vs.

ktore su lepsie na nosenie?

mno ja skor tricka by som tam chcel ist kupitkukiak napísal:Pokial nemas nohu cislo vacsie jak 45-46, nemas problem kupit. Obchodov s botaskami je tam asi 5, ver tomu ze si vyberes. No vlastne obchod, je to stanok kde cigan predava botasky...mozes natrafit na shit co sa ti rozpadne ale mozes natrafit ako ja na dobry kus...
hh, no to si vystihol. Mne sa tiež nepáčia. Sú strašne pregičované, také pre Jacksona...blyštia sa...hm....no jak diskoguľa...s takými teniskami by bol problém stratiť sa bo by som všade svietilprosex napísal:tiez si myslim ze nie su pekne. Na prvy pohlad ako obycajny cinan pre 10 rocne deti a este mi tam chyba na nich postavicka z filmu rodinka uzasnych... mozno v skutocnosti vyzeraju inak ako na fotke.
zase nemozem povedat ze by boli uplne hrozne keby mi ich niekto kupil tak by som ich nosil ale sam by som si ich urcite nekupil, urcite by som si vedel vybrat nieco ine. Nepacia sa mi taketo nablyskane tenisky... btw. najkrajsia kombinacia je cierno-bielo-cervena...notrit napísal:hh, no to si vystihol. Mne sa tiež nepáčia. Sú strašne pregičované, také pre Jacksona...blyštia sa...hm....no jak diskoguľa...s takými teniskami by bol problém stratiť sa bo by som všade svietil