Pioneer alebo LG.Traktorista napísal:mam 2600sk s dph na kupu napalky, poradte aku, maju za tuto cenu teac, ale co ja viem,.... poradte![]()
Najlepšie DVD-RW napalovačky
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
PIONEER 108D stoji tusim 2880 aj s dphTraktorista napísal: aj ostatnym, ale za 2600 sk s dph zozeniem tak velke hovado
Kód: Vybrať všetko
www.agem.sk-
Traktorista
Guru
no, tak to radsej pockam, a pojdem si ju kupit, nech to vydrzi aspon 3rokykobalt napísal: PIONEER 108D stoji tusim 2880 aj s dphja sa na nu tiez chystam ked kapanek zlacnieKód: Vybrať všetko
www.agem.sk
-
jjj
Guru wannabe
to si myslel vazne?Woody napísal:aj ja sa xchystam na DWD napalovacku, len neviem, aku.. nevieš niekto poradit nejaku lacnejsiu, ale nech napaluje. tak, do 10000 Sk. Dik. Moze byt aj ta obojstranna, ak sa zmesti do 10 tisic.
ved napalky dvd-rw s DL a dvd-ram dnes stoja bezne menej ako 4-3 litre
-
jjj
Guru wannabe
to si myslel vazne?konipasek88 napísal:jednoznacne TEAC
vies co je dnesny TEAC?
JE TO HUMUS !!!
POUZIVAJU OEM LITEON A PIONEER napalky a pchaju tam svoj doje**ny firmware .Posledny original teac bol CD-W540 E ktoru mam .
W552 bola najdojeb**** napalka aku kedy teac vypustil .
od teac ruky prec su to shity spytajte sa akehokolvek predajcu PC ten vam to len potvrdi .
teraz su najlepsie LG PLextor NEC a Toshiba
-
jjj
Guru wannabe
AK chces napalovat aj DVD-RAM a kvalitne napalovat 12x a 8x odporucam velmi dobru napalku LG GSA 4163B ktora zvladne aj DVD-RAM a hlavne podporuje DL + aj - format co ale vzuyijes az neskor .ROKI49 napísal:To si ma moc nepotesil. Som sa chystal na ten TEAC. Ale vidim to na PIONEER.
Inac pioneer jednes uz len priemer nic moc .
Ak chces fakt dobru napalku tak sa pobzeraj po LG GSA 4163B
alebo NEC ND 3520 ktory je fakt super .
Vsetkym odporucam pozret si stranku www.cdr.cz kde najdete recenzie na vsetky nove aj tie starsie napalky.
Re:
Cafte ludkovia,
nechcem tu zakladat novu temu,tak obnovujem tuto.
Idem si teraz kupovat new DVD napalku,ale nie som rozhodnuty.
Ale jedno viem-najdrahsiu nexem(nemam az tak vela money) a nexem ani najlacnejsiu.
A kedze uz od poslednej odpovede v tejto teme ubehlo uz zopar mesiacov,chcem sa opytat na vas sucasny nazor.
Ale jedno viem-najdrahsiu nexem(nemam az tak vela money) a nexem ani najlacnejsiu.
A kedze uz od poslednej odpovede v tejto teme ubehlo uz zopar mesiacov,chcem sa opytat na vas sucasny nazor.
-
Ali N
Medium Star
Re:
jednoznacne NECcephelec napísal:Cafte ludkovia,
-
Traktorista
Guru
-
jjj
Guru wannabe
noo zakladni princip dvd-ram je ten ze ho pouzivas uplne ako hdd tj mozes mazat pripalovat formatovat napr aj ako fat32 ..... proste miesto dvd mas ako keby dalsi hdd s kapacitou 4.7 GB idealne na zalohovanie ale aj ako sklad casto prepisovatelneho bordelu ...
kto uz raz spozna DVD-RAM nebude chciet nic ine .. skoda ze hoo podporuje iba LG Panasonic a Toshiba ...
kto uz raz spozna DVD-RAM nebude chciet nic ine .. skoda ze hoo podporuje iba LG Panasonic a Toshiba ...
-
Traktorista
Guru
jop tak to chcemjjj napísal:noo zakladni princip dvd-ram je ten ze ho pouzivas uplne ako hdd tj mozes mazat pripalovat formatovat napr aj ako fat32 ..... proste miesto dvd mas ako keby dalsi hdd s kapacitou 4.7 GB idealne na zalohovanie ale aj ako sklad casto prepisovatelneho bordelu ...![]()
Idem kupit tu LGnu az budu love