Antirevizia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Antirevizia

Príspevok od používateľa i-Cube »

Ako je to s vami a revizormi? Mna kontrolovali len raz a to som mal asi 9 rokov...

Kód: Vybrať všetko

http://antirevizia.host.sk/
Navod, ako sa "ubranit" :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

hmm ja mam furt elektricenku ale ked zabudnem kupit tak sa to zide :wink: mna kontroloval len 2x za moj zivot 1x v 50 do Auparku (som si myslel ze idem cez stary most) trochu som sa sekol :lol: (ale tod ina historka)....

a druhy krat ma kontroloval v 95 tiez som mal elektricenku takze poho a zatial ma este nechytil ked som jazdil na cierno :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja mam imunitu :D mam totiz taky peckovy volny listok nastupujem hociktorymi dverami pekne legalne bez listka a ked prisiel revizor asi dvakrat tak poviem ze nemam listok pockam ako bude reagovat a potom mu ukazem ze to je ok :wink:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Vesper napísal:ja mam imunitu :D mam totiz taky peckovy volny listok nastupujem hociktorymi dverami pekne legalne bez listka a ked prisiel revizor asi dvakrat tak poviem ze nemam listok pockam ako bude reagovat a potom mu ukazem ze to je ok :wink:
To akoze pracujes v mhd?

K teme: Ja byvam v malom mestecku, kde vlastne ani mhd nemame. Jedine, ked som siel v nejakom vacsom meste. Ale to som este revizora nestretol.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Poslednych 6mesiacov chodim pravidelne do prace MHD.. a to ma kontroluju cca 3x do mesiaca. Ale mam mesacnik, takze v poho.. len obcas si spomeniem, ze mi treba nabit mesacnik, az 2-3dni po ukonceni predchadzajuceho obdobia.. ;) Vtedy ma nastastie este nechytili.. :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vcera som siel prvy krat na cierno. Fuu, to bol stres, najhorsich 10 minut, co som kedy stravil v nejakom vozidle. Ale siel som peso 3 zastavky, vsetko zatvorene, drobne do automatu som nemal a do prace som sa musel dostat nacas... :smt104
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Holubar napísal:Vcera som siel prvy krat na cierno. Fuu, to bol stres, najhorsich 10 minut, co som kedy stravil v nejakom vozidle. Ale siel som peso 3 zastavky, vsetko zatvorene, drobne do automatu som nemal a do prace som sa musel dostat nacas... :smt104
ale to by revizora nezaujimalo...btw najlepsie je ked ani nevies ze ides na cierno vtedy no stres :D mne sa daco ake prihodi, lebo mam 3-mesacnik a to aj clovek zabudne dokedy mu plati a povacsinou dojdem nato 4-5dni po vyprsani :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kedysi na zakladnej par krat ano,ale od kedy som v BB chodim MHD len sporadicky...a myslim ze tam ani nieje listok si nekupit...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Mno v BB momentalne udajne nie su zamestnani ziadni revizori, takze kto chce ustetrit staci nastupit zadnymi dverami a idete zadarmo :D...

Ja ale radsej neriskujem... :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tomexx napísal:Mno v BB momentalne udajne nie su zamestnani ziadni revizori, takze kto chce ustetrit staci nastupit zadnymi dverami a idete zadarmo :D...

ja som dlho v MHD nesiel - vacsinou si na intrak dovezie hned na jar bike a beham na nom...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tomexx napísal:Mno v BB momentalne udajne nie su zamestnani ziadni revizori, takze kto chce ustetrit staci nastupit zadnymi dverami a idete zadarmo :D...

neviem ci uz nahodou revizorov znova nezamestnali odkedy je ten novy system so zadnymi dverami...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

u nas v TN sa nastupuje len prednymi dverami :arrow: revizora som stretol len jedenkrat asi pred troma rokmi...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

moc nechodim MHD ale revizora som nikdy nestretol ani ked som ešte chodil tak že tu asi ani niesu :lol: ale istota je gulomet tak že ak idem kupim listok :D
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

magnum napísal:moc nechodim MHD ale revizora som nikdy nestretol ani ked som ešte chodil tak že tu asi ani niesu :lol: ale istota je gulomet tak že ak idem kupim listok :D
neviem odkial si ale ja som ich stretol v BA dost casto, uz aj viem ako vyzeraju... takze ked nemam listok rychlo bezim z dveri von (chodim do prednych dveri a vzdy som to zatial vycekoval ked tam prisli, bo musia dat vodicovi nejaky chip alebo co to je)
btw v elektricke chodi aj zena revizorka ;)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja ho stretnem tak 2x do mesiaca, ale este nikdy som neplatil (mam elektricenku). Raz som nemal a ked nas s kamosom zastavil, on povedal ze nevieme ako sa volame, ze nemame rodicou ani 15 rokov tak nas pustil (no vyhnal nas von) tak sme si pockali na dalsi trolejbus :oops:
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

blazer napísal:Ja ho stretnem tak 2x do mesiaca, ale este nikdy som neplatil (mam elektricenku). Raz som nemal a ked nas s kamosom zastavil, on povedal ze nevieme ako sa volame, ze nemame rodicou ani 15 rokov tak nas pustil (no vyhnal nas von) tak sme si pockali na dalsi trolejbus :oops:
v takychto pribadoch beru na fizlicu, ste mali asi stastie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mna v Brne chytil minuly utorok. :( 500 CZK v prdeli.. :( A to som bol 1. krat nacierno, lebo som nestihol kupit, odkedy som v Brne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

p4ra napísal:Mna v Brne chytil minuly utorok. :( 500 CZK v prdeli.. :( A to som bol 1. krat nacierno, lebo som nestihol kupit, odkedy som v Brne.
Heh.. no ja som v Brne raz v zivote siel elektrickou.. a aj to ma hned chytil revizor.. ale nastastie som mal listok.. ;)

Inak.. tiez mam take informacie, ze vacsinou, ked nechcete povedat meno, tak vas beru na "VB" ;)
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

zobrat ma mozu kam chcu, ale policajt nema pravo davat moje osobne udaje ziadnej tretej osobe. kamos takto stravil 1 den v CPZtke a potom ho pustili von :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

brm: Mne povedal, ze ak nemam pri sebe peniaze a pod. sprostosti, ze musi volat cudzinecku policiu atd.. Tak som sa s nim neparal, hovorim, ze zaplatim, ale bude si to musiet vyslapat. A kedze IBM je na kopci, tak chudak v tomto teple musel za mnou slapat, ale ako bol tucny, tak len povedal, nech spomalim, naspat len take kapky: "Chcete svoje peniaze? Tak si pohnite, ja musim do prace." Nakoniec to vysiel, ale spoteny a smradlavy, ako potkan. Vypisal blok, dal som mu 500 CZK a hodil mu naspat.. Potkan jeden, kvoli jednej zastavke 500 CZK. :smt098
Napísať odpoveď