SNS požiadala o likvidáciu SMK

Diskusie na politické témy...
cert
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: presne

Príspevok od používateľa cert »

rockonhustla napísal:moja reč ešte že žijem na severe
Najvacsi "experti" na SMK jakziv Madara nevideli.
recesia
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

clanok

Príspevok od používateľa recesia »

dobry clanok ku kritike nacionalizmu vseobecne:
http://www.prave-spektrum.sk/article.php?466
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Cievka napísal:Jediná extrémistická strana v parlamente je SMK, pretože je evidentné, že majú snahu zautonómniť južné Slovensko resp. uzémie obývané obyvateľsvom s maďarskou národnosťou. Keď sa niekto(SMK) snaží spochybňovať Trianonskú zmnluvu, alebo Benešove dekréty, už len zato by mal byť návrh na podnet zrušenia toho politického extrémistického subjektu.
Ževraj slováci utláčajú maďarskú majoritu.. to iste, a svišť ju potom balil do fólie; na Slovensku sa postavila úplne zbytočná maďarská univerzita, pritom slovenské školstvo(ževraj) nemá peniaze a malo by byť denné vysokoškolské a univerzitné štúdium spoplatňované.
Na Slovensku po niektorých mestách už strašia sochy maďarských vrahov, šovinistov a lumpov(Kossuth, Rákoci, Attila...), ktorí vyvražďovali slovenský národ. Ale prednedávnom v Komárne, keď chceli umiestniť sochu slovenských vierozvescov sv.Cyrila a Metoda, zablokovali vstup auta so sochou na dané miesto. V dedine Číčov postavili trojmetrovú sochu Attilu a Pal Czáki si bol pripomenúť sen veľkého húnskeho kráľa o zjednotenej Európe, ktorý sa podieľaj na najväčšom vyvražďovaní za čias Rímskej Ríše.
V Nitrianskom kraji(mimochodom tu aj žijem, tak viem o čom píšem), kde mimochodom majú najväčšie zastúpenie v NSK, dominuje taký klientelizmus, občania s maďarskou národnosťou sú dosadzovaní do najvyšších funkcií, otvárajú sa maďarské inštutúcie, pričom slovenské sú zatvárané, mestské zastupiteľstvo v niektorých obciach a mestách rokuje na zasadaní iba po maďarsky, pričom slovenčina je úradný jazyk, na niektorých dedinách sa sv. omše slúžia iba v maďarskom jazyku, ba dokonca sa v niektorých z nich po slovensky ani nedohovoríte.
Tu si môžte prečítať, ako sú tí naši maďarskí spoluobčania utláčaní slovenským ľudom.
Páni Eútopci z eú parlamentu nazývaju obranu vlastného územia nacizmom, fašizmom a ešte jak neviem, čím sa opäť dokázal ich nechutný populizmus. A propo; SNS vyhlásila boj proti akémukoľvek extrémizmu, pričom činnosť SMK je úzsko spätá s extrémistami tj. Mládežnícké hnutie 64 hradných žúp(HVIM).
Čo hovoria o medzinárodnej neakceptácií? Ale veď SNS je členom frakcie Aliancia pre Európu Národov(toľko ospevovaná expremiérom Dzurindom)!
Ľudia, ktorí sa zastávajú SMK sú ľudia zaslepení maďarským populizmom, alebo občania s maďarskou národnosťou.
:aasmile1: :aasmile1: mali by ich vykopat odtialto konecne :smt079
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

aj Mikuláš Dzurinda povedal, že regionálne strany ako SMK nemajú budúcnosť... podľa mňa regionálne a inonárodné strany nemajú čo robiť na slovenskej politickej scéne... je to útok na slovenskú štátnosť... ja osobne proti maďarom nemám nič... je to národ ako iný, ale šovinistické, regionálne a podobné strany tu nemajú čo robiť... a to by som tvrdil hoci aj keby to bola strana americko-kubánskej koalície... dúfam že sa SNS podarí ich zrušenie... SMK si na slovensku presadila vlastné maďarské školy na slovenskom území a čo majú slováci žijúci u nich? veľký prd...v maďarsku nie je tuším ani jedne slovenská škola... naopak maďari u nás môžu písomné časti maturít písať v maďarčine, tiež monitory, a majú vlastné maďarské školy...
ja osobne si ctím našich maďarský spoluobčanov, ale keď žijú na slovensku mali by si aj oni ctiť náš slovenský národ... ale to už odbočujem... SMK celých 8 rokov zvíhodňovala maďarskú menšinu na úkor ostatných menšín a na úkor majoritného slovenského obyvateľstva... malo by sa tomu spraviť koniec...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Nebudem tu pisat to, co tu mnoho krat odznelo... ale bol by som rad, keby Madari isli od tadeto do ... Madarska
Nech si mysli, kto chce co chce... ja som zastanca Slovensko Slovakom a ked sa ostatnym nepaci... dovidenia, my Vas tu nedrzime

bax, tvoje pismenka mi hovoria priamo zo :smt049 , krasne napisane, uplna pravda, ziadne urazanie... vazim si to velmi
nadl
Medium Star
Medium Star

Kto kho?

Príspevok od používateľa nadl »

p4ra napísal:Katastrofalne. Potlacanie mensin, absolutna ignoracia zapadu a pod.
Mal by si precestovať južné Slovensko, dufam že by sa ti rosvietilo kto koho utláča. V obci z počtom 60% Slovákov 40% tirpákov skače po hlavach. :smt071
Xantyp
Expert
Expert

Re: Kto kho?

Príspevok od používateľa Xantyp »

nadl napísal:Mal by si precestovať južné Slovensko, dufam že by sa ti rosvietilo kto koho utláča. V obci z počtom 60% Slovákov 40% tirpákov skače po hlavach. :smt071
prave on patri medz tych 40% tak si nic nevsimne ked precestuje aj cely svet.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

JANKO NEDAJ SA :D

// nepiste tu debiliny ze potlacanie mensin ked to tak vobec nie je !!!! ked chcu zit V SR tak maju respektovat slovakov v prvom rade a nie si tu nosit svoje zvyky z madarska ak to ma byt tak tak nech sa vratia odkial prisli z mongolska :x :smt097
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/10/128789/Slota-vyzval-opozicne-strany-aby-sa-distancovali-od-SMK
podla mna ma pravdu. urcite bojuje viac s extremizmom nez cele SMK dokopy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

zaujimave boli reakcie tych zvysnych stran :roll:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No po dlhom čase sa musím vyjadriť... Ja som maďarskej národnosti, aj keď som štátnym príslušenstvom Slovák... no hlavné je, že nikdy som nemal problém s národnosťami, mám viac kamošov Slovákov, ako Maďarov... A vy nás (takže de facto aj mňa) posielate do Maďarska, kde ja vôbec nemám zálusk ani chuť žiť, tak prečo?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Kto ta tam posiela?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

imho nebyt smk, sns nema ziaden volebny program... :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco, toto je predsa obojstranne... plati aj pre SMK a platilo by pre kazdu stranu zalozenu na narodnostnom principe :woa:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Tomasito napísal:deblasco, toto je predsa obojstranne... plati aj pre SMK a platilo by pre kazdu stranu zalozenu na narodnostnom principe :woa:
nemyslim... SMK hovori a spolupracuje na reformach... sns: pojdeme do tankoch... :D
ano je to pritiahnute za vlasy...
ano som si vedomy toho ze budem obvineny z madaronstva... ale sns apriori nebudem volit kym vo vedeni budu ludia ako slota a belovsovova... ti dvaja sa hladali... :D
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

deblasco napísal:nemyslim... SMK hovori a spolupracuje na reformach... sns: pojdeme do tankoch... :D
ano som si vedomy toho ze budem obvineny z madaronstva... ale sns apriori nebudem volit kym vo vedeni budu ludia ako slota a belovsovova... ti dvaja sa hladali... :D
Ano, hovori o reformach pre vsetkych. Spolupracuje na reformach len pre istu cast obyvatelstva. Trocha sa zamysli, resp. otvor oci a uvidis, co je SMK zac.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

deblasco napísal:nemyslim... SMK hovori a spolupracuje na reformach... sns: pojdeme do tankoch... :D
Hold, niekto ma "tanky" z podnapiteho vyroku spred 7 rokov, niekto dodnes uplne vazne "sniva" o Felvideku. Naviac, ja nemam dojem, ze SNS by bola zatial nezodpovednejsim koalicnym partnerom ako SMK, ktora sa pravidelne svojim partnerom vyhrazala odchodom z koalicie, pokym im nemalo byt vyhovene (vid. okolnosti vzniku madarskej univerzity Jana Selyeho v Komarne atd.). BTW. Janci Slota s Belousovovou imho do velkej politiky nepatria, no to iste by sa dalo povedat o desiatkach dalsich "celebrit"...

PS: Koho by si volil, event. nevolil je s ohladom na tvoje ustavne prava vylucne tvoja vec- ja ti za to nadavat urcite nebudem ; )
Napísať odpoveď