mmm, to je problem, zaklad su BRIGADY, ale mne sa zda ze brigady su na Slovensku od 15, ale skus napriklad roznos novin, tak som ja zacinal (matka zavolala do agentury zahlasila sa ze tam bude robit, a ja som to cez vikendy robil za nu, peniaze prisli k nej na ucet a potom mi ich dala...)
sarner napísal:Kolko si asi dostal ? hmm... cim viac tym lepsie !
jaj to uz si nepamatam ale kukni roznos roznych letakov a novin... tesco, lidl, kaufland alebo ich stranky a tam by mala byt aj cenova ponuka, neviem mozes mat peniaze za mesiac, ale aj za kus rozozlaneho letaku a tak....
este ma napadlo ze mozes upratovat (napriklad stadiony po koncertoch, je vas tam asi 10-15 a zbieras smetie, pohare, papiere... to robil moj bratranec a mal 100 na hodinu)
pethosk napísal:jaj to uz si nepamatam ale kukni roznos roznych letakov a novin... tesco, lidl, kaufland alebo ich stranky a tam by mala byt aj cenova ponuka, neviem mozes mat peniaze za mesiac, ale aj za kus rozozlaneho letaku a tak....
este ma napadlo ze mozes upratovat (napriklad stadiony po koncertoch, je vas tam asi 10-15 a zbieras smetie, pohare, papiere... to robil moj bratranec a mal 100 na hodinu)
keby boli dake castejsie koncerty na stadione tak mozno aj hej ale ked 1-2x za rok
sarner napísal:Tak toto je zrejme casta otazka .... takze ako poradtte ! DIK
http://www.profesia.sk/
ale tu vsade musis mat asi nad 15, ale ked sa dohodnes s nejakym starsim kamaratom, surodencom, rodicmi, mozno by si si nieco nasiel...
sarner napísal:JJ a este tu na vychode ... no neviem neviem .... ved skusit treba vsetko ! Ale ja a upratovanie a manualna praca :D:D to nejde ku sebe !!!
clovek nejako zacat musi... alebo bud nejaky manik, zacni programovat, robit design, stranky alebo co ja viem co a predavaj to velkym firmam
niektore spolocnosti aj ponukaju prepis roznych tlaciv a formularov, napr vo worde v pohodli domova, aj to by sa dalo...
odporucem zber kovov: med, zelezo hlinik, da sa celkom slusne privyrobit ked daco najdes, ja som tak zacinal, odniesol som med do zbernych surovin a dali mi 70Sk