CRiSS ANGel @nd David Blaine @nd Levitation

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hezo »

zaujímavé že tam nikto nelevituje poležiačky
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

t0m4s3 napísal:Mas pravdu je to tazko vysvtlitelne, ale urcite nie nevysvetlitelne. Ak by som vedel ako to robi, zarabal by som si podobne ;-) Videl si ako zmizol, pocas 20metroveho skoku na motorke?
jj videl , a objavil sa potom medzi divakmi :) haluškár

Nevies nahodou kde by sa dali pozriet nejake casti ( metacafe a to druhe mam prezrete ) na nete nic neni?

Inac ja som vobec nevedel kto je Criss Angel , dovtedy som videl iba Blaina , na nejakom ceskom kanali ho davali , tak z neho som bol nasracky ..
Iba potom mi jeden napisal ze Criss je lepsi a zacal som jeho videa hladat..
Prve video co som s nim videl , bolo ako nechal tu zenu na lavicke v parku "roztrhnut" :) to bola tiez jasna herecka samozrejme , ked zacala bez noh utekat :)

Niektore co sa mi este pacili , ak vies ked toho cernocha akoze zozadu rukou prepichol a nadvihol, to bol dobry look :wink:

Co sa tyka levitacie , Blaine mohol byt kusok nastvany na neho ked to prezradil , chudak David sa ako vysilil pri ukazke levitacie aky bol potom unaveny , a criss to prezradi :D

Inac ked ini ludia predvadzali levitaciu , tak pohlad bol spredu , a to je zas proti Angelovmu vysvetlovaniu :?
schw33k
Guru
Guru

hezo napísal:zaujímavé že tam nikto nelevituje poležiačky
Uz Ti to nebude zaujimave , ked si pozries crisove videa na metacafe :wink:

( s vysvetlenim )
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No tak s tou motorkou to bolo jasne. Myslis, ze sa to "nahodou" odohravalao v noci? Ja si myslim, ze nie. Zhora na lane v celom ciernom obleceni ho niekto chytil a vytiahol. Navyse ludia oslepeni vybuchom a efekt je na svete.

Osobne taham casti z prvej serie Mindfreak (jeho relacia) z bitmetv.org Zatial vyslo 11 casti
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neviem preco ale z metafe mi nejde ani jedno video a isli mi furt vsetky ! len teraz ani jeden... nieco som odtial instaloval. a potom to neslo odinstalovat. cize neviem ze ci sa nieco nedosralo ?! :o
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

LumberJack napísal:Uz Ti to nebude zaujimave , ked si pozries crisove videa na metacafe :wink:

( s vysvetlenim )
ked myslis to s tou tretou nohou tak to ano, ale ako vysvetlis tie ostatne? napr. prelet medzi dvoma budovami :)
schw33k
Guru
Guru

hezo napísal:ked myslis to s tou tretou nohou tak to ano, ale ako vysvetlis tie ostatne? napr. prelet medzi dvoma budovami :)
To si este mna nevidel , ako lietam , ked si dam vela bôbovej polievky :)
schw33k
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:No tak s tou motorkou to bolo jasne. Myslis, ze sa to "nahodou" odohravalao v noci? Ja si myslim, ze nie. Zhora na lane v celom ciernom obleceni ho niekto chytil a vytiahol. Navyse ludia oslepeni vybuchom a efekt je na svete.

Osobne taham casti z prvej serie Mindfreak (jeho relacia) z bitmetv.org Zatial vyslo 11 casti
Aha , dobre zajdem to tam obkukat , inac najtrapnejsi Blainov trik ak si videl bolo , ked odhrizol cast z mince :roll: stacilo si dat spomalene , a vhup , specialna vystrelovacia minca na svete :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hezo napísal:ked myslis to s tou tretou nohou tak to ano, ale ako vysvetlis tie ostatne? napr. prelet medzi dvoma budovami :)
no prave, ze nevysvetlis. Ale niekto to vysvetli urcite. Je to jeden z tych hustejsich trikov.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nechcem tu linkovať dobludu.. stačí napísať správne slovo napr. na youtube.
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

a tu je jeden príklad, že to dokáže aj malé decko, stačí len vedieť ako na to :P

Ináč ani jedného z tých dvoch nemusím, môj názor napr. na crissa a blaina a jeho triky je vyjadrený v tomto videu.

Komparz, odpútanie pozornosti, dopredu pripravené prostredie :)

Ale ináč to vedia robiť, to je jasné, ale naozaj ich veľmi nemusím, taký Copperfield mi bol sympatickejší :)

//a tu pridávam ďalšiu stránku...
http://www.thesecrets.biz/magictricksrevealed/
spanoo13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spanoo13 »

magia alebo nedokonalst ludskeho vnimania..Neviem..Ale je to huste! 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

spanoo13 napísal:magia alebo nedokonalst ludskeho vnimania..Neviem..Ale je to huste! 8)
vyzeralo to skvelo mno verim tomu ze pod nim bola nejaka sklenena doska ... a po nej chodil .. aj sa zamocil ale pohodkaa .. len ako na nu trafil ?? musel byt presny :lol:
Napísať odpoveď