NBÚ
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja len tak na doplnenie informácii: uniklo 20GB mailov, smerníc, interných dokumentov a naridení. To všetko len kôli tomu, že v NBU mali heslo hodné 10 ročného dievčatka: nbusr123. Tento článok popisuje ako to spravili, a našiel som ho behom pár chvíľ cez google, niektorý skúsenejší možno budú chápať, iný asi ani moc nie ale čítať môže každý. Pre rozsiahlosť som to dal malým písmom:
//hojko: Text vymazany, je to na linke uvedenej o prispevok ci dva nizsie.
//hojko: Text vymazany, je to na linke uvedenej o prispevok ci dva nizsie.
-
Dead_Warrior
Professional
audiotrack :
i ked neveim co tam bolo pisane ale ten clanok na zaciatku bol dost kruty 
Moj postoj k tomuto vsetkemu namiesto toho aby sa im podakovali ze im objavili dieru v nbu tak ich chcu az to potrestat to je chore
Kto je blby tak nek za svoju blbost plati a nie ten kto je inteligentnejsi.... v pc resp na nete som nasiel jeden manifest hackera
PEACE
Moj postoj k tomuto vsetkemu namiesto toho aby sa im podakovali ze im objavili dieru v nbu tak ich chcu az to potrestat to je chore
Kto je blby tak nek za svoju blbost plati a nie ten kto je inteligentnejsi.... v pc resp na nete som nasiel jeden manifest hackera
A to ze zhabali server hysteria a kyberia tak tym si podla mna postavali proti sebe este viac ludi....Mozu zastavit tuto skupinku ale nidky nemozu zastavit VSETKYCHToto bolo napisane kratko po mojom zatknuti...
Svedomie Hackera
+++The Mentor+++
napisane 8.?.1986
Dnes chytili dalsieho, je to vsade v novinach.
"Mladik zatknuty. Pocitacovy kriminalny Skandal", hacker bol zatknuty za prienik do Banky...
zasrane deti. vsetky su rovnake.
Ale pozrel sa niekdo vo svojej troj-kusej psychologie a technomozgu z 50-tich rokov, do
mysli hackera??? Rozmyslal si niekedy co ho motivovalo? Ake sily ho tvarovali? Co z neho
ukuli?
Som HACKER, vstup do mojho sveta...
Moj svet zacina skolou...som rozumenjsi ako vacsina ostatnych deti, tie hovadiny,
co nas ucia, ma nudia.
zasrane deti. vsetky su rovnake.
Som na strednej skole. Pocul som ucitela 15-krat vysvetlovat ako sa zjednodusuje zlomok.
Rozumiem tomu. "Nie slecna Smithova, nenapisal som postup. Vypocital som to z hlavy..."
posrane decko. urcite to odpisal. vsetky su rovnake.
Dnes som urobil objav. Nasiel som pocitac. Pockaj, toto je zaujimave.
Robi to, co chcem aby robil. Ak urobi chybu, je to preto, ze som sa pomylil, nie preto ze:
...sa mu nepacim...
...alebo, ze sa citi byt mnou ohrozeny...
...alebo, ze si mysli, ze som velky frajer...
...alebo, ze nema rad ucenie, a nebal by tu byt...
posrane decko. iba hra hry. vsetky su rovnake.
A potom sa to stalo...otvorila sa brana do sveta...kablov ,cez telefonnu
linku ako heroin cez narkomanove zily. elektronicky impuls sa poslal von, utek od kazdodennych neschopnosti...nasiel som board.
Toto je miesto kam patrim. Kazdeho tu poznam...aj ked som ich nevidel, nikdy s nimi nerozpraval, mozno sa uz neozvu...Vsetkych vas poznam...
zasrane deti. zase blokuje linku. vsetky su rovnake.
Mozes sa stavit o prdel, ze sme vsetci rovnaky....
V skole nas krmili lyzickami s detskou vyzivou, ked sme mali chut na stejk.
Kusky masa, ktore ste nam dali, boli uz pozute a bez chuti.
Boli sme ignorovany tupcom a dominovani sadistom.
Bolo iba par takych, co nas nieco naucili, ale tych bolo ako kvapiek vody v pusti.
Toto je teraz nas svet...svet elektronov a spinacov, krasa baudu.
Vyuzivame existujuce sluzby, bez toho, aby sme za ne platili. Tieto sluzby by boli lacne
keby tu nesefovali profitovi pazravci a vy nas nazyvate zlocinci.
My objavujeme...a vy nas nazyvate zlocinci. Hladame poznanie...a vy nas nazyvate zlocinci.
Existujeme bez farby pleti, bez narodnosti, bez nabozenskych predsudkov... a vy nas nazyvate
zlocinci.
Vy vyrabate atomove bomby, vediete vojny, vrazdite, podvadzate nas a skusate nas presvedcit,
ze je to pre nase dobro... a i tak sme my zlocinci.
Ano som zlocinec.Moj zlocin je zvedavost. Moj zlocin je posudzovanie ludi podla toho, ako hovoria a ako myslia, nie podla toho ako vypadaju.
Moj zlocin je to, ze som rozumnejsi ako ty, a to je to, co my nikdy neodpustis.
Som hacker a toto je moj manifest. Mozete zastavit jedneho, ale nikdy nezastavite vsetkych..
konec koncov, vsetci sme rovnaky.
+++The Mentor+++
PEACE
audiotrack napísal: (ukazka z mailovej komunikacie jedneho zo zamestnancov)
Ty sa mi nejako neozyvas z toho Londonu.... ja viem neni tolko casu. A ja tiez nepisem nejako obzvlast casto... prepac!!! Ani neviem o com ti mam napisat,... tolko kreativity som u seba este nevidel, xaxa Mame sa tu na nasom urade velmi dobre.... ved vies, ze sa od prace nejdeme pretrhnut.
ked ten zamestanec moze pisat taketo emaily tak ich v praci vobec kontroluju? ako je napisane na tejto linke
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?A ... 2&CAI=2104
aby sa zabranilo odchyteniu tajnych informacii tak tie emaily niekto musi kontrolovat,len aby sa aj oni neisli pretrhnut od praceV e-mailoch podľa NBÚ zamestnanci nemôžu písať o utajovaných skutočnostiach - kvôli možnosti odchytenia komunikácie to majú zakázané.
trochu info
http://blackhole.sk/node/444
http://blackhole.sk/node/838
http://www.zive.sk/h/Publicistika/Ar.as ... 3&CAI=2214
http://www.zive.sk/h/Spravy/Ar.asp?ARI=118514&CAI=2107
-
hojko
Site Admin
Popis je na http://www.hysteria.sk - sranda citat 
-
Andi_Cibula
Addict
http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2818624Racius napísal:Tí ľudia v NBU sú totálne lamy, úplní amatéri, ingnoranti, nie aby si zmenili usermená a heslá, nie, oni radšej vytiahli kábel zo zásuvky.![]()
Taká provokačná otázka, čo myslíte, ako dlho bude logn a heslo nbusr a nbusr123![]()
... podla tohto to bola chyba providera NBU a nie NBU samotneho .... ale aj tak to nie je o nic menej tragicke
omg ziadna chyba providera, si precitaj www.hysteria.sk ako to tu uz hojko napisalgwixt napísal:http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2818624
... podla tohto to bola chyba providera NBU a nie NBU samotneho .... ale aj tak to nie je o nic menej tragicke![]()
adresy NBU boli presmerovane do null takze data boli priamo v SIXe mazane a tym bol nbu odpojeny
Kód: Vybrať všetko
rs.ba(config)#ip route 84.245.65.224 255.255.255.248 null 0
rs.ba(config)#^Z
rs.ba#wr mem
Building configuration...
[OK]
rs.ba#sh runjj.. a urcite to nie je len v nbu, ale aj v inych statnych instituciach.. ved napr. mne pred 2r nukali pracu admina na danovom urade.. hoci som mal ukoncenu vs ekonomicku, ale medzi zaujmami som mal aj pocitace..p4ra napísal:Chyba je jednoznacne na strane NBU, len spravia vsetko, aby pred narodom nevyzerali, ako idioti. Kazdy, kto sa aspon trosicku rozumie, tak vidi, ze v NBU sedia neschopni ludia, kt. poberaju tucny plat.
-
krija
VIP
ja vidím hlavný problém v tom, že sa pridržiavajú teórie, čo ich niekto o heslách naučil. minimálny počet znakov 8 a aby obsahovalo písmená aj čísla. potom im povedia, že uhádnuť heslo by trvalo roky. tá teória pokračuje aj ďalej, ale to im nikto nepovedal... a NBÚ je po stránke bezpečnosti tam kde je.
PS:buď sú to amatéri alebo obyčajní lenivci.
PS:buď sú to amatéri alebo obyčajní lenivci.
omg si to radsej ty precitaj ...sundevil napísal:omg ziadna chyba providera, si precitaj www.hysteria.sk ako to tu uz hojko napisal
adresy NBU boli presmerovane do null takze data boli priamo v SIXe mazane a tym bol nbu odpojenyich provider a zaroven zrejme aj spravca lan - netlab totalne vyhorelKód: Vybrať všetko
rs.ba(config)#ip route 84.245.65.224 255.255.255.248 null 0 rs.ba(config)#^Z rs.ba#wr mem Building configuration... [OK] rs.ba#sh run
"hackeri" ziskali pristup k zariadeniam NetLabu (co je provider internetoveho pripojenia pre NBU) v SIXe a na tych zariadeniach vsetku prevadzku pre NBU presmerovali do null ..... tak mi povedz co som zle napisal???
-
Dead_Warrior
Professional
To najdes aj na www.blackhole.skDead_Warrior napísal:a viete co je najsmutnejsie? ze koli tomu zhabu server na ktorom bol len clanok o tom ako to urobili....njn sak vina sa na niekoho hodit musi![]()
-
hojko
Site Admin
Dead_Warrior: Trepes, ten clanok nebol na hystria.sk ale na blackhole.sk, mimochodom zhabali server hysteria.sk a viac info najdes tu: http://www.bleskovky.sk/cl/10/120424/Sp ... server-NBU
-
Dead_Warrior
Professional