Motyl

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Motyl

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Poviem vam co sa mi dnes stalo asi uz 3dni posebe ma navstevuje motyl,
normalne sa idem naranajkovat a v kuchyni je motyl tak otvorim okno a pustim ho,ale na druhy den to iste . zasa som ho mal v byte a bol to ten isty 8)
na treti den to je dnes . toto musi byt asi stastie povedal som si tak si ho aspon odfotim reku idem ho chytit do ruky chytil som ho za nohy lenze ten magor tak plieskal kridlami ,ze si urval jednu nohu a odleteL :lol: som zvedavy ci dojde aj zajtra :lol:
ja som mu tu nohu nehce otrhnut :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Bude to zniet choro, ale mozno je to nejaky tvoj pribuzny reinkarnovany do motyla a vracia sa za tebou.. Smejte sa kolko chcete, ale ja na take veci verim..
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

->slavo<- napísal:Poviem vam co sa mi dnes stalo asi uz 3dni posebe ma navstevuje motyl,
normalne sa idem naranajkovat a v kuchyni je motyl tak otvorim okno a pustim ho,ale na druhy den to iste . zasa som ho mal v byte a bol to ten isty 8)
na treti den to je dnes . toto musi byt asi stastie povedal som si tak si ho aspon odfotim reku idem ho chytit do ruky chytil som ho za nohy lenze ten magor tak plieskal kridlami ,ze si urval jednu nohu a odleteL :lol: som zvedavy ci dojde aj zajtra :lol:
co TI vravel doktor? Tie prasky mas uzivat 2x denne.. Rano a vecer.:-)
Tak sup sup zaraz si zober aspon dvojitu dafku
saj
Addict
Addict

Re: motyl

Príspevok od používateľa saj »

->slavo<- napísal:Poviem vam co sa mi dnes stalo asi uz 3dni posebe ma navstevuje motyl,
tak to je husté :shock: motyl a kazdy den sa vracia do toho isteho domu a do toho isteho okna :o hm....absolutne netusim co to moze byt a preco..ty kokoz ale je to dost zvlastne
p4raneviem,ja tomu neverim
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nahodou, mozno ma p4ra pravdu.. ja som tiez cital par knih po ktorych takymto veciam verim :)
a po siestom zmysle verim uz takmer vsetkemu... :never:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

V tom pripade, urval nohu svojmu znamemu... pekne :D
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

Ten motyl sa potom zas reinkarnuje, tak sa necuduj ked sa ti naordi syn bez nohy :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kvint3 napísal:Ten motyl sa potom zas reinkarnuje, tak sa necuduj ked sa ti naordi syn bez nohy :wink:
Toto mi nepride vtipne.. :?

miki24686: Ja som cital tiez jednu podobnu knizku. Kde jednemu chlapikovi dokazali, ze bol v minulom zivote rytier. Proste mal bolesti ramena, nevedel si to nijako vysvetlit, potom rozne terapie, hypnozy neviem co a udajne si dokazal vzpomenut na to, ako ho do toho ramena bodli. Znie to divne, ale fakt verim na reinkarnaciu.
->slavo<-
Addict
Addict

J a od vas chcem vediet ci ho to zabije ked nema jednu nohu :lol:
dufam ze nie. lebo lietal vphohode :( ked dojde aj zajtra tak mu dam aj najest :lol: nieco sladke :P
saj
Addict
Addict

->slavo<- napísal:J a od vas chcem vediet ci ho to zabije ked nema jednu nohu :lol:
mozno vykrvaca :x :) dufam ze nie.A sprav fotku ked bude niekde sedeť
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

k nam na balkon chodi pravidelne nejaky hmyz co vyzera ako osa len trochu vacsie. Zabijem jedno hovado a pride druhe. Takto sa ich uz vystiedalo asi 20 a to neratam minuly rok. Vzdy pride len jeden. Zeby sa ten jeden vzdy reinkarnoval do dalsieho?!
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

p4ra: Ja tiez verim na reinkarnaciu....je zaujimave ze napr ked ti zomrie dakto blizky tak sa pride k tebe rozlucit v podobe ze sa ti otvori a zatvori okno ktore bolo zatvorene...alebo dvere....

S tym motylom je to dost zaujime inak slavo mas este na zive vsetykch pribuznych? :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

->slavo<- napísal:J a od vas chcem vediet ci ho to zabije ked nema jednu nohu :lol:
dufam ze nie. lebo lietal vphohode :( ked dojde aj zajtra tak mu dam aj najest :lol: nieco sladke :P
sprav mu jablkový koláč. Bez nohy prežije, ale nechytaj ho za krídla, lebo som niekde počul že motýle majú na krýdlach nejaký prášok a ten keď zotrieš tak už nevzlietne. Neviem čo je na tom pravdy, lebo som nikdy motýla nechytal a nevyznám sa v tom. A to že je to reinkarnovaný príbuzný sa mi zdá blbosť, ja na také veci neverím
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:sprav mu jablkový koláč. Bez nohy prežije, ale nechytaj ho za krídla, lebo som niekde počul že motýle majú na krýdlach nejaký prášok a ten keď zotrieš tak už nevzlietne. Neviem čo je na tom pravdy, lebo som nikdy motýla nechytal a nevyznám sa v tom. A to že je to reinkarnovaný príbuzný sa mi zdá blbosť, ja na také veci neverím
Neviem ci je to zrovna prasok ale ano....my sme raz an vylete chytali motyle nechtaic aj za kridla a chudak potom uz nezvlietok :?
T.o.m
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T.o.m »

Dead_Warrior napísal:...ked ti zomrie dakto blizky tak sa pride k tebe rozlucit[/u]...
jj toto som zažil... bohužiaľ
->slavo<-
Addict
Addict

opat ma dosiel navstivit 8) aj ked som mu urval tu nohu :lol:
tak ale 4ty den to je uz moc som zvedavy ci aj zajtra dojde ,
stihol som spravit jednu foto a potom mi uletel prec lebo mama robyla v byte prievan nech sa vyvetra a jeho to vcuclo von :roll: :lol: tak rychlo som letiet motyla este envidel hh
Prílohy
j
j
-(12).jpg (14.49 KiB) 1266 zobrazení
saj
Addict
Addict

nemaju tam nejake motylie hniezdo alebo co ? bo si to neviem vysvetlit
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

skus ist za nim mozno ze ti che daco ukazat....alebo ta na daco upozornit...
->slavo<-
Addict
Addict

Dead_Warrior napísal:skus ist za nim mozno ze ti che daco ukazat....alebo ta na daco upozornit...
kebyze ma jetpack tak by som isiel zanim :D vsak ja neveim lietat . 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús ho skrotiť, daj mu vodítko a postav mu búdu
Napísať odpoveď