gwixt a ty sa kludni oka ? v tom prepredposlednom kole co bola posledna zakruta pred cielom si ma isiel obehnut ja som sa uhol a nabural si mi do zadku a mi spojler zadny odpadol....takze tak a ked som bol pred tebu jak som mohol naburat ja do teba ?? lol ale ved je to len hra
t0m4s3 napísal:jj je to klasika prvy zavod Touring (Clio, Short Hockenheim)
gwixt a ty sa kludni oka ? v tom prepredposlednom kole co bola posledna zakruta pred cielom si ma isiel obehnut ja som sa uhol a nabural si mi do zadku a mi spojler zadny odpadol....takze tak a ked som bol pred tebu jak som mohol naburat ja do teba ?? lol ale ved je to len hra
teraz neviem co v;astne myslis aleopisem to z mojho pohladu ... bola rovinka, ja pred tebou (nepozeral som sa vedla seba ale urcite si nebol predo mnou, otazne je ci to nebolo netom ... lebo dakedy sa stane ze vidim nikoho inde ako v skutocnosti je vdaka vysokemu pingu) .. ja brzdim do sikany a ty povedla mna preletis krizom cez sikanu samozrejme do hodin uprostred cesty a ja som do teba vpalil lebo sa ti nedalo vyhnut ... toto si myslel???
(iny priklad so sajmonovej tvorby .. ja som rychlejsi na vyjazde, na rovinke sa dostanem vedla sajmona a co on spravi??? vytlaci ma do travy alebo na mantinel a som stastny ked neskoncim v hodinach alebo rozflakany ... a to permanetne ... .... dalsia vec prve co sajmon po starte spravi je ze zacne mysickovat cez celu sirku vozovky .. co na tom ze ostani mali lepsi start a su o dost rychlejsi ... ak nespomalia skoncia na trave v hodinach) .. takto som to videl ja ... a nebudem sam
Ja myslim ze vsetci co dnes hrali sa zhodnu ze Sajmon jazdi ako prasa. Inak do tyzdna planujem spravit ligu, zrejme to bude Clio alebo Type-R, prip. oboje dohromady, takze kto ma zaujem, nech uz teraz trenuje.
t0m4s3 napísal:Ja myslim ze vsetci co dnes hrali sa zhodnu ze Sajmon jazdi ako prasa. Inak do tyzdna planujem spravit ligu, zrejme to bude Clio alebo Type-R, prip. oboje dohromady, takze kto ma zaujem, nech uz teraz trenuje.
pls nech tam je viac sampionatov .. clio aj type-r su fajn ale to su take pomale sunky .. aspon DTM nech tam je ...
Sajmon a Demon jazdia jak *censored*. A dpc Demon, samovrazedne ma vytlacis z trate a potom sa odpojis . Ak chcete hrat tak hlavne nevytlacte z trate Tomaseho lebo vypne hru . Je 11nast kto ide zavodit?
hmm neviete cim to moze byt, spustim hru v pohode a jak idem hrat hned po loadingu mi restartne komp... skusal som updatnut forceware na 91 ale stale nic
moja zostava P4 2,8GHz, 512MB RAM, Asus GeForce 6600NX 128MB atd.
cize slapat by to malo
sme tomu davali kokso... raz som mohol vyhrat a aj to ma dakto vysekal... niekto z dvojky demon/joker a paul, to co si tam na mna skusal nabuduce uz nerob, dobre? bude sa nam lepsie hrat, aj ked priznavam, ze som sa pobavil