1.ja som to skusal z mojim fonom SE K600i a pripojil som ho k pc seriovym kablo ktory bol pri fone ked som ho kupoval...
2. Musis mat u scvojho partenera (orange alebo T-mobile) aktivovanu nejaku internetovu sluzbu...
ja mam v orange Orange World ale ja tento net nevyuzivam lebo mam klasicky
matt210 napísal:1.ja som to skusal z mojim fonom SE K600i a pripojil som ho k pc seriovym kablo ktory bol pri fone ked som ho kupoval...
2. Musis mat u scvojho partenera (orange alebo T-mobile) aktivovanu nejaku internetovu sluzbu...
ja mam v orange Orange World ale ja tento net nevyuzivam lebo mam klasicky
ale on nechce net z mobilu do pc ... on chce svoje napr. DSL vyuzivat na mobile ... ak som to dobre pochopil
...zrejme som nepochopil...xces byt s mobilom na nete cez PC bez bluetooth?? a naco? ved inak musis sediet pri pc koli infra alebo kablu.... a to je dost nezmysel, by som povedal...
WiZard napísal:...zrejme som nepochopil...xces byt s mobilom na nete cez PC bez bluetooth?? a naco? ved inak musis sediet pri pc koli infra alebo kablu.... a to je dost nezmysel, by som povedal...
no viem ze na windows mobile zariadeniach funguje cez BT internet na zariadeni zatial sa mi to vsak nepodarilo na ziadnej nokii (cize symbiane)
a pochybujem ze to dakedy pojde windows predsa nebude podporovat zdielanie internetu konkurencii....