Stava sa mi, ze ked z mechaniky vyberem a nasledne vlozim ine medium, pocitac mi stale zobrazuje to povodne, a ani po dlhsom cakani sa to neopravi. Vacsinou musim restartovat pc. Niekedy aj vypise, ze mam zle uzavrete dvierka na mechanike. Toto mi vypisovalo aj na disketovu mechaniku vzdy ked som isiel restartnut pc, no ja ani ziadnu mechaniku nemam, a pomohlo az odpojenie v Biose. Co s tym? Poradte. Dik
Neviete mi poradit? Napalujem napr. hudobne CD a ked ho donapalujem, vlozim ho do veze a niektore pesnicky normalne seka akoby bolo poskriabane iked nieje. Mam LG CD/DVD napalovacku...
junior3 napísal:Neviete mi poradit? Napalujem napr. hudobne CD a ked ho donapalujem, vlozim ho do veze a niektore pesnicky normalne seka akoby bolo poskriabane iked nieje. Mam LG CD/DVD napalovacku...
Díky
rychlost napalovania je prilis vysoka respektive nekvalitne media
24 na hudobne cd je extremna rychlost...16x je maximum, ktore mi napr. dvd prehravac dokaze spolahlivo citat, nehovorias o stolnych prehravacoch. dalsia vec je, akym sposobom palis hudobne cd. ak ich vytvaras z mp3 a mas slaby stroj, tak sekanie moze byt sposobene nedostatocnym vykonom CPU a HDD.