No vase nazory..
Múdry ludia sem(Bez ver IP nemozem dostat virus)
Múdry ludia sem(Bez ver IP nemozem dostat virus)
S mojim kamosom som sa pohadal lebo ma presvieca ze ak nemam ver IP tak nemozem dostat virus do pocitaca...
No vase nazory..

No vase nazory..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Múdry ludia sem(Bez ver IP nemozem dostat virus)
tak mu povedz, že vírus môže predsa dostať aj z CD/DVD... a to je úplne jedno akú má IPTylik napísal:S mojim kamosom som sa pohadal lebo ma presvieca ze ak nemam ver IP tak nemozem dostat virus do pocitaca...
No vase nazory..![]()
![]()
Ak je pocitac pripojeny do internetu, tak je upne jedno, ci ma verejnu, alebo neverejnu ip. Ved napokon, pc moze dostat virus aj ked nie je pripojeny do i-netu (cez nejake medium). Kamos sa urcite myli. IP v tomto pripade nema nic spolocne s tym, ci dostanes alebo nedostanes virus.
//edit: audiotrack ma predbehol
//edit: audiotrack ma predbehol
-
audiotrack
VIP
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: Múdry ludia sem(Bez ver IP nemozem dostat virus)
kamos , zeby ?Tylik napísal:S mojim kamosom...
-
oborpeto
Medium Expert
kamaratovi dobre radim nech vrati komp tam kde ho kupoval a ze mu ludia poradili ze takym ako on taka vec do ruk nepatri:)
vir nemozes dostat len v 1 pripade -> nemas sietovku, nemas disketovku, CD/dvd mechaniku ziadne vstupne porty(usb firewire,...) a najlepsie zvarenu bednu aby sa nedala otvorit:)
vir nemozes dostat len v 1 pripade -> nemas sietovku, nemas disketovku, CD/dvd mechaniku ziadne vstupne porty(usb firewire,...) a najlepsie zvarenu bednu aby sa nedala otvorit:)
Zabudol si nato, zeeste nesmie mat zapojeny sietovy kabel v elektrine.oborpeto napísal:kamaratovi dobre radim nech vrati komp tam kde ho kupoval a ze mu ludia poradili ze takym ako on taka vec do ruk nepatri:)
-
Pufo Callo
Star
ako mali chlapci 
ale inak on netvrdil ze nemoze dostat virus. Resp aj to povedal, ale neskor povedal, ze len ak surfujes a pouzivas p2p a myslim ze nie je dement, ze teraz hovoril len o virusoch z internetu. Islo mu o to, ze ak nemas ver. IP, tak cisto z toho ze mas kabel v kompe a je zapnuty nedostanes virus. Az ked si ho s niecim stiahnes.
To fakt nikto okrem mna nepochopil?
Ale ci s tym mal pravdu, to neviem, netrufam si povedat kravinu a zazit flamewar
ale inak on netvrdil ze nemoze dostat virus. Resp aj to povedal, ale neskor povedal, ze len ak surfujes a pouzivas p2p a myslim ze nie je dement, ze teraz hovoril len o virusoch z internetu. Islo mu o to, ze ak nemas ver. IP, tak cisto z toho ze mas kabel v kompe a je zapnuty nedostanes virus. Az ked si ho s niecim stiahnes.
Ale ci s tym mal pravdu, to neviem, netrufam si povedat kravinu a zazit flamewar
Stale si nepovedal kolko mas rokovTylik napísal:heh, on to asi tak myslel:
Bo ja mam otvorenu bednu stale a ze ci tam nenaleti komár a nepichne sa mi d očipu...![]()
![]()
![]()
No okj, diky za radu vedel som ez sa nemylim, ale on proste je taky...Stale sa robi mudry kur*a...
Mali by ste rychlo spratat pocitace, lebo z nich zblbnete viac ako ste
A ked mas verejnu IP, tak je kdesi na verejnosti vyvesena na zastavke a virus si ju tam precita a ide ti do compu? A ked je neverejna, tak vtedy nie, pokial mu ju nevzdelis? A cez p2p sa neda poslat vir? OMG ten chlapec musi mat riadne zasr*ty comp.Klayy napísal:ako mali chlapci