misokiller napísal:q-parser....sa neposer ....N a M su vedla seba...a ked sa ponahlas na .... :smt030 tak sa chybicka vbludi
Easy, kolega, easy!!! Ja som sa na tom len zasmial, to neznamena, ze sa vysmievam Tebe!!! Si myslis, ze mne sa nepodari preklep? To si pis, ze hej, aj ked ovladam prstoklad.
q-parser napísal:Kamaratovi som dnes poskladal Athlona 64 2800+ a teraz si na nom kompilujem gentoo a bezi aj seti. He, sak treba ho zabehnut xlapciska troska ...
neviem co vsetci vidite na tom sckt754 .. cena skoro rovnaka ako 939 ale vykon je niekde inde...
t0m4s3 napísal:
neviem co vsetci vidite na tom sckt754 .. cena skoro rovnaka ako 939 ale vykon je niekde inde...
Pozri! Ja som hovoril, ze som mu ho len poskladal, nie ze som mu ho vyberal! Ved to samozrejme, ze by som uz bral 939. Darmo by som mu radil, lebo by si aj tak nedal povedat. Aj tak som z toho nateseny, aj ked ho mam len na jeden den...je to znacny narast vykonu oproti mojmu staremu duronu 1.3
Smith napísal: Sa mi v pohode smejte, no ja este fahcim na 300vke Celerone s doskou Matsonic. Teda total shit comp. Uz sa neviem dockat noveho stroja
Teda ja mam tiez Matsonic ale Celeron 400 vytaktovany na 500 a to je strasne. Hlavne ten Matsonic s VIA CHipsetom a v kombinacii s Ati Rage 128 XL je to hotove "kompatibilne delo". Teraz sladam s i875P/ICHR5. To bude ina masinka.
Dosť ma trápi to jak nás AMD oblbuje nižším taktom!
Ale stejne je pre mňa najlepšie cenovo dostupní!
Momentalne mam Athlon XP 2200+
Snažím sa presvedčiť rodičov že 2400 by tiež ešte išla ale oni NIE!
aha no tak to som si myslel. To si presne mysli strasne vela ludi co do toho nevidi. AMD zaviedol na oznacenie svojich procakov tzv. PR = performance rating a v skutocnosti odraza to ze procesor oznaceny ako 2500+ nema takt 2500mhz ale pracuje rovnako rychlo ako procesor Intel s takymto taktom (2500) co syntetitcke testy len a len potvrdzuju. Myslim ze zavadzanie zo stranu AMD nehrozi pretoze pri kazdom procesore mas napisane (napr.) AMD AhtlonXP 2600+ , 1.91Ghz..