Ako zistim ci mi graficka karta podporuje:
grafická karta so zásuvkou DVI s podporou plného single-link digitálneho signálu a podporou VESA DDC štandardu pre zapojenie typu plug & play
dik
Ako zistim ci mi graficka karta podporuje ...
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: Ako zistim ci mi graficka karta podporuje ...
nie je to len klasicky DVI vystup ?mikkimikki napísal:Ako zistim ci mi graficka karta podporuje:
grafická karta so zásuvkou DVI s podporou plného single-link digitálneho signálu a podporou VESA DDC štandardu pre zapojenie typu plug & play
dik
-
mikkimikki
Medium Professional
ja neviem do toho sa velmi nevyznam ... mna tam zmiatlo toto: s podporou plného single-link digitálneho signálu a podporou VESA DDC štandardu pre zapojenie typu plug & playteso napísal:nie je to len klasicky DVI vystup ?
pripadne daj zdroj, kde si to nasielmikkimikki napísal:ja neviem do toho sa velmi nevyznam ... mna tam zmiatlo toto: s podporou plného single-link digitálneho signálu a podporou VESA DDC štandardu pre zapojenie typu plug & play
-
mikkimikki
Medium Professional
Kód: Vybrať všetko
http://store.apple.sk/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/record?id=groupmonitoriMozno poviem blbost, ale mam taky pocit, ze niektore graficke karty nemaju celkom digitalny vystup z DVI, ale len nieco ako analog z DVI a hentie "eplacke" displaye chcu prosti cisty digitalny vystup. Cize pokial nemas len nejaku konverziu, ale mas grafiku, ktora ma naozajstny DVI vystup, tak neni problem.