Chybicky krasy
Re: Chybycky krasy
majaa napísal:chcem sa spytat, ze ci by vam vadilo, keby ze vasa laska ma nejaku chybycku krasy.. napriklad nepekna jazva, nejaky flak, alebo nieco podobne?
mne nevadi moja holka ma jazvu na lavom lici a mne pripada sexi
Re: Chybycky krasy
na takto napísanú otázku určite poviem že nie nevadilo..majaa napísal:chcem sa spytat, ze ci by vam vadilo, keby ze vasa laska ma nejaku chybycku krasy.. napriklad nepekna jazva, nejaky flak, alebo nieco podobne?
urcite nie, mam dvoch velmi dobrych priatelov, ktori maju tento problem a nikdy mi to nepripadalo ako nejaka vada pre vztah a co je hlavne obidvaja maju priatelkyMystiQ napísal:A teraz skor otazka pre zeny ... vadilo by vam, ak by vas partner mal trochu problemy s recou, recovu vadu a tak, ale nie zas az taku strasnu, len taku sem tam(koktanie)
k teme: na tvari mam 13 stehov a nikdy to nikomu nevadilo
Myslim, ze ti ide o konkretnu chybu, ktoru si doteraz nepoznala. Radit ti teraz je asi to najtazsie, pretoze ak niekoho mas rada a az po case zistis nejaku vadu je to iste neprijemne. Ja som mal priatelky, ktore mali svoje chybicky krasy, no boli take ze sa mi za chybicky nezdali, nadvaha(to asi kazda), jazva po operacii na pupku, materske znamienko na lici atd...Podla mna ak ti je to neprijemne tak si nepomozes a je jedno co ti tu mi budeme pisat, je to na tebe, ty s nim/nou budes travit cas nie mi...
-
Bartholomew Jo-Jo Simpson
Novice
Ak bude skulava,hovorte tu co chcete na dlksi vstah to nebude.Partner sa zacne hanbit aj ked nadovsetko miluje a je to v papci.Je ine ked ste spolu uz dlho a stalo sa jej to pocas vasho vstahu.To by my uz urcite neprekazalo.Ale ak ju len spoznavas a je to nieco
tak by my to urcite vadilo.Ale to je len moj nazor.