gwixt napísal:jj bezpecnost v prvom rade ... sak co keby mi niekto pomenil nieco v nastaveniach OMG to si neviem ani predstavit alebo vyhral nejaku Trophy v hrach .... sak toto nie je CIA ze su tu tajne informacie.......
Avenging Angel tu bol administrátor (čiže mal prístup k administrácii fóra) takže asi vedel prečo si nemá nosiť login do roboty.
Frikso napísal:jaaaj! No to nemas zle, stavby celkom pekne platia. Ale zasa, nenarobis sa moc?
tak aj sa narobím. , ale zas u nás v Prievidzi asi nedokážeš zohnať lepšie platenú brigádu ako je toto (okolo 10000 mesačne to vychádza). A potrebujem prachy na výšku
Ja rano spim kym sa len da, takych 7-30 vstanem, idem so psom von nech urobi co treba ( sak ten aj tak potom spi este do dvanastej) vyfintim sa a takych 7-42 vyrazam s domu aby som stihal byt 7-59 v skole...
Vigor napísal:Ja rano spim kym sa len da, takych 7-30 vstanem, idem so psom von nech urobi co treba ( sak ten aj tak potom spi este do dvanastej) vyfintim sa a takych 7-42 vyrazam s domu aby som stihal byt 7-59 v skole...
M4jk1:-) napísal:myslis si Gatesovi je najlepsie lebo ma najviac cash ?!
Peniaze niesu všetko predstav si že gates ráno vstane a bolia ho zuby? Načo sú mu tolké milióny ked najmenej tích 5 min. musí cíťiť bolesť ako každý iný človek na svete? Takže ešte raz kto sa má lepšie?
Cez skolu vstanem asi tak o 6:30, doplazim sa do kupelne, o 7:00 odtial vydem, oblecem sa a dem od skoly.
Cez prazdniny: Vstanem as itak okolo 09:00, zapnem comp a idem na hojko.com, ked ma zacne premahat hlad tak idem do kuchyne pre ranajky a potom zasa na hojko.com