yks napísal:nakolko ma nasa firma podpisane vyhradne partnerstvo s nVidiou, tak nemam co riesit. a spokojny som viac nez dost. hlavne ked chodia karty zadarmo
hmm to sa v nich potom asi topis co? nechces jednu poslat staremu kamaratovi?
u mna boduje viac nvidia, aj preto ze ma 3d stereo drivers a ati nie.. teda aspon som nepocul
trizzo napísal:Čo sú to tie 3D stereo drivers? O tom som ešte nepočul...
3d stereo drivers umoznuju pouzivat VR okuliare, cize pre kazde oko trochu posunuty obraz... Nastastie nvida myslela aj pre menej majetnejsich a v nastaveniach 3dsterea je aj zobrazenie ako anaglyph - urcite poznas - papierove okuliare pre jedno oko s modrym a pre druhe s cervenym filtrom.. vysledkom je 3d efekt podobny posedeniu v IMAXe... nevyhodou je ze je to narocne na vykon a niektore hry vyzeraju hnusne.. je to skor na zabavku ako na seriozne hranie...
To moze byt celkom sranda. Ja som pozeral toho kratkeho Shreka v "3D' s tymi okliarmi. V niektoryx pripadox som sa az mikol. Ked som si tje okuliare dal dole, tak som bol jak napity.
q-parser napísal:To moze byt celkom sranda. Ja som pozeral toho kratkeho Shreka v "3D' s tymi okliarmi. V niektoryx pripadox som sa az mikol. Ked som si tje okuliare dal dole, tak som bol jak napity.
noo ked som hral dooma3 asi tak hodinku, tak mi bolo skoro na tycku
niekedy ma tiez laklo - ked sa otvorili dvere a daky vojak ti strcil kvera rovno pod nos
no neviem kde sa to mam spytat tak sa tu pytam spravyl som novu tému (preco sa neda odpovedat vo fore vtipy) prisli mi dve odpovede a niekto mi zamkol tu temu takze ju nemozem prestavit a ani odpovedat
Vtipy su na citanie a smjanie, co tam xces este k tomu pisat. To sa tu tak robi, ked napises novu temu v vtipox, prvy moderator/admin, ktory si to vsimne to hned zamkne.
LoRd napísal:no neviem kde sa to mam spytat tak sa tu pytam spravyl som novu tému (preco sa neda odpovedat vo fore vtipy) prisli mi dve odpovede a niekto mi zamkol tu temu takze ju nemozem prestavit a ani odpovedat
PYTAM SA PRECO VIE MY TO NIEKTO Z VAS VYSVETLIT
DAKUJEM s pozdravam LoRd
TOHLE JSEM NEPATRI !!! Uz to bylo nekolikrat vysvetlene !!!
dubis napísal:
3d stereo drivers umoznuju pouzivat VR okuliare, cize pre kazde oko trochu posunuty obraz... Nastastie nvida myslela aj pre menej majetnejsich a v nastaveniach 3dsterea je aj zobrazenie ako anaglyph - urcite poznas - papierove okuliare pre jedno oko s modrym a pre druhe s cervenym filtrom.. vysledkom je 3d efekt podobny posedeniu v IMAXe... nevyhodou je ze je to narocne na vykon a niektore hry vyzeraju hnusne.. je to skor na zabavku ako na seriozne hranie...
Viece city, alebo doom3 sa zahrat dal vpohode
To musi byt perfektne.. mal som dost ked som videl Shreka v 3D