhy den mi zvonilo v hlave
Minule sme boli s kamosmi v podniku(Dopler v BA) a ked sme odchadzali, tak jeden kamos stretol typka, kecali, zastavil sa pri nich moj druhy kamos. Len tam stal... Prisiel nafetovany prepnuty biletar(znamy toho typka, s ktorym sa tam bavili) a len tak dal tomu kamosovi hlavicku na nos. Vsetci kukali,ze o com ide. Biletar sa ukludnil, podaval tomu kamosovi ruku akoze sa zoznamia a drrrb druha hlavicka na nos.
Vysledok: Zlomeny nos na 2x a pekny piatok straveny behanim po pohotovosti. :?
Takze nie vzdy sa da bitke vyhnut...najhorsie ked to vobec necakas.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

insane napísal:Minule sme boli s kamosmi v podniku(Dopler v BA) a ked sme odchadzali, tak jeden kamos stretol typka, kecali, zastavil sa pri nich moj druhy kamos. Len tam stal... Prisiel nafetovany prepnuty biletar(znamy toho typka, s ktorym sa tam bavili) a len tak dal tomu kamosovi hlavicku na nos. Vsetci kukali,ze o com ide. Biletar sa ukludnil, podaval tomu kamosovi ruku akoze sa zoznamia a drrrb druha hlavicka na nos.
Vysledok: Zlomeny nos na 2x a pekny piatok straveny behanim po pohotovosti. :?
Takze nie vzdy sa da bitke vyhnut...najhorsie ked to vobec necakas.
fuha, tak to musela byt hroza :shock: ja som si to sice zasluzil, a dostaval som iba take otcovske rany, a este si ta kobra davala pozor aby som nemal modriny a nic vazne sa mi nestalo, ale hento co si napisal, tak to je moc :?
Ako hovoris, najhorsie bolo ze sa len tak rozpravali :shock:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja sa nabijem ani sa nechcem ja som flegmatik cize ma nic nenastve okrem jednej veci ked mi niekto nadava na rodicov :evil: to neznasam
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

insane to by bol jediny x keby by som si na niekoho zavolal nejaku particku ...ale to uz takych ktory lamu nohy v kolenach atd ... akoze ked tam normalne stojis a vypravas sa a on dojde a na..be ti tak to uz je hranica slusnosti
ja sa vyhybam bitkam ... neznasam to ... sice mam 201cm a 100kg ale som mierumilovny typ ...
den333 suhlasim kvoli rodine si skocim aj do 200kg aj ked viem ze lahnem ...
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Shark NX: Myslim si, ze "hocijaka" particka by na biletarov z takeho podniku ako je Dopler(najvacsi v BA) nestacila. Ale mame kontakty aj na takych, ktori by v pohode stacili...bolo by to ale drahe.
Napísať odpoveď