Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak som po dlhšej dobe zavítal na pravidlá fóra, lebo som chcel upozorniť jedného užívateľa aby nezakladal duplicitné témy lebo je to proti pravidlám. Lenže v pravidlách som na moje prekvapenie nič také nenašiel. To teda môžem svôj problém hodiť do každého fóra nech mi ho skôr vyriešite? Neviem či som niečo prehliadol alebo to vážne tak funguje že sa to považuje za nepísané pravidlo ale v pravidlách by to predsa len malo byť
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
chyba v mode na pridavanie priloh. Vie sa o tom, riesenie vsak nepoznameŠvíík napísal:pridavam foto tak mi neprida , cim to moze byt ? respektive inokedy neprida viacej fotiek , ( velkost aj rozmery splna )
aha dobre rozumiem ....uz sa asi aj viaceri stazovalit0m4s3 napísal:chyba v mode na pridavanie fotiek. Vie sa o tom, riesenie vsak nepoznameSkus pouizvat IMAGESHACK
-
mastermind
VIP
mensia lekcia gramatiky 
tip [t-] -u m.
1. odhad, predpoklad výsledku (v športe, pri stávkach ap.): tip mu nevyšiel
2. dobrá rada, odporúčanie: dať niekomu tip na víkend
===========================================
typ -u m.
1. jednotlivá osoba alebo vec ako predstaviteľ celej skupiny: (pravý) typ učenca, umelca; typy zobrazené v románe; typ moderného sídliska
2. súhrn jednotlivcov alebo vecí s rovnakými znakmi, druh: slovanský typ, nordický typ; pôvodný typ, typ jazyka
3. telesné alebo duševné znaky charakterizujúce skupinu jednotlivcov: atletický typ, cholerický typ, vizuálny typ
4. výrobok ako predstaviteľ celej série, prototyp, model: nový typ automobilu, lietadla, obytného domu
5. charakter, ráz, ktorému zodpovedá skupina javov: strana liberálneho, konzervatívneho typu; typ odbornej, strednej školy
6. i mn. typy polygr. jednotlivé písmená, litery; tlačové písmo
tip [t-] -u m.
1. odhad, predpoklad výsledku (v športe, pri stávkach ap.): tip mu nevyšiel
2. dobrá rada, odporúčanie: dať niekomu tip na víkend
===========================================
typ -u m.
1. jednotlivá osoba alebo vec ako predstaviteľ celej skupiny: (pravý) typ učenca, umelca; typy zobrazené v románe; typ moderného sídliska
2. súhrn jednotlivcov alebo vecí s rovnakými znakmi, druh: slovanský typ, nordický typ; pôvodný typ, typ jazyka
3. telesné alebo duševné znaky charakterizujúce skupinu jednotlivcov: atletický typ, cholerický typ, vizuálny typ
4. výrobok ako predstaviteľ celej série, prototyp, model: nový typ automobilu, lietadla, obytného domu
5. charakter, ráz, ktorému zodpovedá skupina javov: strana liberálneho, konzervatívneho typu; typ odbornej, strednej školy
6. i mn. typy polygr. jednotlivé písmená, litery; tlačové písmo
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
fikus-kukis: Pretoze pisal do temy, ktora bola zmazana pri precisteni fora. Pravidelne pustam script, ktory zmaze stare temy v urcitych castiach na fore. Pocet prispevkov sa vsak neaktualizuje, pretoze niekoho dokaze nastvat, ze napise 4000 prispevkov, z toho sa 2000 po case zmaze so starymi temami a pri jeho mene ostane svietit len 2000 prispevkov.
-
fikus-kukis
Guru wannabe