jj cez hamachi to bude asi najlepsie tak sa aj rychlo najdeme
ja budem na tom hojkocom/hojkocom servery
cosa tyka toho lietania mozno to je crackom ale mam v pi*i lebo ja to hram yz mini image suborom a nic take sa mi este nestalo . kaslat nato dufam ze o 11 to plati budem tam ..NON-sToP hamachi hrame ! ! ! hojkocom/hojkocom
dneska sa prespim, skocim po volant, potrenujem a vecer do 21:20 mozte dostat na prdel Ocakavam ze od pondelka by sa mohla rozbehnut nejaka liga, takze trenujte deturence
jaktoze mi nenajde ziadnu vytvorenu hru ?? firewall vypnuty ! Hra mi ide vytvorit ale teraz ked su tam chalani a maju vytvorenu miesnost resp. hru tak mi nic nenajde
bolo by dobre aby sa zcali nahlasovat seriozny hraci.
inak ma napadlo aj to ze ked by sa robili aj taketo turnaje, tak by sa mohol aj nejaky rank vytvorit to ja len tak
ja sa hlasim. Dnes to nebolo nic moc s tym volantom, ale lepsim sa. Schvalne aky mate best time na kolo na Cliu, prvy okruh, t.j. Hockenheim? Dal som 57.22 tak nech viem ako na tom som.
t0m4s3 napísal:ja sa hlasim. Dnes to nebolo nic moc s tym volantom, ale lepsim sa. Schvalne aky mate best time na kolo na Cliu, prvy okruh, t.j. Hockenheim? Dal som 57.22 tak nech viem ako na tom som.
no ja mam odomknuty len ten prvy clio sampionat a v nom som na hockenhaime (short) dal 55.54 ...
mam otazku: ked chcem hrat on-line (LAN napr) musim mat ten sampoinat odomknuty?? bo ja ich moc zatial nemam
no ked chces vytvorit hru lan cez hamachi alebo online tak to musis mat otvorene ale musis to najprv prejst ja sam som este vsetky casti hry nepresiel mam to tak na 40% hhe l takze tak ,ale ked hrame cez hamachi a vyhravam parkrat posebe tak sa mi potom odomikaju rozne casti hry aj vaM__????___
a inac dnes som si perfektne zahral ,ale joker sprav nieco stymi lagmi dik-
zacina byt inac velmi oblubena honda type-r CUP
a samozrejme DTM
gwixt napísal:no ja mam odomknuty len ten prvy clio sampionat a v nom som na hockenhaime (short) dal 55.54 ...
mam otazku: ked chcem hrat on-line (LAN napr) musim mat ten sampoinat odomknuty?? bo ja ich moc zatial nemam
no kurna musim sa snazit. Tak o tyzden by som chcel rozbehnut ligu v nejakych normalnejsich zavodoch ako je Clio, Type-R a v podstate vsetky Touring zavody + indy racing