Digital napísal:No mne sa zda s Albumu Dalsia cast beatu ze su vobec neni namysleny ale nazivo som ich este nevidel tak može byť ! Naj vec od nich su SPOMIENKY
Hovorim, ze album je v pohode, len nazivo su onicom, akoby sa hrali na blavakov alebo co..
jj dalsia cast beatu...2,5,7,8,10,12,14,16
moja prva pesnicka co som od nich pocul a zanechala namne dojem bola Ludstvo...
nesu jak ine skuspiny napr KF (nemusim ich vobec aj ked pocuvam 90% sk rap) su vylgarny a rapuju da sa povedat o hovne...ale rapresia je ina..
TomAss napísal:jj dalsia cast beatu...2,5,7,8,10,12,14,16
moja prva pesnicka co som od nich pocul a zanechala namne dojem bola Ludstvo...
nesu jak ine skuspiny napr KF (nemusim ich vobec aj ked pocuvam 90% sk rap) su vylgarny a rapuju da sa povedat o hovne...ale rapresia je ina..
Je iná je trápna, s tým jako sa tlačili do komercie na silu v Kapele Na Predaj, keby sa dostali do komercie tak by boli ešte viac namyslení ako sú. A ešte jeden z nich Kubez=feťák, fičí na perníku a na iných veciach a to je fakt.
rockonhustla napísal:Je iná je trápna, s tým jako sa tlačili do komercie na silu v Kapele Na Predaj, keby sa dostali do komercie tak by boli ešte viac namyslení ako sú. A ešte jeden z nich Kubez=feťák, fičí na perníku a na iných veciach a to je fakt.