Stručný návod... nainštaluj si Partition Magic a tam je sprievodca, ktorý ťa povedie.
Totiž lepšie by bolo si aj niečo o tom naštudovať - primárna oblasť, rozšírená oblasť atď. a potom sa do toho pusťiť. Ja používam dvojdisketový PM (jedna disketa je boootovacia a na druhej je samotný PM) a bez problémov
jj. tiež sa pridávam. Patritition magic je najlepší. ja používam ôsmu verziu. predtým som to robil cez diskety ako bolo spomenuté, teraz z CD priamo vo wine. je to jednoduché, môžem ti urobiť obrázkový návod až budeš chcieť.
audiotrack napísal:jj. tiež sa pridávam. Patritition magic je najlepší. ja používam ôsmu verziu. predtým som to robil cez diskety ako bolo spomenuté, teraz z CD priamo vo wine. je to jednoduché, môžem ti urobiť obrázkový návod až budeš chcieť.
kamos by potrebolval rozdelit disk,takze ak budes mat cas mozes spravit obrazkovy navod
Da sa to aj tak ze mam rozdeleny na 3 disky a chel by som mal na 2 daju sa dva spojit ? bez preinstalacie windowsu ? ze napr C by som nechal tak a D a E by som spojil ??
Tomasd napísal:Da sa to aj tak ze mam rozdeleny na 3 disky a chel by som mal na 2 daju sa dva spojit ? bez preinstalacie windowsu ? ze napr C by som nechal tak a D a E by som spojil ??
jasne že sa dá: dáš DELETE PARTITION a potom volný priestor pripojíš k druhému disku pomocou move/resize ako už bolo písané v návode
Uz je tato tema asi vyriesena ale kludne sa to da spravit aj pocas instalacie wokien. V XP urcite. V starsich woknach ako 98 pomocou FDISK ale nepodporuje aspon ten co ja mam NTFS.
Sajmon napísal:v obrazku 2 je velkost 19 555
ale ked ma 60gb disk a xce to ze na C-win bude mat 10GB
a D-ostatne 50GB ?
tak to zmeníš na 10GB. Ja tam mám približne 20, lebo mám iba tridsiatku a je rozdelený na 20 a 10. to že je tam 19,555GB, je normálne, to sa potom nezlakní. nikdy sa ti nepodarí rozdeliť presne na okrúhle čísla. Takže namiesto tých mojich 20 tam dáš 10.
a co ked mam hdd rozdeleny na 3 casti
C,D,S
S=swap....tento mam na strankovaciu pamet......ibaze je maly...chcem ho zvacsit.....ale ako??????? da sa to???
da sa napr..z Dcka odobrat pamet a presunut do S????
audiotrack napísal:jj. tiež sa pridávam. Patritition magic je najlepší. ja používam ôsmu verziu. predtým som to robil cez diskety ako bolo spomenuté, teraz z CD priamo vo wine. je to jednoduché, môžem ti urobiť obrázkový návod až budeš chcieť.
mozem sa spytat?
da sa cez ten program aj nieco take?
neviem preco moje Ccko ma iba O megabajtov, da sa mu nejako pridat z ineho disku? dakujem.....surne.