Aky antivir ?
NOD32
NOD32
Re: NOD
Suhalsim, no nemozes robit ako bratranec. Vsetko co mu dojde mailom ako priloha otvara... A potom sa cuduje, ze preco po tyzdi ma v kompe 100 trojanovMS FRANKY napísal:Mal som Norton Antivirus a viete čo chitil? Prd. Tak som nainstaloval NODA a hned našiel zo 15 virov. Čo z toho plynie?
NOD 32 je najlepší!
Re: NOD
Sranda bola v tom ze ja som bol este vtedy lama a chodil som na warezstranky bez antiviru!drakeman napísal: Suhalsim, no nemozes robit ako bratranec. Vsetko co mu dojde mailom ako priloha otvara... A potom sa cuduje, ze preco po tyzdi ma v kompe 100 trojanov
-
positivity
Novice
AVAST
JA som súpokojny s AVAST om, vsetko najde, vyskusaj ho...
kvalita AV
Na
su vysledky objektivnych testov AV programov a Avast a AVG nie su medzi najlepsimi -_-ale presne naopak-_-.
BTW: Nod ma velku vyhodu, ze ma mimoroadne dobre vysledky pri detekcii a *navyse* je neuveritelne rychly a malo zatazuje PC(v oboch situaciach sa hovori ze je naj...).
Kód: Vybrať všetko
http://www.virusbulletin.com/vb100/archives/products.xmlBTW: Nod ma velku vyhodu, ze ma mimoroadne dobre vysledky pri detekcii a *navyse* je neuveritelne rychly a malo zatazuje PC(v oboch situaciach sa hovori ze je naj...).
No ani nemusiš vela čitať o testoch otestuj si kazdý antivír sám
a uvidíš...
Avast a AVG podla mňa ani nemusíš s tých tu menovaných sú asi najhoršie. No možno ak si iba pozreš poštu,počasie alebo si iba na pomerne bezpečných stránkach tak možno stačia.
Mne naj facha Kaspersky, NOD neni zlí ale ma malé nedostatky.Ak budeš
instalovať NOD nastav si pred tým dátum o jeden rok do predu
nainstaluj a potom vrať dátum naspať bude šlapať dlhóóóóó.
a uvidíš...
Mne naj facha Kaspersky, NOD neni zlí ale ma malé nedostatky.Ak budeš
instalovať NOD nastav si pred tým dátum o jeden rok do predu
nainstaluj a potom vrať dátum naspať bude šlapať dlhóóóóó.