no ludia...ja ked si chcem pridat obrazok pod prezyvku...ako ma väcsina z vas...tak si vyberam z tych moznosti....ktore mam + obrazky od uzivatelov...no a vtedy...ked vyberam z tej kolonky...od uzivatelov...co ich je tam vela.....tak mi cela opera sekne....
pritom mam rychly inernet..a vzdy vsetko fici..ako ma..takze..ci nebude chyba niekde u vas...
qwerty-xyz napísal:no ludia...ja ked si chcem pridat obrazok pod prezyvku...ako ma väcsina z vas...tak si vyberam z tych moznosti....ktore mam + obrazky od uzivatelov...no a vtedy...ked vyberam z tej kolonky...od uzivatelov...co ich je tam vela.....tak mi cela opera sekne....
pritom mam rychly inernet..a vzdy vsetko fici..ako ma..takze..ci nebude chyba niekde u vas...
No chyba asi u nas nebude, kedze si prvy z mnoha uzivatelov, ktoremu sa vyskytol tento problem. Skus napr. MF, ked to opera nezvlada.
noo...poviem vam v mozile to slo ako po masle....len nechapem preco to opera nedokazala nacitat,no neviem..ale dik za radu......aj tak som si tam dal vlastny obrazok z pocitaca.....
will.i.am napísal:mas taky rychly internet ze ti az operu seklo
HAHA.......pocuvaj.....ide to v pohode...len nie cez operu......
cez MF to ide super...a cez IE.....radsej ani neskusam...lebo je to na prd..prehliadac.......