ale zase aky cigan, nie je cigan ako ciganM4jk1:-) napísal:vzdy radsej ciganov ako nacistov ako fakt .. dostanes bitku za to ze si cierny ale cigan to nespravi niejake dietatu ale nacko hej ..
Romovia na Slovensku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi sa tu maju až moc dobre pretože v inych štatoch by ich zrejme tak nepodporovali nemam proti nim nič až na to že niektory su drzi a agresivny a čo sa tyka hygieny tam sa netreba ani vyjadrovat ale verim tomu že niektory su aj slušny a žiju ako normalny ludia aj ked to je menšina a to robenie deti pre prachy by si mohli odpustit ešte že to tak už nefunguje aspon nedostavaju tolko penazi len tak osobne proti nim nič nemam kym nemaju problemi so mnou
-
Začiatok Konca
Professional
Zistil som v ktorej dedine to bolo. Bolo to vo Vlachove. V tejto dedine niesu odvtedy cigáni. Celá dedina sú rastisti ale asi to nikomu nevadí lebo práve vyhrali súťaž Dedina roka. Kto by sa chcel prísť pozrieť je to 20 km od RV je tam super lacné kúpalisko 15,-sk na celý deň a rád mu urobím sprievodcu..(to len aby ste si dávali pozor na slová typu: niesom rasistamiki690 napísal:No tak to si zlaty ale fakt .... akoze super riesenie ... zas*at nas tu ! si myslis ze ked si nejaky Bratislavcan ci co to si tak ze mas pravo rozhodovat o osude Nas Zemplincanov?! my tu mame tych romov az dost ... co keby ste si vyskusali aj vy trochu pritmavit okolie ... btw poznam jeden pribeh o chlapikovi co pracoval s buldozerom. Raz zobral zo sebou aj svojho syna do prace. Ked opravovali nejaku cestu asi 2Km od romskej osady zrazilo maleho ciganika auto a sofer zdrhol. Buldoyeristovi prislo maleho luto, tak zobral maleho svojim osobnym autom do nemocnice. Jeho 8 rocny syn ostal pri buldozeri. Ked sa chlapik vratil z nemocnice tak nasiel na streche buldozera hlavu svojho syna. Dalej to pokracovalo asi tak ze nasadol do toho svojho stroja a yrovnal celu osadu zo zemou. Toto je true story prave z vychodneho sovenska asi z pred 30tich rokov. Ja ho poznam len z precitania jednych starych dedkovych novin. A moralne ponaucenie: vecsine romom sa neda verit ! A aj ked im chcete len to najlepsie tak necakajte od nich nic dobre. (CEST VYNIMKAM) . A este jedna super cerstva sprava zo sveta romov. Dnes som cestoval okolo dediny (skor romskej osady) Jaromnice (alebo tak nejako). Romovia tam maju domy postavene z toho co "gadzovia" vyhadzuju tzn. hrdzave vlnite plechy, stare izolacie, kusky plotov a pod. co ma vsak dost zarazilo ze na kazdej chajde bol minimale jeden satelitno nechapal som ... teda este stale nechapem
nemaju ani na poriadnu strechu a oni maju telku so satelitom? aj ked podla toho mnozstva satelitov tam mali skor asi meteorologicku stanicu
.. skoda ye som nestihol odfotit ... je to fakt fenomen
plocha asi 2 izboveho bytu pokryta vlnitym plechom z ktoreho trcia 3 satelity
a natocil by si dalsiu seriu LOSTShark napísal:Ja by som zobral vsetkych ciganov co zneuzivaju system a su len na podpore a tak...a dal ich na opusteny ostrov. A tam by mali len dve moznosti, bud sa naucit robit a prezit abo pokracovat v ich spravani a debilnej mentalite a skapat. Tak ci tak by bol od nich pokoj
je to presne tak, ako hovoris kamoLes napísal:Vacsina Romov by aj pracovala, ale ruku na srdce dali by ste nejakemu Romovi pracu? Vsak ked je na Slovensku niekto Rom, tak to ma tazko aj z vysoko-skolskym vzdelanim ziskat pracu. Ti, ktori najviac nadavaju na Romov, ze sa im nechce pracovat, kradnu a pod. tak presne ti ludia by im nedali pracu, keby tu moznost mali. Toto hovori same za seba.
Lenivy a zlodeji su aj medzi "bielymi" nielen medzi Romami. Keby ste aj vy byvali s rodinami v zemlankach, tak asi by ste aj vy kradli omnoho viacej, ako kradnete teraz, ze hej? A dalsi priklad: kde sa pchaju Romovia s ich kradezami s porovnanim s Mojzisom, Poorom, Majskym a podobnym, ktori ukradli doslova miliardy, zbedacili velku cast obyvatelstva tejto krajiny a pritom su "bieli". Akosi o nich tu vela ludi nepise, ale az az sa tu diskutuje o Romoch, Madaroch a podobne. Chodte do riti !
-
Shadow_blaster
Light Star
romovia na slovensku myslim ze sa im tu paci a len tak lahko sa ich nezbavime nie kazdy rom je spinavy a otrhany jako si ich predstavujeme romovia mozu byt aj taky ako my cisty a upraveny poznam par takych ale sposob zivota romov(skazenych) je taky ako bol v azii ci odkial to prisli male chalupky ked treba ujdu inde
kazdy kto videl Ciernych baronov,ci uz serial,alebo film musi vediet co je PTPcanopus napísal:ze v Leviciach ja sa poseriem,ina nahodicka,v Leviciach tu bol vojensky PTP-acky tabor ktorych hnali na stavbu,vtedy sa zacala stavat elektraren Mochovce,tito PTP-aci tu robili najspinavsie prace,dufam,ze viete co je PTP,z vas z hjka asi niekto nebol na vojne
ze nerobia-nuz hold smola,komary nam ich vychovlai tak ze nemusia prelozit krizom 2 slamky a dostanu cash,a ked chcu viac prachov tak j*bu...
ze strielat: si sa zbeslnel? bolo by to najistejsie,ale chces aby SVK vyzeralo ako Kosovo?
cig...teda romske decko je asi do 2rokov zivota plne vychovavatelne,neskor je degenerovane prostredim,preto by bolo najlepsie aby sa im deti hned po narodeni zobrali a vychovavali sa v specialnych ustavoch,kde by z nich rastli plnohodnotny ludia schopni normalne fungovat v spolocnosti...len nie strielat...Srby si robili poriadky s Albancami na ich vlastnom uzemi a ako to skoncilo?! Kosovo no more!!!
A o tychto sa mame starat!!!!
http://www.bleskovky.sk/cl/10/120344/Do ... -IX-kamene
Skoda, ze si hasici nemohli dovolit nechat to tam zhoriet do tla.
No ako jedna zo správ pri ktorých sa mi zdvíha žlč.By ma zaujmalo prečo zautočili.Mali im to nechať vyhorieť a ešte tam hodiť aj ich.Fakt už nemám slov.GothaR napísal:A o tychto sa mame starat!!!!
![]()
![]()
-
Dead_Warrior
Professional
-
Vesper
Professional
gothar to ked vidim takyto nejaky clanok tak tiez by som ich bil do jedneho
proste ta chamrad nema ani nejake zaklady inteligencie alebo aspon niecoho takeho co rozlisi ze 'toto nemam robit, to je blbost' ale naopak... chudaci hasici maju asi povinnost ze sa nemozu iba tak vysrat na nejaky ohen, ktory by (v tomto pripade nastastie) mohol ublizit ''ludom''... som znechuteny 
Aku si spravili povest, tak sa o nich hovori a ked im teraz nikto nechce dat pracu, je to vysledok cinu ich predkov. Ked male cigancata kradli aby mali co jest a stary sedel v krcne s kamosmi za socialne a hrali karty.
-ked vyhostit, tak na zapad, aby tam uz konecne prestali hovorit, ze aky sme proti nim rasisti. (IMHO je to vobec rasa
)
-ked vyhostit, tak na zapad, aby tam uz konecne prestali hovorit, ze aky sme proti nim rasisti. (IMHO je to vobec rasa