k veci:inak ta reinkarnacia,to mozue byt....
Motyl
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som svojho dedka niky nespoznal, zomrel skor nez som sa narodil. Ako mi mama hovorila, mal velmi dobry vztah s mojim bratom. Odkedy mame psa, moja mam veri, ze je to reinkarnovany duch mojho dedka...A poslednu dobu tomu zacinam aj verit. Hovori, ze mi oplaca vsetku lasku, kt. mi nestihol poskytnut pocas svojho zivota.p4ra napísal:Bude to zniet choro, ale mozno je to nejaky tvoj pribuzny reinkarnovany do motyla a vracia sa za tebou.. Smejte sa kolko chcete, ale ja na take veci verim..
-
p4ra
Redeemer
Super. Aspon viem, ze nie som jediny, kt. ma podobne myslienky. Tiez si myslim, ze proste to nejako tak je. Ako sa hovori, ked niekto nieco chce, cestu si najde. A mozno tvoj stary otec nejakym sposobom chce byt v tvojej blizkosti, tak to "riesi" takto.Vigor napísal:Ja som svojho dedka niky nespoznal, zomrel skor nez som sa narodil. Ako mi mama hovorila, mal velmi dobry vztah s mojim bratom. Odkedy mame psa, moja mam veri, ze je to reinkarnovany duch mojho dedka...A poslednu dobu tomu zacinam aj verit. Hovori, ze mi oplaca vsetku lasku, kt. mi nestihol poskytnut pocas svojho zivota.
Diki, ze ste ma neoznacili za magora a niektori tomu verite, lebo ked sa o tom snazim niekomu povedat, porozpravat, povedia mi, ze nie som normalny..
-
Dead_Warrior
Professional
Ja som nepoznal ani jedneho zo svojich dedkov tiez zomreli skor ako ja sa narodil...keby tak bol aspon niektory z nich v naikom zvierati tak by som bol velmi happyp4ra napísal:Super. Aspon viem, ze nie som jediny, kt. ma podobne myslienky. Tiez si myslim, ze proste to nejako tak je. Ako sa hovori, ked niekto nieco chce, cestu si najde. A mozno tvoj stary otec nejakym sposobom chce byt v tvojej blizkosti, tak to "riesi" takto.
Diki, ze ste ma neoznacili za magora a niektori tomu verite, lebo ked sa o tom snazim niekomu povedat, porozpravat, povedia mi, ze nie som normalny..
-
Dead_Warrior
Professional
motylia invazia na ludi z hojkaasta23 napísal:no tak toje zahada lebo aj mna ten isty druh motyla nastevuje 3 den sice dnes nebol ale je to divne![]()
![]()
-
Vigor
King
p4ra Ako hovoris, kto chce cestu si najde. Je pravda, ze v zivote lutujem v podstate len to, ze som dedka nepoznal. Mama mi ho vzdy opisovala ako skveleho cloveka, aky mne v detstve chybal( Nebyvame s otcom, cize taka osoba mi chybala. napr. dedko braval mamu na futbal v TT, mna nemal kto, je to mozno malickost ale...ja si na to vzdy zmyslim). Brat mi o nom tiez hovoris len to najlepsie...Aj preto verim, ze je teraz pri mne.
Mozno som magor, ale o opaku ma nikto nepresvedci.
Esteze je to k temeVigor napísal:p4ra Ako hovoris, kto chce cestu si najde. Je pravda, ze v zivote lutujem v podstate len to, ze som dedka nepoznal. Mama mi ho vzdy opisovala ako skveleho cloveka, aky mne v detstve chybal( Nebyvame s otcom, cize taka osoba mi chybala. napr. dedko braval mamu na futbal v TT, mna nemal kto, je to mozno malickost ale...ja si na to vzdy zmyslim). Brat mi o nom tiez hovoris len to najlepsie...Aj preto verim, ze je teraz pri mne.
Slavo, nemal si mu utrhnut nohu. Uz niekde vykrvacal
Inac ja na take veci, akoze prevtelenie sa deda do motyla, muchy, hovnivala alebo hoccoho neverim.
-
ledenaster
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
Re: aaa
ako dlho vlastne žije motýl? okolo týždňa, nie? alo ako ktorý? hmmm....Bohdan12 napísal:Tak uz asi scipol