Nedavno sa mi tento vyraz ci lepsie povedane slovne spojenie dostalo do usi....kamarati o tom kecali a strasne sa rehotrali...nevedel som o co ide ale ked som si kukol tie supy na internete co su to za drbnute individua tak som sa skoro dochcal a dostal chut ich zmiest z tohto sveta.....
kto este nevidel a nevie o co sa jedna pozrite si tento shot:
Co k tomu dodat..?!? Poznate snat nejakeho heavy homo chlapca diavca vo vasom okoli???
Mate im chut jednu drbnut ze nech sa uvedomia?!?
Piste reakcie posielajte videa nech sa este vacsmo naserem...
Pozeram, ze to je nieco ako Tokio Hotel Nevadia mi, ale je to divne. Nikomu nechcem a nemozem diktovat ako sa ma obliekat a ake mat vlasy, oni z toho casom vyrastu Nepripada mi to ako styl, ktory niekomu dokaze vydrzat aj do 40ky (punk, metal), takze ma velmi netrapia. Mozno uz o rok sa moda zmeni a budu z nich zas normalni ludia
Mne sa to nelubi proste je to pi*ov*** ... cierne vlasy piercing v pere a namalovany ... proste ee nema zmysel ten styl si myslim ... ale ked sa to niekomu paci ... mne je to jedno nech si so sebou robia co chcu ...
This video has been removed due to terms of use violation
...som videl na youtube.no a uz sa to tu rozoberalo si myslim ale poviem to este raz.nemam rad ich zmyslanie a nazory ale vzhlad beriem.ja vyzeram asi velmi podobne a zacal som s tym skor ako som videl nejake emo.kazdopadne su na smiech pre ten mozocek.
kamos je emak a podla mna takto su medzi nimi aj taky co sa chcu len odlisit od inych a su tam aj taky ktory sa fest ze ko*ot proste fuuuj zanedbane trapne deti ze emo :D:D:D
pinacolada napísal:uz som sa vyjadroval v inych temach o tom a tuto zopaknem
je to strasne TRAPNE a ked vidim takych ludi tak sa mi miesaju dve pocity-smiech a lutost
preco? ja to vidim ako docasny trend ludi ktori vzdy robia nieco co prave fici takze aj toto ich casom prejde ako kopa inych veci
Vesper napísal:preco? ja to vidim ako docasny trend ludi ktori vzdy robia nieco co prave fici takze aj toto ich casom prejde ako kopa inych veci
ja tiez suhlasim stvojim nazorom...ako co sa tyka stylu tak to vyzera celkom dobre tie ucesi sa mi pacia aj farba cierna...ale co sa tyka zmyslania tak je to trapne