program na posunutie a ulozenie audia v AVI

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Juri1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

program na posunutie a ulozenie audia v AVI

Príspevok od používateľa Juri1 »

Zdravim,
vie mi prosim niekto poradit soft ktory dokaze posunut zvukovu stopu v AVI?
Pouzivam Media Player Classic a v nom je moznost posunut audio, ale neda sa potom cele AVIcko ulozit. Ked pustim nove video s dobry zvukom tak musim posun zvuku vratit spat.

Dakujem
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Na taketo veci pouzivam Adobe Premiere ...ale je vela jednoduhsich softov napr: virtualdub...
Juri1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

XilleR napísal:Na taketo veci pouzivam Adobe Premiere ...ale je vela jednoduhsich softov napr: virtualdub...
Stiahol som si virtualdub a...
ked som to chcel ulozit tak mi to z 4 MB mpg suboru urobilo 230 MB avicko
A ked som sa pokusal o 700 MB avicko tak to narastlo na 1500 MB pri 2%... Co robim zle?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Juri1 napísal:Stiahol som si virtualdub a...
A ked som sa pokusal o 700 MB avicko tak to narastlo na 1500 MB pri 2%... Co robim zle?
s virtualdobom som vela nerobil ...ale malo by to byt podobne ako v premiere
Ked davas ukladat video ono ho automaticky uklada nekomprimovane, teda cele snimky ...musis najst v nastaveniach alebo pri ukladani komprimaciu, potom uz len zvolis kodek a malo by to ist :wink:
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Juri1 napísal:Stiahol som si virtualdub a...
Vo VirtualDube si daj STREAM LIST, vytiahni odtial audio a video samostatne...Potom si otvor ten videosubor a daj vlozit audio stopu (opat v streamliste).Prave tlacidlo na audio v streamliste-vlastnosti a tam si nastav oneskorenie audia :) Ked budes ukladat subor daj DIRECT STREAM COPY, nedavaj Recompression.
Juri1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

minob napísal:Vo VirtualDube si daj STREAM LIST, vytiahni odtial audio a video samostatne...Potom si otvor ten videosubor a daj vlozit audio stopu (opat v streamliste).Prave tlacidlo na audio v streamliste-vlastnosti a tam si nastav oneskorenie audia :) Ked budes ukladat subor daj DIRECT STREAM COPY, nedavaj Recompression.
sorry... v tomto som lama :(
kde najdem STREAM LIST? mam verziu 1.6.15
minob
Star
Star

Uf, trosku neskoro a zabudol som ti povedat, ze je to VIRTUAL DUB MOD...Nemam novsiu verziu,tak ti to neupresnim,ale VD Mod verzia ma v menu polozku STREAMS a tam si najdes STREAM LIST... :)
Juri1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

minob napísal:Uf, trosku neskoro a zabudol som ti povedat, ze je to VIRTUAL DUB MOD...Nemam novsiu verziu,tak ti to neupresnim,ale VD Mod verzia ma v menu polozku STREAMS a tam si najdes STREAM LIST... :)
V pohode :)
Dik za info! Hned sa mi to podarilo :)
Juri1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

minob napísal:Uf, trosku neskoro a zabudol som ti povedat, ze je to VIRTUAL DUB MOD...Nemam novsiu verziu,tak ti to neupresnim,ale VD Mod verzia ma v menu polozku STREAMS a tam si najdes STREAM LIST... :)
mam problem, zvuk sa mi sice podarilo posunut ale obcas to seka a zvuk nejak praska... da sa s tym nieco spravit?

a este ma napadlo... dokaze VIRUTAL DUB MOD aj taku srandu ak mam nejake avicko ktore ma rozhadzany zvuk, tzn. ze hudba je prilis hlasno a hovorene slovo prilis ticho, tak tento zvuk upravit?
Alebo je nato nejaky iny soft?
minob
Star
Star

Uf, aky format zvuku spajas s tym videom? AC3,Mp3? Skus si prehrat zvuk ako samostatny subor,ci to robi aj vtedy,alebo iba spolu s videom.
Moze to byt kludne zly kodek (robievalo mi to AC3 pri prehravani).
Myslis nieco ako automaticku kontrolu hlasitosti?Urcite je na to nejaky filter,ale vo VirtualDube asi nie...Skus pohladat na ich stranke,alebo vyskusaj zvukove editory
Napísať odpoveď